- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Otorite siz olmalısınız. Çocuğunuz üzerinde de onlar üzerinde de . Bunun için sert yapmaya gerek yok ama çocuğunuzla konuşmalı ve geri adım atmamalısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim kaç kere sert çıktı. Ben çok sert çıktım. Olaylar kopma noktasına geldi. Hatta gerekirse işimi bırakırım otururum evimde bakarım çocuğuma. Oğulları da bir iş daha bulsun iki işte birden çalışsın baksın hiç de acımam dedim. Zaten benim bu kadar sert çıkmamdan sonra biraz daha düzeldi olaylar. Oğlumun ilaçları orda. Zaten eşim oğlumuzu almaya değil ilaçlarını vermeye gidiyordu ben yanına katılıp almaya gittim. Fakat orda her istediği oluyor. Han dediği yere hamam dikiyorlar doğal olarak gelmek istemedi. Ben çocuğumu ikna etmeye çalışıyorum. K.p kalcak kalcak deyip duruyor. Bu güne kadar çok kararlıydık. Önceki sıkıntıları aşmıştık. Bugün geri geldi aynı şey. Aylardır kararlı duran eşim kalsın dedi. Eve gelince bir dünya kavga ettim. Yani ille belirli aralıklarla benim bu savaşı vermem mi gerekiyor. Bu mevzuları kaç kere konuştum eşimle. Bir süre sonra eskiye dönüyoruz yine.Çogun direk kreşe gider. Laf diyene de benim çocuğum ben doğurdum dersin. Küsersin gidip gelmezsin. Daha olmadı lafa lafla cevap verirsin. Eşine şunu söyle. Ben de aynisıni dedim daha önceleri eşime. Ailenle yüz göz olup küsüp bağlarımı koparmamı istemiyorsan beni ailenle karşi karşıya getirme. Eşiniz sert çıksın bakalım bir daha yapıyorlar mı.
Ay en güzel cevap buydu. Cinsler tam. İşten geç geleyim ya da bi işleri olduğunda oğlumu bırakacak olalım ağızları yüzleri değişir hemen. Başka satacak yer ararlar. Akrabalardan duyuyorum işimiz var deyip köye kaçıyorlarmış sırf çocuğu bırakmasınlar diye. Yani işlerine geldiği gibi amaç bence çocuk sevgisi filan değil amaç beni nasıl sinir ederim.Madem öyle kendileri yapsın çocuk bir tane!
Bu durumu cocuguna kv bakan her gelin yasıyor. Ya baktırmayacaksınız ya da mevcut ilişkideki yakınlığı abarttıklarında tepkı gostermeyeceksınız.İyi akşamlar biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. 5 yaşında bir oğlum var. K.v bakıyor ben çalıştığım için. Ama doğduğundan beri koparmaya çalışıyorlar. Yeni yürümeye başlamıştı düştü kucakladım. K.p kucağımdan söktü götürdü. Eşim bir şey demiyordu. Bi iki kere konuştu ama onu da çok dinlemiyorlat. O da beni dr dinlemiyorlar deyip sıyrılıyor işin içinden. Onların yanında çocuğumu bile sevemiyorum. Sevmek için bi şey söylüyorum hemen olayı laf sokmaya çeviriyorlar. K.v eşimden çekiniyor onın yanında laf sokamıyor ama yalnız kaldık mı başlıyor laf sokmaya. Çocuk hasta kaç gündür. Bugün çocuğun kanına girmişler burda kalacaksın diye. Çocuk bizimle gelmedi. Eşim de kalsın defi geldik eve. Ama bnm aklım çocuğumda. Geçen hasta olduğunda bütün gece öksürmüş haber vermediler ve bnm çocuğumun astımı var. Sabah Dr. A götürdük tıkanmış. Bugün de orda kaldı uyku tutmuyor. Eve gelince eşimle de tartıştım. Bana abartıyorsun diyor. Bir de 2. Çocuk isteği vardı eşimin ben istemiyordum. Bugün 1 çocukla çıldırttınız. 2 çocukla tımarhanelik olurum dedim. Kafam karışık anlatabildim mi derdimi bilmiyorum
İyi akşamlar biraz uzun yazacağım kusura bakmayın. 5 yaşında bir oğlum var. K.v bakıyor ben çalıştığım için. Ama doğduğundan beri koparmaya çalışıyorlar. Yeni yürümeye başlamıştı düştü kucakladım. K.p kucağımdan söktü götürdü. Eşim bir şey demiyordu. Bi iki kere konuştu ama onu da çok dinlemiyorlat. O da beni dr dinlemiyorlar deyip sıyrılıyor işin içinden. Onların yanında çocuğumu bile sevemiyorum. Sevmek için bi şey söylüyorum hemen olayı laf sokmaya çeviriyorlar. K.v eşimden çekiniyor onın yanında laf sokamıyor ama yalnız kaldık mı başlıyor laf sokmaya. Çocuk hasta kaç gündür. Bugün çocuğun kanına girmişler burda kalacaksın diye. Çocuk bizimle gelmedi. Eşim de kalsın defi geldik eve. Ama bnm aklım çocuğumda. Geçen hasta olduğunda bütün gece öksürmüş haber vermediler ve bnm çocuğumun astımı var. Sabah Dr. A götürdük tıkanmış. Bugün de orda kaldı uyku tutmuyor. Eve gelince eşimle de tartıştım. Bana abartıyorsun diyor. Bir de 2. Çocuk isteği vardı eşimin ben istemiyordum. Bugün 1 çocukla çıldırttınız. 2 çocukla tımarhanelik olurum dedim. Kafam karışık anlatabildim mi derdimi bilmiyorum
Ohooo annemden hiç hayır yok. O yüzdrn böyle at koşturuyorlar işte.kresr verr cocugunuu ikinci olursa da kendi paranla bakici tut ya da annen varsa ona baktir
Ohooo annemden hiç hayır yok. O yüzdrn böyle at koşturuyorlar işte.
İşte ben onu yaptığım zaman suçlu oldum. Herkes üstüme geldi. Çocuğu ağlatan anne oldum. Aman nolacak ki abartıyorsun dendi. Kimin ne dediğini takmam aslında ama göbek bağım var bi durumda onları arıyoruz yine mecburuz. Annem bakmaz. Durumu biliyor ama bakmaz. 1 hafta hastanede yattık gelmedi bile. Ondan önce hastanede yattık geldi el gibi ziyaret etti gitti.