- 29 Mayıs 2023
- 28
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi hazaleliz2121
-
Ben genelde sakin biriyim ama nedendir bilmiyorum kızlarıma karşı sakin olamıyorum ve onlar çok hareketli aşırı hareketlisiz mi genel olarak asabisiniz yoksa çocuklar mı aşırı hareketli?
Düzelir miyiz acaba7 ve 6 yaştan haber veriyorum, aynı devran devam ediyor.
Yardım alamadığınız ve yalnız bırakıldığınız için olabilir mi? Bi nefeslik mola veremediğiniz gece gündüz kafanız dolu olduğu için olabilir mi?Ben genelde sakin biriyim ama nedendir bilmiyorum kızlarıma karşı sakin olamıyorum ve onlar çok hareketli aşırı hareketli
Bu konuda kesinlikle öyle 4 yıldır herseylerinde ben varım evde genel anlamda hersey benim üzerime belkide bundandırYardım alamadığınız ve yalnız bırakıldığınız için olabilir mi? Bi nefeslik mola veremediğiniz gece gündüz kafanız dolu olduğu için olabilir mi?
Kelin ilacı olsa kendi basina sürerMhb bayanlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 ve 4 yaşlarında iki kızım var ben artık dayanamayacak durumdayım sürekli evde bagırısıyoruz psikolojimiz çok kötü ne yapmalıyım ben kendimi çok kötü hissediyorum yani onlara karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Yardım alma şansım yok Tekirdağ’da yaşıyorum benim ve eşimin ailesi İstanbul’daTam hareketli dönemlerindeler. Yardım alma şansınız yok mu?
Büyüdükçe dertleride büyür derler ben dayanabilecek miyim o var birdeKelin ilacı olsa kendi basina sürergeçici bir süreç olmasını diliyorum.
Gerçekten sorunlar da büyüyor.Düzelir miyiz acaba
Sosyal hayatım tamamen bitmiş durumdaYardım alma şansım yok Tekirdağ’da yaşıyorum benim ve eşimin ailesi İstanbul’da
Okula gönderin gitmiyorlarsa. Siz iyi olmazsanız onlara faydanız olmaz. Sizi iyi hissettirecek şeylere vakit ayırın. Bu sadece tek başınıza kalıp sessizliği dinlemek bile olabilir. Eş kişisi yardım etmiyordur kesin, biraz yükü alsalar ölürler çünkü.Bu konuda kesinlikle öyle 4 yıldır herseylerinde ben varım evde genel anlamda hersey benim üzerime belkide bundandır
Kızım 4,5 yaşında durmak nedir bilmiyor çok hareketli tek isteğim bu sürenin geçici olması enerjisini atamıyor bitmiyor. Siz tekmissiniz yine biz bir sülale yetemiyoruz çocuğaBüyüdükçe dertleride büyür derler ben dayanabilecek miyim o var birde
4 yaşındaki kızıma asla söz geçiremiyorum mesela asla bana bağırınca bende karşılık veriyorum ve benden nefret etmesinden korkuyorum3 yas kız annesiyim.Bizim evde aynı.Ustelik tek çocuk.Evde sürekli çığlık gözyaşı bağırısma var.2 yas sendromunda yüzümde zona çıktı.sjmdi yine aynı tarafım sızlıyor. 3 yas zonasi geliyor sanıyorum
Kreşe verseniz..3 gün bile verseniz çok rahatlarsınız..Sosyal hayatım tamamen bitmiş durumda
Okul için yaşları tutmuyor kreş olabilir ama oda bana uzak kalıyor yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ama sürekli peşimdeler hep bir ağlama zırlama sürekli istek içindeler 5 dk oturmam onları rahatsız ediyorOkula gönderin gitmiyorlarsa. Siz iyi olmazsanız onlara faydanız olmaz. Sizi iyi hissettirecek şeylere vakit ayırın. Bu sadece tek başınıza kalıp sessizliği dinlemek bile olabilir. Eş kişisi yardım etmiyordur kesin, biraz yükü alsalar ölürler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?