Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim,yaşım 29 olmak üzere...Çocuk yapmak konusunda karasızlık yaşıyorum,eşim çocuk istemiyor,sen istersen yapabiliriz ancak geceleri kalkıp ilgilenmem onun sorumluluğunu almam diyor.Ben de kilo alma ihtiamalini bile kafama takıyorum,bir gün anne olmak istiyorum,ertesi gün hazır değilim henüz diyorum.Ama bir taraftan da yaşım geçiyor...Deneyim ve fikirlerinizi benimle paylaşabilirseniz seviniri.Teşekkür ederim.
canım çocuk dünyanın en güzel şeyi.anne olmak ise dünyalara bedel.ben mucizeme kavuşmak için 2 yıl bekledim.tedaviler operasyonlar acılar.ama şimdi karnımda minik tekmelerini hissedince herşeyi unutuyorum sadece mutluluk kalıyor.bence iyi düşün.tam anlamıyla hazır olmalı bence insan.eşin sorumluluk almak istemiyormuş.2 kere daha düşün derim ben.bebek basit bişey değil çünkü oldu mu geri dönüşü yok çok büyük sorumluluk.tam olarak hazır hissetmeden yapılmamalı bence.
ay_82 sana Allahtan acil şifalardiliyorum canım...Umarım bekladiğin haberi en yakın zamanda alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?