• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk ve baska meseleler

earthsea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
368
64
123
A.B.D.
Merhabalar,

Uzun zamandir foruma yazmiyordum. Uzakta oldugum donemde hayatimda cok seyler degisti. Bosandim. Yeni bir iliskiye basladim.

Ben 36 yasindayim. Cocugum yok. Beraber oldugum insanin da basindan bir evlilik gecmis. Onun da cocugu yok.

Ben, artik biraz da yasim ilerledigi icin cocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat beraber oldugum insanin cocugu olmuyor. Bunu iliskiye baslamadan biliyprdum. Yani benden birsey gizlemis degil. Eski esiyle evliyken donorle hamilelik denemeleri olmus. Benle de benzer birseyi kabul edecegini dusundugum icin cocugu olmamasini sorun etmedim. Simdi soruma geleyim:

Beraber oldugum insan, cocugun cok buyuk bir sorumluluk oldugunu ve bana cok guvenmedigini, benim bazi sozlerimin onu cok kirdigini ve ilerde cocuk sahibi olursak, bunun gibi baska sozlerle karsilasmasi durumunda nasil basacikabilecegini bilmedigini soyledi. Yani kisaca bana guvenmedigi icin cocuk sahibi olmak istemiyor.

Bana guvenmemesinin sebpleeine gelince:

1. Bundan birkac ay once ona, baska erkekleri merak ettigimi fakat onu sectigimi ve onu cok sevdigim icin sadece onunla olmak istedigimi soyledim.

2. Eski esine doktoru tup bebek yapmasinin problemli oldugunu soylemis. Bunu duyunca ona, eger hayatimda kimse olmasaydi, tup bebek de yapamayacak olsaydim (yani kisaca bebek yapmak icin baska sansim olmasaydi) bir bara gidip tanimadigim birinden cocuk yapabilecegimi soyledim.

Sizce suclu muyum? Nasil davranmaliyim?

Bana bahane arıyor gibi geldi. Tamam saçmalamışsınız, bir erkeğe bunlar denir mi ama o da fazla abartmış.
Ne alaka çocuk bakımıyla bu sözler.

Haklisiniz soylediklerim bir erkege soylenmeyecek seylerdi. Ama niyetimin kotu olmadigini anlamasini beklerdim. Ben ona kendisiyle birlikteyken gidip baskalaeiyla beraber olacagimi soylemedim. Nasil ki o benden ayrilirsa baskalariyla beraber olma hakki varsa benim de var diye dusunuyorum.

Bara gidip cocul yapma meselesine gelince... cocuk sahibi olmak icin baska hicbir sansi olmayan bir kadin, eger benim gibi, cocugunun olmasini cok istiyorsa, katlanip tanimadigi birinden cocuk yapabilir diye dusunuyorum. Soyledigim gibi bu da faraziyeler ustune yapilmis konusmaydi

Sen de baya saçmalamışsın o_O Ama o da güvenmediği biriyle sevgili olmasın, evlenmesin madem

Siz de biraz ağır konuşmuşsunuz. Yani ağırdan kastım bardaki erkek örneği hoş olmamış erkekler genel olarak böyle şeyleri kıskanırlar. O da size bunlarla gelmeye çalışıyor. Ona bir bahane vermiş olmuşsunuz özetle. :KK64:

Gerçekten hazır mı baba olmaya sizce? Yani bir çocuk büyütebileceğinize emin misiniz? Anlattığınız evlilikte; olan çocuğa olur gibi geldi. Belki bir şeyler değişir çocukla demek istemiyorum çünkü bu bakış açısı bana saçma gelmiştir hep. O evlilik o çocukla kurtulmazsa bir de çocuk arada yanmış oluyor..

Siz en iyisi evlenmeyin sağlıklı bir evlilik çıkmaz burdan , söylenen sözler karşısında şaştım kaldım.
Barda biriyle beraber olmak yerine evlat edinebiliyorsunuz bunu biliyorsunuz dimi ?

Merhabalar,

Uzun zamandir foruma yazmiyordum. Uzakta oldugum donemde hayatimda cok seyler degisti. Bosandim. Yeni bir iliskiye basladim.

Ben 36 yasindayim. Cocugum yok. Beraber oldugum insanin da basindan bir evlilik gecmis. Onun da cocugu yok.

Ben, artik biraz da yasim ilerledigi icin cocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat beraber oldugum insanin cocugu olmuyor. Bunu iliskiye baslamadan biliyprdum. Yani benden birsey gizlemis degil. Eski esiyle evliyken donorle hamilelik denemeleri olmus. Benle de benzer birseyi kabul edecegini dusundugum icin cocugu olmamasini sorun etmedim. Simdi soruma geleyim:

Beraber oldugum insan, cocugun cok buyuk bir sorumluluk oldugunu ve bana cok guvenmedigini, benim bazi sozlerimin onu cok kirdigini ve ilerde cocuk sahibi olursak, bunun gibi baska sozlerle karsilasmasi durumunda nasil basacikabilecegini bilmedigini soyledi. Yani kisaca bana guvenmedigi icin cocuk sahibi olmak istemiyor.

Bana guvenmemesinin sebpleeine gelince:

1. Bundan birkac ay once ona, baska erkekleri merak ettigimi fakat onu sectigimi ve onu cok sevdigim icin sadece onunla olmak istedigimi soyledim.

2. Eski esine doktoru tup bebek yapmasinin problemli oldugunu soylemis. Bunu duyunca ona, eger hayatimda kimse olmasaydi, tup bebek de yapamayacak olsaydim (yani kisaca bebek yapmak icin baska sansim olmasaydi) bir bara gidip tanimadigim birinden cocuk yapabilecegimi soyledim.

Sizce suclu muyum? Nasil davranmaliyim?
Hic kirilmayin gucenmeyin.Adam size guvenmemekte tamamen hakliymis. Bir erkege denilebilecek son sozler bunlar cunku.

Beraber oldugim insani cok sevdim. Cocugunun olmadigini bilmeme ragmen, sperm bankasindan yapariz yine de mutlu bir aile oluruz diye dusundum.

Ama kavga ediyoruz surekli. Benim dengesiz sozlerim oluyor. O da hicbirseyi unutmuyor. Aylar once olan olayi, en kucuk bir huzursuzlukta yeniden karsima cikariyor. Neredeyse bir yildir beraberiz ama kendimi 10 yas yaslanmis hissediyorum. Cocuk olayi da zorluyor tabi. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Onun fikrini degistirmek icin beklemeli miyim yoksa onume mi bakmam gerek? Ama seviyorum da. O kadar kolay degil.

eger aklı mantıgı yerındeyse sızden ayrılır
ayrılsın dıye elınızden gelenı yapmıssınız

Ona asla onu aldatabilecegimle ilgili bir imada bulunmadim. Soylediklerim, eger o hayatimda olmasaydi yapabileceklerimdi. Ki bardan birini bulma olayi, tup bebek sansim olmamasi halinde duaunebilecegim birsey.

Bu söyledikleriniz nerden aklınıza geldi filmde filan mı gördünüz dahası niye her aklınıza geleni konuşuyosunuz bunları kendinize yakıştırmanızda bi ilginç. Hayırlısı

Back
X