- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Değil ama demek ki şöyle düşünüyo çocuk olsunda kimden olursa olsun farketmezyav elif ne demek olursa yeltenecek. o kadar basit bi olay mı bu. elifcim kabul et işte sen eşine güvenmiyorsun
Kesinlikle katılıyorum
Amin çok sağol, umarım dediğin gibi olur
Yoo onu kastetti eminim bişeyler daha söyledi ama sinirden unuttum hepsini
Demek ki olsa yeltenicek
Ben onunda hazır olduğunu düşünmüyorum tamamen aklına giriyo birileri
O bağırmaya başladı birden ben bu yüzden sinirlendim
Annemin evine öylesine gittim kafa dağıtmak iöin ebi terketmedim yani
Eminim taşıyıcı anneliği kastetti
Yok ona karşı sert konuşmadım onu dolduranlara kızdım o birden sinirlendi
Ben edebiyatçı değilim
İnanmıyorsan inanma çok umurumda zaten
Eğleniyorsam ne diye kınularımın dibinden ayrılmıyorsun hadi başka konulara...
Kesinlikle katılıyorum
Amin çok sağol, umarım dediğin gibi olur
Yoo onu kastetti eminim bişeyler daha söyledi ama sinirden unuttum hepsini
Demek ki olsa yeltenicek
Ben onunda hazır olduğunu düşünmüyorum tamamen aklına giriyo birileri
O bağırmaya başladı birden ben bu yüzden sinirlendim
Annemin evine öylesine gittim kafa dağıtmak iöin ebi terketmedim yani
Eminim taşıyıcı anneliği kastetti
Yok ona karşı sert konuşmadım onu dolduranlara kızdım o birden sinirlendi
Ben edebiyatçı değilim
İnanmıyorsan inanma çok umurumda zaten
Eğleniyorsam ne diye kınularımın dibinden ayrılmıyorsun hadi başka konulara...
elif kocanı tanıman lazım. adam tüm davranış ve sözleriyle iki adım ötesini hesap edemiyor. elti olaylarını 1500 liraları hatırla. kafasına nasıl eserse öyle yaşıyor. sen öyle deyince "keşke tek başıma yapsam ehe" diye saçmalamış. gerçekten çocuk sahibi olmaya karar verse gidip başka kadını sana sormadan hamile bırakır anlatabildim mi. adam senin gibi ince düşünmüyo anla işte. bu olay öyle büyütülecek bişey değil. millet çocuk çocuk dediğinde gaza gelmiş klasik adamDeğil ama demek ki şöyle düşünüyo çocuk olsunda kimden olursa olsun farketmez
Gerçekten böyle düşünüyosa bu evliliğin bi anlamı kalmaz
Evet olabilirdi ama ben kesinlikle kırmazdım onu insan gibi konuşurdumOlsun insanız sinirlenmiştir sen bence konuş çöz bu konuyu hem düşünsene sen anne olmak isteyip o baba olmak istemeseydı kendi yerine koy bu evlilik sonucta
Evet işte öyle bi gaza gelmiş ki iyice zıvanadan çıktıelif kocanı tanıman lazım. adam tüm davranış ve sözleriyle iki adım ötesini hesap edemiyor. elti olaylarını 1500 liraları hatırla. kafasına nasıl eserse öyle yaşıyor. sen öyle deyince "keşke tek başıma yapsam ehe" diye saçmalamış. gerçekten çocuk sahibi olmaya karar verse gidip başka kadını sana sormadan hamile bırakır anlatabildim mi. adam senin gibi ince düşünmüyo anla işte. bu olay öyle büyütülecek bişey değil. millet çocuk çocuk dediğinde gaza gelmiş klasik adam
Vallahi ben de aynı şeyi düşünüyorum, zaten bi tuhafBen bu kadının akademisyen olduğuna zerrece inanmıyorum, hatta aklınca buradaki insanlarla dalga geçen birisi.
Siz söyleyin hanımlar 'sanane, diyemiyomusun, hiçbirşey, bide, belkide" yazan birisi nasıl akademisyen olabilir?
Canı sıkıldıkça konu açıp eğleniyor resmen. Artık bendeki intibası bu.
Lütfen çıkar mısınız konusundan?Vallahi ben de aynı şeyi düşünüyorum, zaten bi tuhaf
özel bişey yapmana gerek yok." daha yeni evliyiz ben kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum. ilerde tabii ki evladımız olacak. sana soranlara daha düşünmüyoruz de geç" diyeceksin. elif taşıyıcı anne konusunu açma cidden olmayan şeyi tartışma adamlaBen şimdi nasıl davranayım ona
Yani isterim yaparz diye konuşmadık ama istemiyorum filan da dememiştimEvlenmeden önce isterim diyip şimdi caydıysanız eşinizi çocuk sahibi olmaktan mahrum ediyorsunuz.Hatta geçen gün böyle bir konu vardı isterim diyip sonradan "benim zaten önceki evliliğimden evladım var sen naparsan yap" tavrına giren kocasından ayrıldı bir KK üyesi hanım.Elbette ertelemek de bir seçenek.
