Daha bu ne ki...
Siz yarışı okul zamanı göreceksiniz...
Ben anne değilim ama sizin kadar sakin olabilirmiydim bilemiyorum
:- Patavatsız ayol!
Geçirseydin ağzına emziği
maalesef böyle aptal annelerden herşeye burnunu sokan koca karılardan parkta aynı bankta oturmaktan başka ortak noktanız olmayan kadınlardan şöyle yap kilo alsın şöyle yemek yedir ama bak öyle yapma diye diye bilip bilmeden konusan o kadar cokkk kadın, teyze varkiiii
maksat laf söylemek olsun maksat bilmişlik yapmak olsun işteee
çocuğu 2 yaşında 10 renk biliyo yada 10 a kadar sayabiliyor diye çocuğunu dahi ilan eden anneler varr düşünün artık..
Offf en sinir oldugum durumlar benim de cok basima gelir.
ben senin cocugun hakkinda bisey soruyormuyum sen de sorma hadi sordun cevabini aldin ne diye karsilastiriyorsun cocuklari.
her cocugun gelisim hizi ve onceligi farkli,zevkleri istekleri farkli.biri emzik emer biri istemez.biri once konusur sonra yurur falan filan.
Sizin yaptiginiz gibi sessiz kalip ortamdan uzaklasmak en iyisi :))
Böyle tipler icin en iyisi senin yaptığın. Bırakacaksın kendini ve çocuğunu herkesden üstün görsün. Her cocuk bir mi canım..
Konuyla cok ilgili degil ama Hiç unutmam bigun yeğenimi gezdiriyorum. onunda sacları kıvırcık ve bana da anne der. Kuzum bana anne diye seslenunce Kadın bana dedi ki "herelde hamileyken canin zenci birini çekti de sacları böyle kıvırcık" ben tabi sokkkkkk. Sanki kocami biliyo belki babasi kivircik dimi :) Bide böyleleri var :)
ya daha şimdiden filancı doğurdu sen doğurmadınmı diye baskı yapan tipler bu kadınlar
malesef bu yarıştırma kızınız evlenip kendi çocuğunu doğurana kadar başınıza gelecek.böyle 1-2 yaşlarında yürüdü-yürümedi konuştu konuşmadı yarışları,okula başlar bizimki okumayı söktü-sökemedi yarışları,sonracığıma ortaokulda bizimki sbs'de şu kadar puan aldı sizinki ne kadar muhabbetleri,lisede bizimki şu üniversiteyi kazandı sizinki nereyi kazandı,sonra iş bulma eş bulma falan filan böyle uzayıp gidiyor liste.bazı kadınlar çocuklarını övmeye daha da meraklı oluyor çocuk azmanın teki olur ortalığı kırar döker,ay bizimki de böyle hiperaktif çok zeki ondan filan derler.onların çocukları süperdir,çok başarılıdır,çok yeteneklidir...allah sabır versin ne diyeyim çok ihtiyacınız olacak çünkü
Gerçekten bunu yapıyorlar hem de fazlaca..
Seninki-benimki olayına girip, övünmeler başlıyor. Bilinçli bir anne bunun çocuğunun gelişimine engel olacağını bilir ve yapmaz..
Çok yanlış, ileride ruh sağlığı yerinde olmayan, insanları küçümseyen bireyler yetiştiriyorlar. Üzülüyorum o minik meleklere..
evlenirsin..falanca hamile sen
hamile kalırsın..falanca doğurdu sen
doğurursun..falancanın çocuğu topaç gibi seninki
büyürler..falancanın çocuğu yürüyo,konuşuyo seninki
okul başlar ..falancanınki okumayı sökmüş seninki
daha büyür ..falancanın çocuğu öğretmenliği kazanmış seninki..
evlenir..falancanın damadı /gelini çok iyi çok zengin seninki
zaman geçer..falancanın torunu olacakmış seninkiler...
bu kısır döngü süreeer gider..ya sizin yaptığınız gibi cevap vermeyeceksiniz..
yada sizde onlardaki noksanlıkları dilinize dolayacaksınız
cahil insanla muhabbet zordur
İşte böyle yaptıkları içinde şımarık ve bencil bireyler yetiştiriyorlar. Sen komşumun çocuğundan daha iyisin, akrabalarda en iyisisin diye diye kibir doluyor masumlar. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ama bu kadarı biraz fazla..
Çocukların ne kadar başarılı olduğu bu kadar kısa zamanda belli olmaz. Erken konuşmaya başlama, meme emmesi, birşeyler öğrenmesi vs. her çocuğun kendi süresi vardır. Hem geç konuşsa ne olacak, başarısız olsa ne olacak. Yine de yavrumuz değil mi? Bu şekilkde yapan anneler aslında çocuğunu ne kadar sevdiğinden yücelttiğinden yapmıyor bunu. Tamamen kendi egosunu tatmin etmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?