- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
O halde pat diye dicen akıllı profesör beye tek akıllı onun olmadığını görsünEzelle Eyşanın hapishanedeki sahnesi geldi aklıma. Sorarsam inanırım:) farkında olmadan da yapmış olamaz sosyal medya profesörü gibi bir şey çünkü.
Erkeklerin egosunu tatmin etme şeklidir o.. beni isteyen çok demektir amaçları ve inanın hem sizin gözünüzde yükselmek için hemde kendi kendilerini mutlu etmek için yaparlar bunu.. sorduğunuzdada ee gizlimiz saklımız olmasın klasiği.haa aynı şeyi siz yapsanız vay efendim nerden yüz buldu , nasıl cesaret aldı senden , o hesaplar kapatılacak , işte herkes engellenecek , kesin izin vermişsindir de öyle yazmıştır ...... erkekler o kadar iyi biliyorki karşısındakini psikolojik olarak bastırmayı.. bu nacizane fikrimİlişkimizin başında eski sevgilisi buna onda kalan bir eşyasını vermek için mesaj atmış. Bana söylemişti. Bem de bunu neden bana söylediğini sormuştum garip gelmişti. Aramızda gizli saklı bir şey olsun istemiyorum, bir durum olur bu tarz bir şeyi bir şekilde öğrenirsin karşına çıkar o zaman bana güvenin sarsılır. Benimle ilgili her şeyi bil demişti. Benim de çok hoşuma gitmişti. O yüzden anlatır bana. Yani ben öyle düşünüyordum. Belki istediğini istediği şekilde anlatıyor bilemem.
Evet biliyorum ama öyle yapmadığını gözümle gördüm yüzlerce kişi bakıyorYorumları okurken instagram hikayelerininde sadece size açık olduğunu düşündüm nedense. Sizle olanı paylaştığında sadece size açıp, sıradan bişeyler paylaştığında herkese açıyo olabilir. Biliyosunuz hikaye kısmında bu özellik var.
Valla o koju çok şaibeli onu tekrar burada anlatmayayımben aramizda cekim yok demesine daha cok takildim niyeyse. bence bu daha tehlikeli bir durum. gorucu usulu degil ki bu. sevgilisiniz sonucta
Iliski durumunu kac kisi begenmis ona baksan anlasilir zaten kimlerin gorebildigi .İyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.
Evet belki de böyle yüz göz olmamak lazım ben bunu böyle düşünmemiştimErkeklerin egosunu tatmin etme şeklidir o.. beni isteyen çok demektir amaçları ve inanın hem sizin gözünüzde yükselmek için hemde kendi kendilerini mutlu etmek için yaparlar bunu.. sorduğunuzdada ee gizlimiz saklımız olmasın klasiği.haa aynı şeyi siz yapsanız vay efendim nerden yüz buldu , nasıl cesaret aldı senden , o hesaplar kapatılacak , işte herkes engellenecek , kesin izin vermişsindir de öyle yazmıştır ...... erkekler o kadar iyi biliyorki karşısındakini psikolojik olarak bastırmayı.. bu nacizane fikrim
Yaa yok ne beğenmesi kimse görmüyor ki:)))Iliski durumunu kac kisi begenmis ona baksan anlasilir zaten kimlerin gorebildigi .
E tamam iste direk burdan patlar olay al sana sebep. Senden baska kimsenin hosuna gitmedi galiba bi ilişkin olmasi deyip ver coskuyu :)Yaa yok ne beğenmesi kimse görmüyor ki:)))
Uyuttuğunu sandıysa eğer kendi kaybeder ne diyim. Ve o kadar aptalca bir sebep ki. Kendi etti kendi buldu derim.Bu ilişkinin sonu ayrılık gülüm
Adam seni ayakta uyutuyor
Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.Başak burcu mu kendisi?Yaptığının elle tutulur bir tarafı yok. Ilişkisi olduğunu birilerinden gizleme ihtiyacı duyuyorsa o birilerine açık kapı bırakıyordur. Tabi bu sırada seni de kaybetmek istemiyor belli ki. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış işte.
Güvenini kazanıp dikkatini üzerinden çekmek istemiş ki rahat hareket etsin. Kendisini uyanık sanıyor. Seni de aptal yerine koyuyor ama bence son yaptığını yüzüne vur da kimin uyanık kimin aptal olduğunun farkına varsın.İlişkimizin başında eski sevgilisi buna onda kalan bir eşyasını vermek için mesaj atmış. Bana söylemişti. Bem de bunu neden bana söylediğini sormuştum garip gelmişti. Aramızda gizli saklı bir şey olsun istemiyorum, bir durum olur bu tarz bir şeyi bir şekilde öğrenirsin karşına çıkar o zaman bana güvenin sarsılır. Benimle ilgili her şeyi bil demişti. Benim de çok hoşuma gitmişti. O yüzden anlatır bana. Yani ben öyle düşünüyordum. Belki istediğini istediği şekilde anlatıyor bilemem.
Canim aslan burcu erkekleri cok flortoz oluyorlar ve cevrelerinde genelde cok kadin oluyor. Ve kadinlarin kendilerini begenmelerine ilgilenmelerine bayiliyorlar medeni durumlari ne olursa olsun. Yani senleyken diger kadinlara kapilari kapatmak istemedigi icin yapmis. Burcunu soyledin emin oldum su an cok net yani hersey ortada.Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.
O algı başaklar tek eşli görünür şeklinde düzeltilmeli artık.Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.
6 aydır bir yanlışını görmemiştim. Şöyle hissediyorum aslında, hem benimle olup hem onunla bununla takılayım diyen bir adam değil gibi geliyor bana, çok yeni gelişen bir durum var sanki başka biriyle ilgili, o yüzden saçma bir hareket yaptı sonucunu düşünmeden ve eline yüzüne bulaştırdı.Güvenini kazanıp dikkatini üzerinden çekmek istemiş ki rahat hareket etsin. Kendisini uyanık sanıyor. Seni de aptal yerine koyuyor ama bence son yaptığını yüzüne vur da kimin uyanık kimin aptal olduğunun farkına varsın.
Benim evlenip boşandığımı biliyor. Sınırlarımı çizgilerimi de çok iyi biliyor. Ve beğenilmek gibi bir egosu var evet ama bu saçma hareketi bu yüzden yaptığını sanmıyorum. Öyle olsa instagramdada aynı şekilde davranırdı. Çok yeni gelişen bir şey var. Beni hiç saklamayan adam birden böyle bir hareket yaptı. Belki biri var, ama emin değil henüz, bana karşı da bir suçluluk hissettiği için, ya da yakalanma korkusundan, bana ekstra bir güven vermeye çalıştı. Düşündükçe böyleymiş gibi gelmeye başladı.O
O algı başaklar tek eşli görünür şeklinde düzeltilmeli artık.Aslan burcunun egosuyla uğraşmak da zor. Baksana şimdiden egosunu tatmin etmek için böyle oyunlara başlamış bile. Aklı sıra kızlar ona yazacak da o da beni beğeniyorlar diye ego tatmini yapacak. Onun sana yaptığını bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat sonra da benim başıma gelse saniyesinde ayrılırdım öylesinden ne hayır gelir şeklinde lafları sırala ayrılmak istemiyorsan eğer ki gözü korksun. Yok ayrılma kararı aldıysan direkt vur yüzüne. Bana sorarsan bundan ne köy olur ne kasaba ama. Açık açık yapsa en azından niyetini bilirsin bu senin arkandan iş çevirmeye kalkıyor. Bununla bir ömür geçmez.
Benim evlenip boşandığımı biliyor. Sınırlarımı çizgilerimi de çok iyi biliyor. Ve beğenilmek gibi bir egosu var evet ama bu saçma hareketi bu yüzden yaptığını sanmıyorum. Öyle olsa instagramdada aynı şekilde davranırdı. Çok yeni gelişen bir şey var. Beni hiç saklamayan adam birden böyle bir hareket yaptı. Belki biri var, ama emin değil henüz, bana karşı da bir suçluluk hissettiği için, ya da yakalanma korkusundan, bana ekstra bir güven vermeye çalıştı. Düşündükçe böyleymiş gibi gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?