Çocuk aldırdım ve çocuk aldırmadan sonra bir buçuk yıldır çocuğum olmuyor önere bileceğiniz bir şey varmı sizden ricam bana yardımci olmanız nasıl çocuk sahibi olabilirim acaba düzenli bir ilişkim var yumurta çalıştırma ilacı da kulaniyorum ama nedense faydası yok
Çocuk aldırdım ve çocuk aldırmadan sonra bir buçuk yıldır çocuğum olmuyor önere bileceğiniz bir şey varmı sizden ricam bana yardımci olmanız nasıl çocuk sahibi olabilirim acaba düzenli bir ilişkim var yumurta çalıştırma ilacı da kulaniyorum ama nedense faydası yok
Kuzum rahim filmi çekildi mi kürtaj sonrası
Doktor kontrolünde değilmisiniz 3 ay yumurtlama görüp değerlendirip negatif olursa doktorlar başka bi yönteme geçiyorlar zaten
Kadin dogumda yumurta takibi yaptirin ve esiniz de sperm testi versin. Bunun yaninda saglikli beslenmeye ve egzersiz yapmaya ozen gosterin, hem siz hem esiniz. Bir kez olduysa tekrar olmamasi icin bir sebep yoktur bence.
Evliliğimin ilk ayı eşimle anlaşamıyorduk ve ikinci ayı hamile kaldım ve aldırmak zorunda kaldım çocuğu aldırdıktan sonra bir ayı geçti biz düzelmeye başladık ve çocuk düşünüyorum ama malesef olmuyo
Kuzum rahim filmi çekildi mi kürtaj sonrası
Doktor kontrolünde değilmisiniz 3 ay yumurtlama görüp değerlendirip negatif olursa doktorlar başka bi yönteme geçiyorlar zaten
Malesef kontrol yapılmadı sadece bana bir ay ilişkiye girilmemesini söyledi ve düzenli olarak adet görmen gerekli diye söylendi ve düzenli adet görüyorum kontrole gerek duymadım açıkçası
Herkes sizin gibi çocuk sevgisine sahip olmayabilir
Hazır hissetmeyebilir
Başına bişey gelmiş olabilir
Hazır hissetse de maddi olarak çok zor bı süreçten geçiyor olabilir
Sağlık sebebiyle o bebekten kurtulması gerekebilir
Size ters çıkmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece böyle şeyleri sorgulamak haddimiz değil
Malesef kontrol yapılmadı sadece bana bir ay ilişkiye girilmemesini söyledi ve düzenli olarak adet görmen gerekli diye söylendi ve düzenli adet görüyorum kontrole gerek duymadım açıkçası
Yeni mi evlisiniz
Yeni evlilerse olur zaten diyip çok üstelemiyorlar açıkcası
1 2 sene dolmadan yumurta takibi yapmıyorlar belki özel bi doktora giderseniz yardımcı olur
Tekrar gebe kalırsınız bunu stres haline getirmeyin kendinize kafanız ne kadar rahat olursa o kadar iyi sizin için
Ama doktora gidin ve kontrol olun her halükarda çünkü kürtaj sonrası bi şey olmadığını ve gebeliğe uygun olduğunuzu bilirsiniz en azından
Adetinizin 2. Veya 3. Günü gidip muane olun isterseniz hem hormon değerlerinize bakılır
Evliliğimin ilk ayı eşimle anlaşamıyorduk ve ikinci ayı hamile kaldım ve aldırmak zorunda kaldım çocuğu aldırdıktan sonra bir ayı geçti biz düzelmeye başladık ve çocuk düşünüyorum ama malesef olmuyo