- 2 Nisan 2019
- 75
- 1
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
7 yaşındalarÇocuklar kaç yasında
Neden vuruyor
Herkese mi sadece sizinkine mi
Onun annesi ve siz neredesiniz
Bir olur iki olur da hala neden oynuyorlar alın çocuğunuzu başka yere götürün
En yakın sitemizin parkı hergun farklı yere götürmem zorZor durum bilemedim
Baska yere götürün çocuğunuzu
Parka vs
Ne kadar uzak tutsamda haftanın bir günü de olsa illa oluyorValla yengemde de aynı sorun vardı çocuğunuzu diğer çocuk la çakışmayacak şekilde sokağa salabilirsiniz ayrıca önümüz kış artık çok sık dışarı çıkmazsa sorun ortadan kalkar unutur gider bence çok üstüne varmayın gereksiz gerginlik yaşamayın derim canınızı sıkmaya değer bir ebeveyn yok karşınızda anlamaz ki siz ne kadar söyleseniz de ite
Bu yüzden herkes anne baba olmamalı diyorum çocuğuna sahip çıkmayacaksa eğitmeyecekse ilgilenmeyecekse yapmasınlar arkadaşım ya
7 yaşındalar
Aynı binadayız karşı komşum
Götürebileceğim başka yer yok.
Tüm çocuklara aynı ama en çok benimkine. Benimki varsa baakskasina yapmiyor
Dedim savun kendini sende gerekirse vur ama basedemiyor korkuyor o üstüne gelince sonra benimki ona vurmak istediğinde annesi tutuyor cocuguŞiddete karşıyım ama çocuk kendini savunmasını bilecek. Asla vuran taraf olmasın ama kendini savunan taraf olmayı öğrensin. Bu suç değil. Durmadan dayak yemek ne ya. Sizinde gördüğünüz yerde o çocuğa kızma hakkınız var bence.
Benimki kız zaten biraz mızmız ama dayak yemeyi gerektirecek birşey yok ortada karşıdaki çocuk erkek ve çok hircinPeki neden
Seninki daha mı yumuşak yüzlü ya da çocuk onu kıskanıyor mu
Ne bileyim okulu oyuncağı bisikleti kardeşi vs vs
Yani oğlunun bu duruma karşı kendi tedbirini alması lazım artık
Ya oynamayacak ya da savunacak kendini
Okulda durum nasıl
Bir de laf sokar mı bazı çocuk vardır sakindir ayy herkes bu çocuğa takık denir ama o sakin çocuk bir laf eder karşıdaki başa çıkamaz ve saldırır sonra da bana saldırdı diye gelir vs
Bu konuda da biraz gözlemleyin
Çocuk benim olsa ilk söyleyeceğim onunla oynama böyle davranırsa olurdu
Benimki kız zaten biraz mızmız ama dayak yemeyi gerektirecek birşey yok ortada karşıdaki çocuk erkek ve çok hircin
Extrem olabilir ama yüzüne tükürsün ve avazı çıktığı kadar bağırıp çığlık atsın. Etrafdakiler oraya odaklanır ve kızınız yalnız hissetmez. O kadına da: hayırdır şimdi neden yerinden fırlayıp oğlunu geri çekiyorsun? Milletin çocuğuna saldırırken nerdesin diye çıkışın!Dedim savun kendini sende gerekirse vur ama basedemiyor korkuyor o üstüne gelince sonra benimki ona vurmak istediğinde annesi tutuyor cocugu
Antalyadayiz burda havalar hala güzel ve hergun aşağıdalar yani ister istemez bir araya geliyorlar. Annesinin yanında birlikte oynamayın desem olur mu ki yaO zaman oynamayacaklar birlikte
O çağlarda zaten anlaşamıyorlar
Bir de erkek çocuk kızınızın tepkisini başarı olarak görebilir kızınızın canı acıdı anne X bana şöyle yaptı dedi vs
Zaten havalar da soğuyacak evde oynar bundan sonra, şimdi de muhatap olmasın oynamasın onunla
4 senelik komşum bir zararını görmedim hatir diye birşey var o şekilde çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi hergun yüzyüze bakıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorumExtrem olabilir ama yüzüne tükürsün ve avazı çıktığı kadar bağırıp çığlık atsın. Etrafdakiler oraya odaklanır ve kızınız yalnız hissetmez. O kadına da: hayırdır şimdi neden yerinden fırlayıp oğlunu geri çekiyorsun? Milletin çocuğuna saldırırken nerdesin diye çıkışın!
Zararı gören kızınız zaten. Siz bilirsiniz.4 senelik komşum bir zararını görmedim hatir diye birşey var o şekilde çıkışmamak için zor tutuyorum kendimi hergun yüzyüze bakıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum
Antalyadayiz burda havalar hala güzel ve hergun aşağıdalar yani ister istemez bir araya geliyorlar. Annesinin yanında birlikte oynamayın desem olur mu ki ya
Antalyadayiz burda havalar hala güzel ve hergun aşağıdalar yani ister istemez bir araya geliyorlar. Annesinin yanında birlikte oynamayın desem olur mu ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?