- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Ben sevgi dolu bi anneyle büyüdüm hata yaptığımda kızan ama asla eleştirmeyen asla kırmayan eşimse tam tersi bi ailede en ufak bi hatada dayak yiyen aşağılanan bi ortamda büyümüş bu yüzden bence merhamet duygusunu yitirmiş bi insan .Ben küçüklüğümden beri kriz yönetimi çok başarılı olan gittiği her ortamda sevilen problemleri çözen bi insan oldum eşimse gittiği her ortamda problem çıkaran kriz yönetimi berbat bi insan .Gel gör ki kader birleştirdi ve evlendik ve kızımız oldu neyse bana göre çok büyük hatalar yaptı ama asla taviz vermediğim mahkemelerde sürindürdüğüm hala da en ufak hatasında elimden geleni ardına koymayacağımı anladığı için düzeldi ama bi konuda çok ayrılıyoruz yine de çocuk büyütmek ben sevginin tek ilaç olduğunu düşünen bi insanım kızımı da öyle büyüttüm hep konuştum neredeyse hiç kızmadım ve eşimse tam tersi en ufak hatasında ağur eleştiriler yapar kırar kalbini sonra pişman olur ama ne fayda şimdi kızım bazı konularda onu daha çok dinliyor saygısı azaldı diyorum ben mi yanlış yaptım babası mı doğru Rabbim herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin