Laf arasında bana eski sevgilisinden gelen mesajdan yada başka kızlardan gelen mesajlardan bahseden sevgilimin telini kurcalarım ve hiç gocunmam.. yaptığı aşağılık , kurcalamanız değil.. daha sevgilisiniz , saf yerine koyarsa şimdiden ilerisini düşünemiyorumTelefonunu karıştırdım demek ağrıma gidicek çünkü
Onun telefonundan facebook ayarlara girip o bilgiyi kimlere görünür yaptığına bakıcam.
Evet aslında sonunda ayrılıcaksam bu bilgiyi nerden edindiğimi de söylememe gerek yok. Kafam çok karışık bunu düşünemedim!
Ben hiç sesimi çıkarmadım bu olay olduğundan beri. Başka yerde, buraya gelmesini bekliyordum. Dün telefonda o kendisi konuyu açtı, ilişki durumuyla ilgili hiçbi şey söylemedin dedi çünkü hayatım çok tatlısın falan dememi bekliyordu. Adımı da belirtip ilişkisi var yapmış. Ben de, sen insanların benim profiline bakmasından hoşlanmıyordun şaşırdım adımı da ekleyince dedim. Adını sadece sen görebiliyorsun. Arkadaşlarım ilişkisi var olarak görüyor dedi. Zaten orda uyandım ben. Öyle bir şey olamaz bildiğim kadarıyla. Yani arkadaşım bakmış görememiş desem benim listemde olmayanlar göremz diycek.Belki ilişkisi var diye sosyal medyada belirtmeyi gereksiz görüyordur.ayrılınca yoka çevir, olunca yine değiştir falan..
Arkadaşıma senden bahsettim..benim şarjım bitince onun telinden sayfana baktık..ilişki durumun görünmüyordu de..
Amann direkt senden sıkıldım görüşmek istemiyorum de şok olsun:)
Saklamak istediği kişi belkide sadece facebook ta..İşte instagramda hiç gizlemiyor hatta o bana derdi sen niye benimle birlikte story paylaşmıyorsun diye. O yüzden şaşırdım. Bi de gizlemek isteyen adam durduk yere ben ilişki durumumu güncelleyeyim en iyisi niye desin? Bu derece sinsi miymiş şok oldum!
Yalan söyleyen adamla devam etmek istemiyorum.Bence telefonunu alabiliyorsan ilişki durumu kısmını herkese aç. Öyle bırak. Birşey diyemez de bence.
Yani ben hiç öyle bir istekte bulunmadım ondan. Ve ben çok gereksiz buluyorum zaten. Daha önce evlenip boşandım ben, evliyken bile durum murum yapmadım. Kendi yapıcam dedi.Zaten söyleseniz bir sürü kılıf bulacak, öyle değil böyle, böyle değil öyle gibi gibi... Ve bir daha ki adımlarını daha dikkatli atacak.
Bir de şunu diycem; ilişki durumunu gizlemeyenler de yapıyor yapacağını, bu bir ölçü olmamalı ama gizleyen kendini daha çabuk ele veriyor.
Hmmm olabilir. Pislik...Saklamak istediği kişi belkide sadece facebook ta..
Hiçkimseye yüzde yüz güvenmeyin
Baştan beri gizliyor olsa benim de midem bulanırdı instagramda hiç gizlemedi. Yeni bir durum oldu da böyle yapıyor desem gizliycek adam kendi kendine ilişki durumum var yapıcam demez. Madem niyetin yok niye yapıcam diyorsun. Madem yapmayacaksın beni niye kandırıyorsun. Her şey çok saçma yaa.İlişkisini gizleyen erkeklerden hiç hoşlanmam.Vardir yediği bir haltlar..açıkça sor ve öyle ise ayrıl boşver başka adammi yok
Belki ilişki durumun var yapicam dedikten bir saniye sonra aydınlanma geldi saklamak istediği birisi yada ailesi vs..açıkça sorun olmazsa..Baştan beri gizliyor olsa benim de midem bulanırdı instagramda hiç gizlemedi. Yeni bir durum oldu da böyle yapıyor desem gizliycek adam kendi kendine ilişki durumum var yapıcam demez. Madem niyetin yok niye yapıcam diyorsun. Madem yapmayacaksın beni niye kandırıyorsun. Her şey çok saçma yaa.
Belkide farkında değil canım en iyisi sormak, kardeşimin telinden bir resim gösterecektim ilgimi çekti de.Hiçbir fikrim yok açıkçası. İnstagramda sürekli hikayede ikimizin foroğraflarını paylaşır falan beni saklamaz. Şaşırdım açıkçası çünkü saklamak isteyen bunu yapmaz ama orasını düşünmüyorum. Ortada yalan var bu yeterli.
Geçenlerde bir konu açtım aramızda manyetik çekim yok gibi bi konuşmamız olmuştu. Ben o konuşmayı sindiremedim aslında ama ayrılınıcak bir sebep olarak da kabul edemiyorum. Çok aradayım. Şöyle somut bir şey olsa da ayrılsam diyorumdur belki bilinçaltımda haklı olabilirsiniz.Bence olayı siz çok büyütmüşsünüz gibi geldi. Arkadaşınız doğru olabilir neden hiç bunu düşünmüyorsunuz. Bir de sanki ayrılmak istiyorsunuz da bahane arıyorsunuz gibi bir durum var
Sülalesiyle tanıştım. Ha aklındaki bi kızsa da söylemez ki.Belki ilişki durumun var yapicam dedikten bir saniye sonra aydınlanma geldi saklamak istediği birisi yada ailesi vs..açıkça sorun olmazsa..
Ezelle Eyşanın hapishanedeki sahnesi geldi aklıma. Sorarsam inanırım:) farkında olmadan da yapmış olamaz sosyal medya profesörü gibi bir şey çünkü.Belkide farkında değil canım en iyisi sormak, kardeşimin telinden bir resim gösterecektim ilgimi çekti de.
Çocukça olan kısmı kendini çok akıllı sanması:) yani ben bunu anlamayacak kadar salağım demek ki onun gözünde en çok buna alındım.O ne yaa ilişkisi var ama sadece sevgilin görebiliyor ee yapma paşam onu sadece sevgilin görücekse ☺ ay Çocukça değil valla bildiğin çok tilkice bir durum bu dikkat et derim
İlişkimizin başında eski sevgilisi buna onda kalan bir eşyasını vermek için mesaj atmış. Bana söylemişti. Bem de bunu neden bana söylediğini sormuştum garip gelmişti. Aramızda gizli saklı bir şey olsun istemiyorum, bir durum olur bu tarz bir şeyi bir şekilde öğrenirsin karşına çıkar o zaman bana güvenin sarsılır. Benimle ilgili her şeyi bil demişti. Benim de çok hoşuma gitmişti. O yüzden anlatır bana. Yani ben öyle düşünüyordum. Belki istediğini istediği şekilde anlatıyor bilemem.Laf arasında bana eski sevgilisinden gelen mesajdan yada başka kızlardan gelen mesajlardan bahseden sevgilimin telini kurcalarım ve hiç gocunmam.. yaptığı aşağılık , kurcalamanız değil.. daha sevgilisiniz , saf yerine koyarsa şimdiden ilerisini düşünemiyorum
Yarın görücek o kafayı. Tabi yanılmıyorsam.Kafasi tam duvara sürmelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?