merhaba . Yeni uyeyim. 30 yasindayim. Esiminde benimde 2. evliliğimiz. 5 yildir evliyiz. benimde onunda ilk eslerimizden 10 ve 12 yasinda ogullarimiz var. işimiz iyi ben home ofis olarak çalışıyorum. iliskimizin basinda hep 5 yil sonra 30 yasinda cocuk yapariz diye gecistirmistik ancak zamanin bu kadar cabuk gececegini dusunememisim. gezmeyi seven bir ciftiz. maddi manevi sikintimiz yok iliskimiz oturmus durumda.bu zamana kadar hep kafamiza gore takildik. cocuklar buyuk olunca sorun olmuyor tabi. simdi sorun su ki esim artik yavas yavas cocuk yapma dusuncesini benimsemis durumda. ama israrci da degil . evet ikimizde cocuk sahibiyiz ama cocul yasta ve zoraki evliliklerde anne baba oldugumuz icin su anki hayatimla kiyaslayamiyirum. sizlere sormak istedigim birkac soru var
1. onceki evliliginde cocukları olup ikinci evliligi yapanlar ve cocuk sahibi olanlar varmi?
2.cocuk olunca esler birbirinden uzaklasirmi?cocukla eskisi gibi gezip tozan evliligim hic degismedi diyen varmi?
3. Cocuk yapmaya nasil karar verdiniz? Bu konuyu bu kadar detayli dusunup takinti haline getiren sadece benmiyim acaba?
ben aslinda cok istiyorum ancak esimin israrci olmasini bekliyirum. yani gercekten cok istemesi lazim emin olmam icin. ama ben kararsiz kalinca o beni ikna etmek yerine peki sen bilirsin demeyi seciyor. (belki de benim bakis açım sacma)
Bu konuda fikirlerinizi okumanin bana iyi geleceğini düşünüyorum . farkli bakış acilarina ihtiyacim var.
1. onceki evliliginde cocukları olup ikinci evliligi yapanlar ve cocuk sahibi olanlar varmi?
2.cocuk olunca esler birbirinden uzaklasirmi?cocukla eskisi gibi gezip tozan evliligim hic degismedi diyen varmi?
3. Cocuk yapmaya nasil karar verdiniz? Bu konuyu bu kadar detayli dusunup takinti haline getiren sadece benmiyim acaba?
ben aslinda cok istiyorum ancak esimin israrci olmasini bekliyirum. yani gercekten cok istemesi lazim emin olmam icin. ama ben kararsiz kalinca o beni ikna etmek yerine peki sen bilirsin demeyi seciyor. (belki de benim bakis açım sacma)
Bu konuda fikirlerinizi okumanin bana iyi geleceğini düşünüyorum . farkli bakış acilarina ihtiyacim var.
Son düzenleme: