Çocukça ilişki

Adamın "geriyosun beni" cümlesi bile, buram buram gıcıklık kokuyor

Ciddi ilişki diyerek, "beni çok darlama olgun insanlarız, ben istediğimde gelir seninle konuşurum ciddi ilişki ayağına kullanırım" gibu bir şey anladım ben. Ayrıca birbirinizden gercekten hoşlandınız mı ki ciddi bir iliskiye başlamışsınız?

Bol sevismeli bi iliski istiyodur gene,cocukca olmayanindan... cocuklar sevismez cunku..inandin mi bu oglana,cocuga yada adama artik yasi her kacsa.. bence yan mahalleden de pekala kandrabilir bi kizi,alt daireden de.. ne yani seni inandrma gerekcesi,ama cok yakiniz seni mi secicem haha cok sacma, olmamali...

bundan bisey olmaz size doğru demişler sizle de oynayacak yıl yakınken bitirin bence hayırlısı ne diyelim

13 yaşında tanıdım ben sevgilimi , kendisi 16 yasında hovarda hergün bi kızla yatmalar kalkmalarda vardı tabi ne derece bilemem .aşık oldum elimde değildi 13 yaşında ne aşkı derler ama oldum gerçekten !

Kararttım gözümü aşkımın peşinden gittin yıprandım tabiki aldatıldım tabi cocuktuk diyorum şimdi onlara bu sürec 1 yıl sürdü 2. Yıl kıymetimi anladı onu tüm kötü alışkanlıklarından uzaklastırdım . Geçmişe bir çizgi çektim hayatımın bir yılını hafizamdan sildim silmek denilirse bazen aklıma gelmiyor değil.

Yoruldum ama değdi 25 ekimde nişanlanıyoruz :) 2009da girdi hayatıma şimdi hayatımın tamamı :)

Not : şimdiki aklım o zaman olsaydı ilk hatasında bırakır giderdim , denemeye değer ama ilk yanlışında bırakabileceksen cık bu yola onun isteklerine kendi iradenle HAYIR diyebileceksen yada evet devam et. Kimse senden önemli değil ! :)

Yaş kaç bu arada ?

Ben de aynen boyle birinin duzeldigine inanarak cikmistim. Aramizda bir sokak falan vardi onun da gecmisi boyleydi ama sen sanma ki elini tutunca heyecanlansin asla fazlasini beklemesin falan. Hepsi yalan ne diyecek cocuk seninle az bisey takiliriz baktim isime geldigi gibi takilamiyoruz baska kizlara gider onlarla oyle seyler yapar seni ortada birakirim? Hic bir erkegin agzindan cikan seni seviyorum seni kendimden cok seviyorum seninle oynamam yalanlarina inanma. Seven adam guzelce belli eder zaten. Ben askimi boylesine verdim simdi kapi disari cikamiyorum o varken bela oldu arkadaslari bana. Ve unutma gecmis gelecege yansiyan aynadir. Senin gecmisij onunki gibi olsa o cocuk sana neler yakistiracaktı biliyorsun degil mi? Sen de kabul etme oyle birini

Konuyu okurken çocuğu Emre ismiyle okudum. Cocukta tam akrep balik Emre Mert Furkan izlenimi var

Ben çocuğun seviştiğine bile inanmadım. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Sanırım daha çocuksunuz. Hayır bir de bütün mahalle bu cocugun sevistigini nerden biliyor? Cocuk niye bunları millete anlatıyor?

Sizin de sadece elinizi tutup, sonra da arkanızdan saldıray abilik yapmayacağını nereden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…