- 23 Nisan 2022
- 49
- 11
- 8
- 35
- Konu Sahibi Adaajlanersin
-
Tabi ki ilaç kullanmayın. Nasıl bir problem tam olarak?Arkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
İlaç vermeyin tabiki. Belki uykuyu sevmeyen bir bebektir uykusu gelince yatirin. Uyuduktan sonra sik uyaniyorsa diş ya da gazdandır. Gaz için nane cayı işe yaradı bizde' diş için de tetagil ya da agrıkesici şurup.Arkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
Uyku hapı nedir yahu..Arkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
Uyku ilacı mı? Saçmalamayın isterseniz. Düşüncesi bile çok kötüArkadaşlarını 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
Uyku ilacı kullanmak istemiyorum.
Çen atak annesi mi oyduuunbira uyku yapar, bira verin. töbest.
karanlık ortamda sallayarak deneyin. herseyi denediniz olmadı mı? kendi haline bırakın.
benim bebe 3 aylık gibi uykuya geçişte problem yaşamıyordu, şuan 4 aylık şu saat oldu uyutamadım mesela. herşeyi denedim ayakta sallamak, kucakta gezdirmek, sarılmak, yanında durup gözlerine bakmak. yok uyumuyor. bazı zamanlar böyle oluyor işte diye düşünüyorum. şuan mesela yerinde ağzında emzik kendi kendine mırıldanıp, kıpraşıyor. paşa gönlü ne zaman isterse o zaman uyur, var mı baska çare? ama uyku ilacı hiç gelmedi aklıma.
Kadın size müzık diyo onu niye demiyonuz. Rakıynan müslüm mü şeyapsın yoksa muzeyyen senar mı hangi tarz olsun?Rakı koy suyuna accık gevşesin çocuk. Yanına da kavun kes keyfi yerine gelsin. İçer yer uyur o saat.
Tövbest.
Kafa bulmaya gelmiş.
23 Nisan konusu mu yaptınız çocuklu uyku haplı?
1 yasinda olan hangi cocugun uyku problemi yok ki? Bir yas uyku konusunda bizim en kotu donemimizdi ve 2 yasina kadar devam etti. Memeyi kesince duzelir gibi oldu ama sonra yine basladi bi ara 25-26 aylikken. Uykunun duzene girmesi zaman aliyor. Su an 32 aylik, kesintisiz uyudugu cok oluyor ama bazi gunler de sık uyaniyor hala.Arkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
Kadın size müzık diyo onu niye demiyonuz. Rakıynan müslüm mü şeyapsın yoksa muzeyyen senar mı hangi tarz olsun?
galiba MervişÇen atak annesi mi oyduuun
Aģbi sılov diye dedim ben amaCiğerini mi dağlayasın var çocuğun? Ankaralı Turgut ile Ajda Pekkan arasından seçsin işte.
Benimki uyuyodu güya eller ayaklar kıpır kıpır kıpır acayiip değişii bi şey yaşadık. Tam gözler kapanacak ağlıyodu ay ben uyuyom ya imdat der gibi.galiba Merviştopici de takip edemiyorum ki. senin bebişde de mi böyle olmuştu? 1 aylık haline geri döndü sanki aksam olunca başlıyor uykuya direnmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?