Çocukken tacize uğramak...

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Öncelikle biliyorum yalnız değilim benim gibi hatta daha beterine maruz kalanlarda var ben artık anlatmak biriyle paylaşmak istiyorum, sizlerde anlatırsanız dinlemek isterim. Çocuktum daha 10 yaşımdaydım öz amcam tarafından böyle bir iğrençliğe maruz kaldım.15 yaşıma kadar da devam etti. Bir çok şey yaşadım evet bana fiziksel bir şey yapmadı yapsa kaldırabilir miydim onuda bilmiyorum hep saklamak zorunda kaldım çünkü aileme babama bir şey olmasından korktum hala da korkuyorum bilmiyorum ne kadar doğru. Belki beni suçlarlar diye de korkmuş olabilirim. Çocuk aklımla ailemi düşünüyordum halada fikrim değişmiyor. Beni anlayacak tek insana sadece sevdiğime anlatabildim bu iğrençliği o da aileme söylememi istiyor ama şuan böyle bir şeyi yapamam O pislik evimizin arka tarafında oturuyo, onu görmek zorunda olmak onun o iğrenç sesini duymak bile beni hayattan soğutmaya yetiyor bazen düşünüyorum annem evden gidince eve gelip bana saldırır mı diye, ilerde düğünüm olduğunda acaba bir pislik yapar mı diye. Şu an o pis davranışına devam etmiyor ama bakışlarını görünce veya üzerimde hissedince öyle tiksiniyorum ki anlatamam midemi bulandırıyo...
kimse anlamasın diye ona bi insan gibi davranmakta en zor olanı o hasta ruhluyla kan bağım olduğu için bazen kendimden bile iğreniyorum.o tam bi hasta ve çocuklarla da çok haşır neşir başka bi çocuğa da bana yaptığını yapar diye korkmuyor değilim İnşallah benden başkasına yaşatmaz başka bir çocuğun psikolojisinide bozmaz. Buralardan gitmek istiyorum onu görmek istemiyorum hatırlamak istemiyorum.
okuyorum şuan ama gitmek istiyorum Keşke böyle şeyler yaşanmasa, en azından çocuklara dokunulmasa

Kesinlikle söyleyin. Suan sizden küçük herhangi bir kuzeninize aynı şeyi yapmadığını nereden biliyorsunuz. Bu tür insanları şikayet etmemek demek kendinizi ailenizi korumak değildir. Çevresindeki savunmasız çocukları tehlikeye atmaktır.

Ailene soylemekle kalma git bunu mutlaka bildir
Yarin bir gun baska cocuklara kim bilir neler yapacak. Allah kahretsin boyle pislikleri

Evet haklısınız İnşallah yapmamıştır ama babama bir şey olursa sonuçta kardeşi ve bi anlık öfkeyle neler olacağını bilemeyiz hep korktum bu yüzden.. Zaten bir çocuğun ben şikayet etmedim diye benim yaşadıklarımı yaşayacak olma düşüncesi bile beni delirtiyor ama ne yapıcam ne edicem tam olarak bilemiyorum
erkek arkadaşım söyle aileni başkalarını düşünme bir şey olmaz diyo o bi sapık ve hala senin yakınında diyip duruyor

Evet destek almalıyım ama kimse bilmediği için alamıyorum, şu an okuyorum okulum bitince yapabilirim diye düşünüyorum.
Tarihi ileri almak sana eziyetten başka bişey değil.
Bi an önce iyileşip geçmişi unutmalısın.
Aileden, akrabalarından söyleyebileceğin kimse yok mu?

