Çocukça bir yalan... o kadar saf mıyım :)

Ezelle Eyşanın hapishanedeki sahnesi geldi aklıma. Sorarsam inanırım:) farkında olmadan da yapmış olamaz sosyal medya profesörü gibi bir şey çünkü.
O halde pat diye dicen akıllı profesör beye tek akıllı onun olmadığını görsün

Erkeklerin egosunu tatmin etme şeklidir o.. beni isteyen çok demektir amaçları ve inanın hem sizin gözünüzde yükselmek için hemde kendi kendilerini mutlu etmek için yaparlar bunu.. sorduğunuzdada ee gizlimiz saklımız olmasın klasiği.haa aynı şeyi siz yapsanız vay efendim nerden yüz buldu , nasıl cesaret aldı senden , o hesaplar kapatılacak , işte herkes engellenecek , kesin izin vermişsindir de öyle yazmıştır ...... erkekler o kadar iyi biliyorki karşısındakini psikolojik olarak bastırmayı.. bu nacizane fikrim

Yorumları okurken instagram hikayelerininde sadece size açık olduğunu düşündüm nedense. Sizle olanı paylaştığında sadece size açıp, sıradan bişeyler paylaştığında herkese açıyo olabilir. Biliyosunuz hikaye kısmında bu özellik var.

ben aramizda cekim yok demesine daha cok takildim niyeyse. bence bu daha tehlikeli bir durum. gorucu usulu degil ki bu. sevgilisiniz sonucta

Evet biliyorum ama öyle yapmadığını gözümle gördüm yüzlerce kişi bakıyor

Iliski durumunu kac kisi begenmis ona baksan anlasilir zaten kimlerin gorebildigi .

Evet belki de böyle yüz göz olmamak lazım ben bunu böyle düşünmemiştim

Bu ilişkinin sonu ayrılık gülüm
Adam seni ayakta uyutuyor

Başak burcu mu kendisi? Yaptığının elle tutulur bir tarafı yok. Ilişkisi olduğunu birilerinden gizleme ihtiyacı duyuyorsa o birilerine açık kapı bırakıyordur. Tabi bu sırada seni de kaybetmek istemiyor belli ki. Ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış işte.

Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.

Güvenini kazanıp dikkatini üzerinden çekmek istemiş ki rahat hareket etsin. Kendisini uyanık sanıyor. Seni de aptal yerine koyuyor ama bence son yaptığını yüzüne vur da kimin uyanık kimin aptal olduğunun farkına varsın.

Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.
Canim aslan burcu erkekleri cok flortoz oluyorlar ve cevrelerinde genelde cok kadin oluyor. Ve kadinlarin kendilerini begenmelerine ilgilenmelerine bayiliyorlar medeni durumlari ne olursa olsun. Yani senleyken diger kadinlara kapilari kapatmak istemedigi icin yapmis. Burcunu soyledin emin oldum su an cok net yani hersey ortada.

O
O algı başaklar tek eşli görünür şeklinde düzeltilmeli artık. Aslan burcunun egosuyla uğraşmak da zor. Baksana şimdiden egosunu tatmin etmek için böyle oyunlara başlamış bile. Aklı sıra kızlar ona yazacak da o da beni beğeniyorlar diye ego tatmini yapacak. Onun sana yaptığını bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat sonra da benim başıma gelse saniyesinde ayrılırdım öylesinden ne hayır gelir şeklinde lafları sırala ayrılmak istemiyorsan eğer ki gözü korksun. Yok ayrılma kararı aldıysan direkt vur yüzüne. Bana sorarsan bundan ne köy olur ne kasaba ama. Açık açık yapsa en azından niyetini bilirsin bu senin arkandan iş çevirmeye kalkıyor. Bununla bir ömür geçmez.

6 aydır bir yanlışını görmemiştim. Şöyle hissediyorum aslında, hem benimle olup hem onunla bununla takılayım diyen bir adam değil gibi geliyor bana, çok yeni gelişen bir durum var sanki başka biriyle ilgili, o yüzden saçma bir hareket yaptı sonucunu düşünmeden ve eline yüzüne bulaştırdı.

Benim evlenip boşandığımı biliyor. Sınırlarımı çizgilerimi de çok iyi biliyor. Ve beğenilmek gibi bir egosu var evet ama bu saçma hareketi bu yüzden yaptığını sanmıyorum. Öyle olsa instagramdada aynı şekilde davranırdı. Çok yeni gelişen bir şey var. Beni hiç saklamayan adam birden böyle bir hareket yaptı. Belki biri var, ama emin değil henüz, bana karşı da bir suçluluk hissettiği için, ya da yakalanma korkusundan, bana ekstra bir güven vermeye çalıştı. Düşündükçe böyleymiş gibi gelmeye başladı.

Konuyu yeni okudum ve aynen bunları düşündüm. Hani vardır ya koca aldatinca çiçek almaya başlar diye bir klişe. Aynı şekilde durduk yerde ilişki durumu değişeyim diye gözünüze sokarak yapması ama onu da aslında yapmaması falan. Bana yeni biriyle bir şeyler planlıyor da ortaya çıkarsa size'ilişki durumumu biliyor, aramızda hiç öyle bir şey yok ' falan demek için yol yapiyor gibi geldi. Ya da durduk yerde günahını alıyoruz, kazara yapmıştır proflar da yanilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…