"hazır olmak" ne demektir.sence bir gün gelip "tamam bu iş için çok hazırım" diyebilecekmisin ?
insanın aklındaki soru işaretleri hiç bitmiyorki,hep bi endişe oluyor,hep nasıl'ları oluyor.
ama ilk ay deneyipte o çift çizgiyi göremediğinde insan,bak ikinci ay nasıl yanıp tutuşuyor hamile olmak için.
yeni evlenenlere genelde bi iki yıl keyfini çıkarın diyorum.çünkü çocuktan sonra biçok şey değişiyor haliyle.ama bunlar bizim adapte olamayacağımız şeyler değil,aksine o değişikliklerle evlilik tamamlanıyor.
4 sene uzunca bir süre,siz yeterince başbaşa kalmışsınız artık :) sen şimdi hamile kalıp doğurayım desen yaşın 31 olacak ve doğum için pekte erken biyaş sayılmaz diye düşünüyorum.
yaş ilerledikçe insan sorumluluk almaktan kaçınıyor,sabır tükeniyor bir yaştan sonra.hele çocuk büyütmek dünyanın en zor işi gibi geliyor.
bu arada eşini anlayamadım,ne demek sorumluluk alamam.baba olmak istemiyormu.bence blöf yapmış,aslında oda istiyor ama doğumdan sonrası için kendini garantiye almış "ben sana söylemiştim" demek için.
sen bi iki ay çocuk mevzusunu açma bakalım,kendi açacakmı ? eğer açmazsada yapacak bişey yok,sen tekrar hatırlatırsın ve başlarsınız çalışmalara