- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
İyi akşamlar biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. 5 yaşında bir oğlum var. K.v bakıyor ben çalıştığım için. Ama doğduğundan beri koparmaya çalışıyorlar. Yeni yürümeye başlamıştı düştü kucakladım. K.p kucağımdan söktü götürdü. Eşim bir şey demiyordu. Bi iki kere konuştu ama onu da çok dinlemiyorlat. O da beni dr dinlemiyorlar deyip sıyrılıyor işin içinden. Onların yanında çocuğumu bile sevemiyorum. Sevmek için bi şey söylüyorum hemen olayı laf sokmaya çeviriyorlar. K.v eşimden çekiniyor onın yanında laf sokamıyor ama yalnız kaldık mı başlıyor laf sokmaya. Çocuk hasta kaç gündür. Bugün çocuğun kanına girmişler burda kalacaksın diye. Çocuk bizimle gelmedi. Eşim de kalsın defi geldik eve. Ama bnm aklım çocuğumda. Geçen hasta olduğunda bütün gece öksürmüş haber vermediler ve bnm çocuğumun astımı var. Sabah Dr. A götürdük tıkanmış. Bugün de orda kaldı uyku tutmuyor. Eve gelince eşimle de tartıştım. Bana abartıyorsun diyor. Bir de 2. Çocuk isteği vardı eşimin ben istemiyordum. Bugün 1 çocukla çıldırttınız. 2 çocukla tımarhanelik olurum dedim. Kafam karışık anlatabildim mi derdimi bilmiyorum