- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Merhaba arkadaşlar. Öğretmenim. 4.5 aylık bir kızım var. Ve bu yaz tayinimiz maraşa çıktı. Zorunlu hizmet olarak. Önceki görev yerimiz adanaydı. Şu an malatyada kv lerdeyim. Ve 10 gün içerisinde taşınacaz. Kafamda çok sorular var. İçim daralıyor. Mesala okul açılınca kızımı kime bırakıcam. Annem ve kv yanıma gelemiyorlar mazeretleri var. Maraşda hiç kimseyi tanımıyorum kime güvenip kızı bırakayım, olmaz. Ücretsiz izin alsam borçlar var maddi olarak sıkıntı yaşarız. Aslında eşim en baştan dedi çocuk işini seneye erteleyelim tayinimiz çıksın sonra yapalım diye. Çocukla taşınmak zor olur vs dedi. Ama ben illa yok istiyorum dedim geçen sene. Ve şuan bunları düşündükçe eşim haklıymış. Neden mantıklı düşünmedim duygusal davrandım diyorum. Maraşa giderdik bir sene içinde az çok çevreyi tanırdık sonra bakıcı bulurduk ne bileyim. Şeytan vesvese verip duruyor. Lütfen beni anlayan ve benzer durumlar yaşayan arkadaşlar cevap yazsın... Çünkü psikolojim hiç iyi değil ve olumsuz yorumları okumak bana iyi gelmeyecek...