Eşiniz hep dışardan onay bekleyen bir karakterse işiniz zor anlıyorum.Hadsiz insanlar "kısır mısın" "iktidarsızlık mı var" bile diyordur kimbilir.Ama bence toplumun bu "evlenen hemen kedi gibi yavrulamalı herkes ana-baba olmalı" baskısı çok kötü sonuçlar doğuruyor.Mutsuz anneler,sorumsuz babalar,şiddet gören çocuklar,çocuğa bir şey hissettirilmese de doğum sonrası psikolojisi bozulan ebeveynler... Hayır,ben katılmıyorum.Herkes ana baba olacak diye bir şey yok,biz yavrulayıp sonra yavrunun temel ihtiyaçlarını gideren hayvanlar gibi değiliz,insan ana-babalığı çok farklı şey.
Siz ebeveynliğe uygun olmadığınızı veya şimdilik hazır olmadığınızı vaktinde farketmişsiniz bence bu büyük şans.Ben çocukları boyum kadar olmuş kadından "ben anaç biri değilim,çocuğun evde dolanmasına bile tahammülüm yok" cümlesi duydum! Bence eşinize de bunu açıklayın ama bu defa sakince.İlla kavga çıkar diyorsanız mektup/mesaj yazın.Elalem bizi takdir etsin diye çocuk yapıp ya mutsuz olursak o elalem mi bakacak çocuğumuza,o elalem mi anaçlık aşılayacak diyebilirsiniz.
Yazmayın o zaman yaVallahi ben de aynı şeyi düşünüyorum, zaten bi tuhaf
valla dizi gibi takip ediyorum ne yalan söliyimHarika bi yorum yapmışsın
Tebrik ediyorum her kelimesine katılıyorum bugün zaten tartışırken dedi ki millet bişey sanıcak yani hastalık vs..
Ben evlenmeden önce bu kadar insanların ağzına bakan bu kadar zayıf karakterli biri olduğunu bilmiyodum ve 5 yıl geçirdik biz evlilik çok başka
Yazmayın o zaman ya
Bu kadar zıt olup tartışmalar kıskançlıklar yaşayıp hala nasıl evli kalabiliyorsunuz anlayamadım.Birine ya da birilerine inat evli kalıyorsunuz ikiniz de ama ikinize de yazık be!
Bu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık bu
Gerçekten onu kastettiBen bi sorun goremedim esinin istegine daha ilimli cevap verebilirdin.Tepkin abarti olmus ayrica taşıyıcı anne vb kastetti diye de uste cikmissin valla bence bu kadar abartacak birsey soylememis.Çocuk konusunda da herkesin fikri kendine ama esinin baba olma istegine ilimli yaklasmani tavsiye ederim
Yok o kadar şey söylediki ama gerçekten taşıyıcı annelikten bahsetti üstü kapalıözel bişey yapmana gerek yok." daha yeni evliyiz ben kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum. ilerde tabii ki evladımız olacak. sana soranlara daha düşünmüyoruz de geç" diyeceksin. elif taşıyıcı anne konusunu açma cidden olmayan şeyi tartışma adamla
Bencede seven insan kendini belli eder sevmeyende benim eşim gibi davranır işteHayır bırbırlerıne aşık oldugu ıcın evlı kalıyrlar ınsan sevdıgı ınsanın kahrını bıle sever aşık olmadıgı ınsan melek gıbı bıle olsa katlanamaz ,yaptıgı iyilik bıle batar. aşık olmayan anlayamaz...
Konu sahıbı arkadasım her kavgada ananın evıne gıdıp pıreyı deve yapma yeterınce dalgalandınız artık durulma zamanıdır... srunlarınızı knusarak czmeyı ogrenın her zıtlıgınız kavgaya varmamalı kendını ve ses tonunu kontrol et esıne nasık davranırsan o da sana oyle karsılık vereceektır unutma.
Konuşcam zaten ama ben emin değilim gerçekten mi istiyo baskıdan mıEvli çiflere çocuk soran densizlere sinir oluyorum.Istemeyebilirler,olmuyorda olabilir.Her şekilde kalp kırılıyor.Bu sebepten esini evini terketme.Sinirle ağızdan herşey çıkar.Boşver neyi kastettiyse kastetti.Belliki o istiyo.Tam tersi de olabilirdi.Sen istesen o istemese sen sinir olurdun.Eşinle tatlılıkla konuş.Suan yeni evliyiz bir müddet sonra tabiiki değerlendiririz bu konuyu de.Ertele biraz.Zaten zamanla sende istersin.Bu anaçlık kadının doğasında var.Allah istediğinde anne olmayı nasip etsin sanadaDünyanın en güzel duygusu bu.Evliliğin neşesi.
Senin zihniyetin mi düzgünBu zihniyette bir esim olsa ben de onun genlerini almadan sadece kendi genlerimle cocuk sahibi olmayi tercih ederdim, o yuzden eşine hak verdim. Bu zihniyetini gelecek nesillere aktarmaman isabet olur.
Canım bence taşıyıcı annelikti başka kadındı bunlar gündemlik tartışmalar ama asıl konuşup çözmen gereken o "millet ne der" baskısı.Yani isterim yaparz diye konuşmadık ama istemiyorum filan da dememiştim
Harika bi yorum yapmışsın
Tebrik ediyorum her kelimesine katılıyorum bugün zaten tartışırken dedi ki millet bişey sanıcak yani hastalık vs..
Ben evlenmeden önce bu kadar insanların ağzına bakan bu kadar zayıf karakterli biri olduğunu bilmiyodum ve 5 yıl geçirdik biz evlilik çok başka
Yazmayın o zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?