Cocuk yuzunden kavga edilir mi evet edilmez ama cozum lutfen

Sifirbeklenti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
75
1
3
36
Merhaba
Hayatta en sevmedigim şeylerden biri çocuk yüzünden ailelerin tartışması ve kusmesi. Bu konuma girmek asla istemiyorum.

Yalniz çocuğum sürekli dayak yiyor. Ve hep aynı çocuktan. Karşı komşumun çocuğu bu kişi. Uzak tutmam mümkün değil. Kadın sakin sakin uyarıyor oğlunu. Sert bir tepki yok. Ve ben gerçekten bunaldim artık çocuğa niye vuruyorsun diye kızmaya başladım.

Yani kendi çoCuguma artık oynama mi diyeyim ne diyeceğim bilmiyorum. Ev görüşmelerini bitirdim ama aşağıda sokakta hep birlikteler. Vuran çocuğa kızınca annesinin zoruna gidiyor ama zaten kendi yeterli tepkiyi verse sorun buraya gelmeyecek. Lütfen bana bir akıl verin.

Çocuklar kaç yasında

Neden vuruyor

Herkese mi sadece sizinkine mi

Onun annesi ve siz neredesiniz

Bir olur iki olur da hala neden oynuyorlar alın çocuğunuzu başka yere götürün
7 yaşındalar
Aynı binadayız karşı komşum
Götürebileceğim başka yer yok.
Tüm çocuklara aynı ama en çok benimkine. Benimki varsa baakskasina yapmiyor

Valla yengemde de aynı sorun vardı çocuğunuzu diğer çocuk la çakışmayacak şekilde sokağa salabilirsiniz ayrıca önümüz kış artık çok sık dışarı çıkmazsa sorun ortadan kalkar unutur gider bence çok üstüne varmayın gereksiz gerginlik yaşamayın derim canınızı sıkmaya değer bir ebeveyn yok karşınızda anlamaz ki siz ne kadar söyleseniz de işte
Bu yüzden herkes anne baba olmamalı diyorum çocuğuna sahip çıkmayacaksa eğitmeyecekse ilgilenmeyecekse yapmasınlar arkadaşım ya

Ne kadar uzak tutsamda haftanın bir günü de olsa illa oluyor kafayı yiyecegim annesiyle birbirimize girmesek iyi

Şiddete karşıyım ama çocuk kendini savunmasını bilecek. Asla vuran taraf olmasın ama kendini savunan taraf olmayı öğrensin. Bu suç değil. Durmadan dayak yemek ne ya. Sizinde gördüğünüz yerde o çocuğa kızma hakkınız var bence.

7 yaşındalar
Aynı binadayız karşı komşum
Götürebileceğim başka yer yok.
Tüm çocuklara aynı ama en çok benimkine. Benimki varsa baakskasina yapmiyor

Peki neden

Seninki daha mı yumuşak yüzlü ya da çocuk onu kıskanıyor mu

Ne bileyim okulu oyuncağı bisikleti kardeşi vs vs

Yani oğlunun bu duruma karşı kendi tedbirini alması lazım artık

Ya oynamayacak ya da savunacak kendini

Okulda durum nasıl

Bir de laf sokar mı bazı çocuk vardır sakindir ayy herkes bu çocuğa takık denir ama o sakin çocuk bir laf eder karşıdaki başa çıkamaz ve saldırır sonra da bana saldırdı diye gelir vs

Bu konuda da biraz gözlemleyin

Çocuk benim olsa ilk söyleyeceğim onunla oynama böyle davranırsa olurdu

Dedim savun kendini sende gerekirse vur ama basedemiyor korkuyor o üstüne gelince sonra benimki ona vurmak istediğinde annesi tutuyor cocugu

Benimki kız zaten biraz mızmız ama dayak yemeyi gerektirecek birşey yok ortada karşıdaki çocuk erkek ve çok hircin

Benimki kız zaten biraz mızmız ama dayak yemeyi gerektirecek birşey yok ortada karşıdaki çocuk erkek ve çok hircin

O zaman oynamayacaklar birlikte

O çağlarda zaten anlaşamıyorlar

Bir de erkek çocuk kızınızın tepkisini başarı olarak görebilir kızınızın canı acıdı anne X bana şöyle yaptı dedi vs

Zaten havalar da soğuyacak evde oynar bundan sonra, şimdi de muhatap olmasın oynamasın onunla

Dedim savun kendini sende gerekirse vur ama basedemiyor korkuyor o üstüne gelince sonra benimki ona vurmak istediğinde annesi tutuyor cocugu
Extrem olabilir ama yüzüne tükürsün ve avazı çıktığı kadar bağırıp çığlık atsın. Etrafdakiler oraya odaklanır ve kızınız yalnız hissetmez. O kadına da: hayırdır şimdi neden yerinden fırlayıp oğlunu geri çekiyorsun? Milletin çocuğuna saldırırken nerdesin diye çıkışın!

Antalyadayiz burda havalar hala güzel ve hergun aşağıdalar yani ister istemez bir araya geliyorlar. Annesinin yanında birlikte oynamayın desem olur mu ki ya

4 senelik komşum bir zararını görmedim hatir diye birşey var o şekilde çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi hergun yüzyüze bakıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum

4 senelik komşum bir zararını görmedim hatir diye birşey var o şekilde çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi hergun yüzyüze bakıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum
Zararı gören kızınız zaten. Siz bilirsiniz.

Kizinizi bir savunmasporu kursuna yazdirin hem sokaga daha az vakit ayirmis olur hem kendini savunmayi ogrenir.daha once hirpaladigim cocugu sonunda annesi bu sekilde bir kursa yollamisti daha cok kucukken ondan sonra cocuk kendini savunur oldu.cesaret geldi.

Antalyadayiz burda havalar hala güzel ve hergun aşağıdalar yani ister istemez bir araya geliyorlar. Annesinin yanında birlikte oynamayın desem olur mu ki ya

Bizim de yakın arkadaşlarımız var. Hatta birisi mimli saldırgandı. Ben olay kopunca, çocuklara kızmak yerine direk uzaklaşırım. Hatta siz birlikte oynamayın derim. Kimse de gücenmedi.

Yani olay yaşandığı anda diyin ya da ne bileyim kızınızla akşam oturup konuşmuyor musunuz

Bu durumdan şikayetçi ise çözümün tepki göstermek ve o çocukla oynamamak olduğunu anlatın

Kimse oynamazsa o da yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…