Fikrinize saygı duyuyor ne kadar güzel işte :)
Çocuk olunca uzaklaşırmı, çocuk olunca eskisi gibi gezebilirmiyiz diye sormanız garip geldi çünkü bir çocuk yetiştirmişsiniz öncesinde.
Anladım çok genç yaşta kötü bir tecrübe yaşamışsınız.haklısınız yetiştirdim ancak benden uzaklasacak bir esim guzel bir evliligim yoktu 17 yasinda istemeden anne oldum (yanlis anlasilmasim oglum tabiki en degerlim)
Anladım çok genç yaşta kötü bir tecrübe yaşamışsınız.
Ama sevdiğiniz adamdan çocuk güzel bir duygu.
Tabi bebekle hayatın biraz tepetaklak olacağı gerçeğini değiştirmiyor bu. Elbette düzeniniz biraz değişecek ama zamanla ona da alışırsınız.
Inanın hepsi değişiyor ama eşler birbirine daha çok bağlanıyor bence eğer düzgün giden bi evlilik varsa . Daha da pekişiyor. Onun dışında mesela yaz tatilinde denizden cikmazdim ama bu sene denize arkamizi dönüp oturduk. Niye kızım denizden korktumerhaba . Yeni uyeyim. 30 yasindayim. Esiminde benimde 2. evliliğimiz. 5 yildir evliyiz. benimde onunda ilk eslerimizden 10 ve 12 yasinda ogullarimiz var. işimiz iyi ben home ofis olarak çalışıyorum. iliskimizin basinda hep 5 yil sonra 30 yasinda cocuk yapariz diye gecistirmistik ancak zamanin bu kadar cabuk gececegini dusunememisim. gezmeyi seven bir ciftiz. maddi manevi sikintimiz yok iliskimiz oturmus durumda.bu zamana kadar hep kafamiza gore takildik. cocuklar buyuk olunca sorun olmuyor tabi. simdi sorun su ki esim artik yavas yavas cocuk yapma dusuncesini benimsemis durumda. ama israrci da degil . evet ikimizde cocuk sahibiyiz ama cocul yasta ve zoraki evliliklerde anne baba oldugumuz icin su anki hayatimla kiyaslayamiyirum. sizlere sormak istedigim birkac soru var
1. onceki evliliginde cocukları olup ikinci evliligi yapanlar ve cocuk sahibi olanlar varmi?
2.cocuk olunca esler birbirinden uzaklasirmi?cocukla eskisi gibi gezip tozan evliligim hic degismedi diyen varmi?
3. Cocuk yapmaya nasil karar verdiniz? Bu konuyu bu kadar detayli dusunup takinti haline getiren sadece benmiyim acaba?
ben aslinda cok istiyorum ancak esimin israrci olmasini bekliyirum. yani gercekten cok istemesi lazim emin olmam icin. ama ben kararsiz kalinca o beni ikna etmek yerine peki sen bilirsin demeyi seciyor. (belki de benim bakis açım sacma)
Bu konuda fikirlerinizi okumanin bana iyi geleceğini düşünüyorum . farkli bakış acilarina ihtiyacim var.
Aslında çocuk yetiştirme konusunda ikinizde tecrübelisiniz.ben olsam kesinlikle düşünürdüm evet ilk yıl çocuk epey zorluyor ama insanın sevdiğinden çocuğunun olması güzel.bir de sizin gibi ilk çocuklarını istediği gibi buyutemeyen küçük anne baba olan insanlar genelde yeni bebege çok güzel bakıyorlar.baglaniyorlar.gezip tozma meselesine gelirsek isteyen yapıyor arkadaş enerjinize güveniyorsanız kırklı çocukla da gezersiniz..Allah akıllı uslu çok ağlamayan hayırlı bir evlat versin inş.size
Not:bir kolik annesi duasi
3 sorunun 3ünde de kendimi gördüm. Benim de kafalar karışık
3 sorunun 3ünde de kendimi gördüm. Benim de kafalar karışık
Yani orası öyle de insan cahil olduktan sonra dayak yiyip yiyip eşiyle onunla bununla kavga edip edip 2. 3. Ye hamile kalanlar da var.Erkekler işin yapma kısmında bunu hepimiz iyi biliyoruzgeçen gün bir konu vardı burda
4 yılda 3 bebek yapan çiftler varmış
eşler uzaklaşsa onlar 2. 3. yapamazlardı bence
istiyorsanız yapın ya
yaşınızda müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?