Çocukça ilişki

arabatavyki

Night is still young.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
333
Bir çocukla çıkmaya başladım aynı mahallede oturuyoruz ama çocuğa karşı herkes aynı şeyleri düşünüyor yani zamanında çok fazla kızla takılmış sevişmiş baya şey yaşamış seninle de oynar diyorlar bu yüzden ama çocukla aynı mahallede olup küçük bir yerde yaşadığımız için ve ben çocuktan 3 yaş kücük oldugum icin oynamak icin beni secicegini düsünmüyorum kendisi de bana anlattı zamanında neler yaşadığını ve artık ciddi ilişki istiyorum bu durumdan çok sıkıldım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum ama çocukça bir ilişki olmasın eski ilişkilerim hep çocukca olduğu için ayrıldık dedi bide oynamak icin yan sokağımdaki kızı seçmezdim dedi davranışları falan da çok iyi buluşmak istedim bugün askım arkadaslarımla da bulusabilirim o yüzden geriyosun suan beni dedi acaba bu çocuk değişmiş midir ve çocukça ilişkiden kastı nedir çocukca bir ilişkiye dönmemesi için ne yapmalıyım?

Özgür ilişki, sınırsız ilişki istiyor. Relax olmak istiyor.
Dediklerine kanma lütfen.
Pişman olacağın şeyler hiç yapma.
Birşeyler yaşama niyetin var ise aklı başında yap bunu.
Aksi halde bir sonraki konun "evlilik vaadiyle kandırıldım olur" ki bunu hiç kimse için istemem.

o tip erkeklerde aynı laf: ' artık sıkıldım ciddi ilişki istiyorum'... sende onun ne olduğunu bile bile gidiyorsun ona. başka erkek mi kalmadı?
Belki de gerçekten sıkılmıştır öyle bir ihtimal yok mu ki gerçekten ciddi ilişki istiyor olabilir

İlişkiniz nasıl başladı?
Yani sana kör kütük aşık mı yada sen?

İlişkiniz nasıl başladı?
Yani sana kör kütük aşık mı yada sen?

Aynı yerde oturuyorduk daha önce de yazmak istemiş ama yazmamış sonra aynı ortamda baya bakısınca mesaj attı bir kac kez görüstük böyle şuan sadece hoslantı oldugunu düsünüyorum ilk hafta hic seni seviyorum demedi iki gün önce söyledi

Onu neden geriyormuşsun ben anlamadım sen anladın mı?

Aynı yerde oturuyorduk daha önce de yazmak istemiş ama yazmamış sonra aynı ortamda baya bakısınca mesaj attı bir kac kez görüstük böyle

Bu durumda ben pek güvenmezdim.
İstiyorsan yine şans ver ama temkinli olup kendini pek kaptırma derim, zira seni üzebilir.

" buluşmak istedim bugün askım arkadaslarımla da bulusabilirim o yüzden geriyosun suan beni dedi "

Bu nasıl bir laftır Anlaşılan kendisini fazla bir şey sanmış bu.
Bu kişiyle devam etme tatlım

Yani demek istiyor ki çocuk değiliz arada el ele tutuşmak beni kesmez canımız istediğinde sevişelim diyor.

Uf gittin birde sordun mu senin hakkinda boyle boyle diyorlar diye. Boyle bir muhabbet acildiginda "evet aynen doğru demisler, senide kandiracaktim amaneyseki uyanmişsin." Mi diyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…