Yüzüne vurucam da telefonuna baktım gizlice diyip kendimi küçültmek istemiyorum.Sizi kandırması çok çocukça gerçekten.
İstediği tepkiyi versin, siz eminseniz yüzüne vurun,sandığı kadar aptal olmadığınız görsün.
Telefonunu karıştırdım demek ağrıma gidicek çünküMadem ayrılıkla noktalama fikrin var neden çat çat gördüğünü baktığını yüzüne söylemiyorsun?
Hiçbir fikrim yok açıkçası. İnstagramda sürekli hikayede ikimizin foroğraflarını paylaşır falan beni saklamaz. Şaşırdım açıkçası çünkü saklamak isteyen bunu yapmaz ama orasını düşünmüyorum. Ortada yalan var bu yeterli.Neden ilişkisi olduğunu gizlemek istiyor ki??
Masum ya da değil diyemem. Ama ters giden bişeyler olduğu kesin.
Hiç güven vermiyor.
Arkadaşlarım görebiliyor olarak ayarladım dedi. Öyle ayarladıysa yalan söylemiş sayılmaz o zaman sorun yok ama sahte face açmakla uğraşmaktansa yarın telefonuna bakmak daha kolay geliyor 10 saniyemi alır en fazla.Birde sahte face açmak o kadar zor olmasa gerek. Açık takibe alın bakalım yada başkasından girip bakın ilişki durumu nasıl görünüyor?
Ortak arkadaşımız az var, hepsi de aslında onun arkadaşları dolayısıyla soramıyorum o kadar samimiyetim yok hiçbiriyle.Ortak arkadaşlarınız yok mu?
Ayarı size özel yaptıysa arkadaşlarınızdan görünmemesi lazım.
Ordan gördüm dersiniz olmaz mı
Ne yaptınız?Acik acik konus bence niye soyleyemezsin .Telini karıştırdım gordum beni saf mi zannettin de. Bu benzeri başıma geldi ama pişman ettim tabi :))))
Onun telefonundan facebook ayarlara girip o bilgiyi kimlere görünür yaptığına bakıcam.Şüphelerinizin doğruluğunu nasıl anlayacaksınız? Doğru çıkarsa ve ayrılmaya karar verirseniz "boşuna güvenmişim sana" diyip pat diye ayrılın, düşünsün dursun nasıl yakalandığını o da
İşte instagramda hiç gizlemiyor hatta o bana derdi sen niye benimle birlikte story paylaşmıyorsun diye. O yüzden şaşırdım. Bi de gizlemek isteyen adam durduk yere ben ilişki durumumu güncelleyeyim en iyisi niye desin? Bu derece sinsi miymiş şok oldum!İlişkisini gizleyen erkeklerden hiç hoşlanmam.Vardir yediği bir haltlar..açıkça sor ve öyle ise ayrıl boşver başka adammi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?