- 29 Mayıs 2023
- 28
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi hazaleliz2121
-
İnşallah düzelirler inşallahKızım 4,5 yaşında durmak nedir bilmiyor çok hareketli tek isteğim bu sürenin geçici olması enerjisini atamıyor bitmiyor. Siz tekmissiniz yine biz bir sülale yetemiyoruz çocuğa
6 ve 3 yasindakiler var bende bitmez tukenme enerjileriyle bemi dwlirtiyolar hele 9 aylik olanda onlara bakiyo oda yapmak istiyoMhb bayanlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 ve 4 yaşlarında iki kızım var ben artık dayanamayacak durumdayım sürekli evde bagırısıyoruz psikolojimiz çok kötü ne yapmalıyım ben kendimi çok kötü hissediyorum yani onlara karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Allah bağışlasın size6 ve 3 yasindakiler var bende bitmez tukenme enerjileriyle bemi dwlirtiyolar hele 9 aylik olanda onlara bakiyo oda yapmak istiyoyine uzuldum deyince biraz sakinlesiyolar yoksa hep hopla zipla kavqa dovus
Ofkelendiginde içinden 10 kadar say sakinleş sonrasında neden kizdigini onların anlayacağı şekilde anlat. Bir de buyuyecekler hep böyle kalmayacaklar diye düşün. İlla büyüyecekler yani. Bardağın dolu tarafi pozitif düşündürür.Mhb bayanlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 ve 4 yaşlarında iki kızım var ben artık dayanamayacak durumdayım sürekli evde bagırısıyoruz psikolojimiz çok kötü ne yapmalıyım ben kendimi çok kötü hissediyorum yani onlara karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Ayrıca geçen gün bir anne geldi parka üst üste 3 kız çocuğu Allah im dedim ne bu tatlılık anne de gençti. En küçüğü kaydıraktan kayacak anne ve diğer iki kız başladılar " geliyooo geliyoo havalı geliyooo güzelliği dillere destan bakın kim geliyooooo " diye şarkı söyleyip el çırpıp oynamaya. Sen de böyle şeyler yapabilirsin.Mhb bayanlar bir konuda yardıma ihtiyacım var 3 ve 4 yaşlarında iki kızım var ben artık dayanamayacak durumdayım sürekli evde bagırısıyoruz psikolojimiz çok kötü ne yapmalıyım ben kendimi çok kötü hissediyorum yani onlara karşı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
Denicem tşk ederimOfkelendiginde içinden 10 kadar say sakinleş sonrasında neden kizdigini onların anlayacağı şekilde anlat. Bir de buyuyecekler hep böyle kalmayacaklar diye düşün. İlla büyüyecekler yani. Bardağın dolu tarafi pozitif düşündürür.
İnanın hergün parktayız oradayız buradayız onlar mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum ama yok büyük kızım mutlu olmuyor hep bir istek hep bir ağlama istediği şeyleri ağlayarak yaptırıyorAyrıca geçen gün bir anne geldi parka üst üste 3 kız çocuğu Allah im dedim ne bu tatlılık anne de gençti. En küçüğü kaydıraktan kayacak anne ve diğer iki kız başladılar " geliyooo geliyoo havalı geliyooo güzelliği dillere destan bakın kim geliyooooo " diye şarkı söyleyip el çırpıp oynamaya. Sen de böyle şeyler yapabilirsin.
İşe yarıyor en azından ilk öfke geçiyor. Sağlıkla buyusunlerDenicem tşk ederim
Yapma benim oğlan bugün markette bir şey istedi inletti ortalığı sanki sagirmisim gibi davrandım. Sonra döndüm dedim ki rahatlayana kadar aglayabilirsin ama ben o istediğini yapmayacağım biraz daha ağla daha yüksek bağır sen bilirsin. Sonra sustu ben kazandımİnanın hergün parktayız oradayız buradayız onlar mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum ama yok büyük kızım mutlu olmuyor hep bir istek hep bir ağlama istediği şeyleri ağlayarak yaptırıyor
Çevreyi umursamam ama bana hep derki sen beni hiç sevmiyorsun bu beni aşırı üzüyor öyle deyince dayanamayıp alıyorum işteYapma benim oğlan bugün markette bir şey istedi inletti ortalığı sanki sagirmisim gibi davrandım. Sonra döndüm dedim ki rahatlayana kadar aglayabilirsin ama ben o istediğini yapmayacağım biraz daha ağla daha yüksek bağır sen bilirsin. Sonra sustu ben kazandımcevredekilerde ne düşünür umurumda değil terbiye veriyorum.
Çok güzel manipüle ediyor sipalarÇevreyi umursamam ama bana hep derki sen beni hiç sevmiyorsun bu beni aşırı üzüyor öyle deyince dayanamayıp alıyorum işte
Mesela şuan küçük olanı ayağımda sallıyorum bu saat hala uyanık uyusun diye uğraşıyorumÇevreyi umursamam ama bana hep derki sen beni hiç sevmiyorsun bu beni aşırı üzüyor öyle deyince dayanamayıp alıyorum işte
Uyku sorunumuz var birde asla uyumak istemiyorlarMesela şuan küçük olanı ayağımda sallıyorum bu saat hala uyanık uyusun diye uğraşıyorum
Sizi tebrik ederim, kimseyi umursamayıp çocuğun ağlamasına boyun eğmediğiniz için. Yabancılar buna ağlatarak ağlamamayı öğretmek diyorlar. Bir yerde kendinden geçmişçesine morararak ağlayan bir çocuk varsa kimse tepki göstermez yanından geçer gider. Bilirler ki ebeveynleri çocuğa ağlayarak istediğini yaptıramayacağını öğretiyor. Markette mesela rafların önünde yatıyorsa millet gerekirse üstünden geçer alır alacağını. Anne babası çok sakin bir sesle istediği kadar ağlayabileceğini söyleyip beklerler orada ya da alışverişlerine devam ederler.Yapma benim oğlan bugün markette bir şey istedi inletti ortalığı sanki sagirmisim gibi davrandım. Sonra döndüm dedim ki rahatlayana kadar aglayabilirsin ama ben o istediğini yapmayacağım biraz daha ağla daha yüksek bağır sen bilirsin. Sonra sustu ben kazandımcevredekilerde ne düşünür umurumda değil terbiye veriyorum.
Bakışaçınızı değiştirin biraz salın. Rahatsız oldugunuz seyleri alip karsıniza konuşun. Prka falan göturun enerjilerini atsınlar. Oyun oynamalarina izin cerin tekrar siz toplauin dginikligi oyun bitince deyin mesela. Kızacak bisey yok çocuk bunlarBen genelde sakin biriyim ama nedendir bilmiyorum kızlarıma karşı sakin olamıyorum ve onlar çok hareketli aşırı hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?