Çocuk

hazaleliz2121

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
28
9
6
32
Mhb bayanlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 ve 4 yaşlarında iki kızım var ben artık dayanamayacak durumdayım sürekli evde bagırısıyoruz psikolojimiz çok kötü ne yapmalıyım ben kendimi çok kötü hissediyorum yani onlara karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık

Ben genelde sakin biriyim ama nedendir bilmiyorum kızlarıma karşı sakin olamıyorum ve onlar çok hareketli aşırı hareketli
Yardım alamadığınız ve yalnız bırakıldığınız için olabilir mi? Bi nefeslik mola veremediğiniz gece gündüz kafanız dolu olduğu için olabilir mi?

Kelin ilacı olsa kendi basina sürer geçici bir süreç olmasını diliyorum.

3 yas kız annesiyim.Bizim evde aynı.Ustelik tek çocuk.Evde sürekli çığlık gözyaşı bağırısma var.2 yas sendromunda yüzümde zona çıktı.sjmdi yine aynı tarafım sızlıyor. 3 yas zonasi geliyor sanıyorum

Bu konuda kesinlikle öyle 4 yıldır herseylerinde ben varım evde genel anlamda hersey benim üzerime belkide bundandır
Okula gönderin gitmiyorlarsa. Siz iyi olmazsanız onlara faydanız olmaz. Sizi iyi hissettirecek şeylere vakit ayırın. Bu sadece tek başınıza kalıp sessizliği dinlemek bile olabilir. Eş kişisi yardım etmiyordur kesin, biraz yükü alsalar ölürler çünkü.

Büyüdükçe dertleride büyür derler ben dayanabilecek miyim o var birde
Kızım 4,5 yaşında durmak nedir bilmiyor çok hareketli tek isteğim bu sürenin geçici olması enerjisini atamıyor bitmiyor. Siz tekmissiniz yine biz bir sülale yetemiyoruz çocuğa

4 yaşındaki kızıma asla söz geçiremiyorum mesela asla bana bağırınca bende karşılık veriyorum ve benden nefret etmesinden korkuyorum

Okul için yaşları tutmuyor kreş olabilir ama oda bana uzak kalıyor yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ama sürekli peşimdeler hep bir ağlama zırlama sürekli istek içindeler 5 dk oturmam onları rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…