- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
- Konu Sahibi Adaajlanersin
-
Evde salıncak olmaz demeden şans vermek lazım buna.Valla kocam kapıya saglamindan 2 çivi çaktı. Birde kancayla emniyet kemeri ayarladı taktı pusete. Takıyorum kapıya çocuğumu da koyuyorum ninni söylüyorum sallana sallana uyuyor. Elim ayağım resmen 2 çocuk büyüttüm. Uyuyunca hop yerine oh mis
O uyku problemini yaşayan bilir. Dr benim oğluma da yazdı bitkisel damla. Çünkü yemek,su gibi uyku da ihtiyaç.oglum gece uyumadığım gibi gunduz de uyumayan bir çocuk.Ne dalga geçildi be.
Ben verdim çocuğuma uyku için bitkisel şurup, yani bu kadar aaaa uyku ilacı mııı denecek bir şey değil.
Zehirlenmedi, yaşıyor.
Birisi daha yazmış ama Buzuki Orhan’ın parçalarına bakın hepsi sakinleştiriyordu bizimkisini bir ara.Arkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
İnsanlarda anne baba rahat uyusun diye keyfi veriliyor algısı var.O uyku problemini yaşayan bilir. Dr benim oğluma da yazdı bitkisel damla. Çünkü yemek,su gibi uyku da ihtiyaç.oglum gece uyumadığım gibi gunduz de uyumayan bir çocuk.
Aynen öyle rahatımı için sanıp ee şimdiye kadar uyuduklarina say diyen bile oldu.Ya diyorum normal mi bir çocuğun uyumamasi.Gelisimini etkiliyor.Uyucak ki gelişimi normal olsunİnsanlarda anne baba rahat uyusun diye keyfi veriliyor algısı var.
Benden 20 yaş büyük biri şimdikiler çok dayanıksız demişti.
Öyle bi uykusuzluk yaşamadığına eminim, yaşasa o cümleyi kurmazdı.
Yüzü, soluk borusu şişmişti. Ciddi alerjik reaksiyon göstermişti. Ben ilaç ismini ilk duyduğumda hayır hocam veremem dedim. Dr da solunum durursa ne yapacaksın demiştibahsettiğiniz rahatsızlığı bilmiyorum doktor kontrolünde veriliyor olabilir tabi gerekliyse ancak evde kendi kendimize çocuğa uyku ilacı verelim demek bana çok absürd geldi.
youtubeda bepanthol baby’nin iyiliğe ninniler dandini dastana videosunu açıyorum ben hemen ilgisini çekiyor gözleri kapanıyor zaten onu deneyebilirsin canım valla önceden sesimde uyuyordu benim oğlan ama birkaç aydır bunu dinletiyorum ben hatta linkinide atiyimKızlar sallamak yerine bebeğinizi nası uyutuyosunuz ya ne şarkılar türküler söyledimde olmadı ağlayacam artık ayaktada sallamak istemiyorum alışacak diye ama bi çözüm bulamıyorum kolayıma geliyo böylesi.. siz neler yapıyosunuz?
Aa şimdi baktımda sertap erener söylüyomuş çok hoşuma gitti ya denicem bunuda başka şarkılar dikkatini dağıtıyo hiç uyumuyo diye açmıyodumyoutubeda bepanthol baby’nin iyiliğe ninniler dandini dastana videosunu açıyorum ben hemen ilgisini çekiyor gözleri kapanıyor zaten onu deneyebilirsin canım valla önceden sesimde uyuyordu benim oğlan ama birkaç aydır bunu dinletiyorum ben hatta linkinide atiyim
Dene bakalım bizimkinin hoşuna gitti 1 saatlik versiyonu var onu açıyorum bazen benim bile gözüm kapanıyor gibi oluyor ev işleri olmasa uyucam bendeAa şimdi baktımda sertap erener söylüyomuş çok hoşuma gitti ya denicem bunuda başka şarkılar dikkatini dağıtıyo hiç uyumuyo diye açmıyodum
Uyumayan cocuk uyumuyor ne yapsanda faydası yokArkadaşlar 1 yaşında ve 3 buçuk yaşında 2 çocuğum var. 1 yaşında olanın uyku problemi var. Uyku ilacı kullanmak istemiyorum. Müzik veya ninni ile uyutmak istiyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir müzik varmıydı?
Şimdiden teşekkürler
yaa çok sevindim canım diğer şarkılarınada bakabilirsin benim oğlan en çok dandiniyi seviyorursula bu ne güzel ninniymişş dinlettikten 5 dakika sonra yumdu gözlerini çok sağol haber vereyim dedim
Evet gördüm diğer şarkılarınıda bende dandini açtım daha başında uyudu zatn diğerlerine gerk kalmadıyaa çok sevindim canım diğer şarkılarınada bakabilirsin benim oğlan en çok dandiniyi seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?