- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Günlük hayattaki sıkıntısı şu oluyor çocuk orada her istediğinin yapıldığını biliyor ve bu nedenle orada kalmayı istiyor
Oğlumu bırakmak istesem apartmanı yıkar babaannede yahut herhangi bir yerde kalmaz mesela aynı yaşta
Bu nedenle hasta olunca da okulda
Çocukların çoğu bu düzende bizim okulda
Biraz da nasılsa kv kp var bakarlar çocuğa deyip hayatı ona göre kurguluyoruz yani işten eve gelip sonra çocuğun ilacını götürmeye gitmişler mesela ben işten direkt oraya giderdim örneğin ilaç gelecekse de eşim alır gelirdi
Biraz da inisiyatifi bırakmamak lazım Kv kp ye geç değil ama okul çağında daha zor bize gelsin ödevlerine yardım ederim derler gibi geldi bana mesela
Bazı kreşler burnu akan çocuğu almak istemezken bazı kreşler 38'in altında bile olsa ateşi kabul ediyorlar.
Konu sahibinin kreşi önemli burada.
Düzen ve kurallar konusunda da fikrim şöyle: Çocuklar kimin kim olduğunu, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. Benim evimdeki kuralları ben başka evlerde esnetirim. Ama evimize dönünce böyle devam etmeyeceğini ve bizim evimizin kurallarının geçerli olduğunu bilirler.
Eğer süre kısıtlı ise bu kabul edilebilir bence. Çocuklarım büyüdüğünde büyükanne dedelerine bir şey olduğu zaman, aaaa bizim anneannemiz bize böyle yapardı, şunu alırdı diye hatırlamalarını, güzel anıları olmasını isterim.
Ama hastayken çocuğumu kimseye bırakmam, ben gece uyuyamam bir kere. Eşim söylese onu da parçalarım kaplan kesilip. Tırmalarım ciddi ciddi. Evi alt üst ederim, çığlık çığlığa apartmanı kaldırırım.