Cocuk ve baska meseleler

Çok büyük laflar bunlar. Dua edin terk etmedi sizi! Bu bdv başımı döndürüyor gerçekten !

Evet suclusunuz bence. Beraber oldugunuz insana bunları söylemeniz yanlıs. Adamın "güvenmiyorum"dan kastı "anneligine güvenmiyorum" degil, "sadakatine güvenmiyorum" tarzında muhtemelen. Dediginiz seyler icin özür dileyip fikrinizin degistigini söyleyin ve buna ikna edin -tabi degistiyse- .

Temeli atmadan catıyı yapmaya calısıyorsunuz.
önce bır evlenın cocuk ısteyın sonra tartısırsınız

Barda hiç tanımadığınız bi adamdan çocuk yapabileceğinizi söylemek yerine, anasız babasız yavruları evlat edinirim deseydiniz saygı duyardı bence. Fazla özgüvenli buldum sizi. Seni seçtim falan. Benim eşim böyle söylese hayırdır derdim. Eşiniz haklı üzgünüm.

Söyledikleriniz çok çirkin şeyler..
adam yanınızda hala kalabiliyorsa sizi gerçekten seviyormuş ben olsam özellikle 2. söylediğiniz sözde ayrılırdım

Lütfen öyle tada böyle çocuk yapmayın. Yazık değil mi çocuğa

Donör filan değil de evlat edinin diyecektim.
Ama adamın güvensizlik sebeplerini okuyunca siz en iyisi hiç bu yola çıkmayın demeye karar verdim.

söylediğin sözleri referans göstererek sana güvenemiyorum, ileride bu yüzden ayrılabiliriz derken gayet de bahane üretiyor. yani bu sözlerin üzerine seninle ilişkisine devam ediyor ve evlenecek ama çocuk yapmaya cesareti yok öyle mi? boş laf.

sindiremiyorsa ayrılsın. yok yapamıyorsa saçma bahaneler üretmesin.

başka birini mi bulursun, artık bar bar gezer misin çok geç olmadan kararını ver bence.

Bir bara gidip tanımadığın adamdan çocuk yapmak
yaş 36
mantık sıfır

cümleler amerikan film repliklerini andırıyor.
adam ya durumunu kabullenmekten yada bunun altında ezilmekten çekip gitmemiş gibi.
birde bunun erkeğin kadına söylediğindeki versiyonu hayal edip ortaya çıkacak karışıklığı düşünelim.

Çok ilginç düşünceleriniz varmış...

Anlamadım şimdi siz hayatınızda bu adam varken gidip başkasından çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz? Şart mı illa sizin doğurmuş olmanız? Evlat edinme de bir seçenek. Ha yok illa ben doguracagim diyorsanız başkasıyla evlenin. Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı sizinki.

Türk erkeğine göre değil bu büyük laflar
Hoş kadın olarak bu tür söylemleri olan bir erkek olsa bende güvenmezdim
Siz bunları gelişigüzel söylenmiş cümleler olarak görebilirsiniz ama bunlar insanın kişiliği hakkında düşündüren şeyler
Şimdiden sonra bu adamda bir güven oturtabileceğinizi düşünmüyorum

en başta çocuğu olmayacağını bilerek yola cıkmışsınız şimdi çocuk ddiye tutturmanız yersiz

bu open relationship hiç bana göre değil
çocuk büyütülecek ortam da değil bana göre

yaşınıza göre hiç olgun değil düşünceleriniz... çocuğumun bu düşünceler sahip bir baba/anne elinde yetişmesini istemezdim.
öyle ki evleneceğimiz insanlara bu insandan iyi anne-baba olur mu diye de bakıyoruz.

bırak Türk erkeğini bu genişliği Avrupalı erkekte bile bulamazsın. çirkin sözler sarf etmişsin ben de olsam sana güvenmezdim. madem adam sana dürüst olmuş çocuğunun olmayacağı mevzuda sen de bu şekilde ona terbiyesizlik yapacağına ayrılsaydın.

Birkac konuyu acikliga kavusturayim:

1. Bana cocuk istemedigini degil, cocugunun olmadigini soyledi. Hatta eski esiyle sperm bankasindan cocuk sahibi olmayi denemisler ama olmamis.

2. Seninle beraberken gidip bardaki adamdan cocuk sahibi olacagim demedim. Eger hayatimda sen olmazsan, tup bebek yapmam da sakincali olursa deneyebilirom dedim.

3. Bahsettigim insan bircok konuda "avrupali" bakis acisina sahip bir insan. Ne demekse artik bu. Zaten en bastan onunla beraber olmamin sebeplerinden biri de bu.

Yorum yapan herkese tesekkur ederim. Umarim moderatorler gorup konumu kapatirlar. Yoksa mesaj mi atmam gerekiyor?

Herkese tekrar tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…