Öncelikle onunla asla ama asla görüşmek zorunda değilsin. Buna zorunda olduğunu kim söyledi sana!
Sakın bir daha o adamla görüşme sakın.
Ve kesinlikle annene babana, hatta çocuklarına, torunlarına anlatmalısın.
Kavga mı çıkacak, küslük mü olacak, ortalık mı karışacak..
ZATEN OLMASI GEREKEN BU!!!!!!
Babanı yada anneni al şöyle güzel ve sakin bir yere gi ve babana de ki;

'Baba-anne, yıllardır benim içimde taşıdığım, üstesinden gelemediğim bir şey var. Ve ancak bana sen yardım edebilirsin. Artık içimden atamıyorum bunu anlatmam lazım. Ben küçükken amcamın cinsel istismarına uğradım ve 15 yaşıma kadar sürdü (sizin uğradığınız taciz değil, cinsel istismar önce bunu doğru bilelim) Ben korkumdan ve size bişey yapacağından korktuğumdan söyleyemedim. Yıllarca içimde tuttum ama artık taşıyamıyorum. Bu ortaya çıktığında bana iftira atacağından korkuyorum ama söylemek zorundayım. Bana yardım et' diye anlatın.

Eğer gerçek anne-baba ise dünyayı o adama dar ederler. Ama 'aman düzen bozulmasın, sen yanlış anlamışsındır, amcandır olmaz, sen bişey yapmışsındır, yediğin naneleri amcana atma' vs söylerlerse de Allah o ana-babanın cezasını versin.!!!!

Bırak ortalık karışsın. Anne babanın tek görevi seni korumak bunu sakın unutma sakın!!!!!
Lütfen anlat susma!!!!

Evet bunu düşünmek bile delirtiyor beni, öyle rahatki o hastalıklı.
Tamam ama nasıl edeyim okuyorum şu an kime güveneyim sadece erkek arkadaşım biliyo o da burada değil zaten ailem onunla ilişkime de karşı çıkıyor, birtek ona güvenip şikeyete kalkışabilirim benim yüzümden aileme bir şey olmasından korkuyorum...

Ailene soylemekle kalma git bunu mutlaka bildir
Yarin bir gun baska cocuklara kim bilir neler yapacak. Allah kahretsin boyle pislikleri
Aileme söylediğimde zaten ilk iş onun cezasını çektirmek ama nasıl söyleyim
ya babam kaldıramazsa sonuçta onun kardeşi kötü şeyler olmasından korkuyorum..

Babaniz sizin su yasadiklarinizi bilse gozu kardes falan gormez emin olun

Sana yapılan şey kötü değil mi?
Senin hayatın yok mu?
Sen insan değil misin?
Üstelik çocukken yapmış sana bunu!!!!
Tabi ki ortalık karışacak, tabi ki baban delirecek!
OLMASI GEREKEN BU!!!!!!
OLMASI GEREKEN TÜM SÜLALENİN HATTA MAHALLENİN AYAĞA KALKMASI!!!!!!
Korkma!
Polis var, savcılık var tüm yasalar senden yana!
Başka yavruların günahına girmesine izin verme!

Benim kızım olsan seni döverdim. Bana anlatmadığın için!! Annelik yapamamışım, kızım zordayken bana koşmamış diye kahrolurdum. Seni dövdükten sonra da gidip kayınbiraderimi bilmem naapardım.

Dövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadım evet babamın elimden bir kaza çıkar kötü şeyler olur diye anlıyor musunuz?
Size bir şey anlatayım.. Biz küçüktük o zamanlar arkadaşımla oyun oynardık bu yine o pis davranışını yapmaya başladı ve arkadaşımda gördü sonra annesine söylediği için benim annemin de kulağına çalınmıştı
Sonra annem beni sıkıştırdı cimcirdi böyle bir şey doğru mu var mı diye bak baban duyarsa ben karışmam tarzı bir şey dedi tam hatırlamıyorum korkuyordum ve sıkıştırarak anlattırmaya çalıştı daha çok korktum....

Her ne olursa olsun lütfen terapi alın. Bu ağır bir yük çünkü. Ünlü bir grubun 42 yaşındaki erkek solisti çocukken yaşlı bir adam tarafından uğradığı taciz olayını o yaşına kadar unutamadığı için intihar etti. Arkadaşı intihar gerekçesinin bu taciz olayı olduğunu söyledi. Amca müsvettesi zaten hasta bu insanlar iflah olmuyorlar. Siz kendinizi iyileştirmeye bakın.

Ulu orta ne yapiyordu bu adi herif?
Fiziksel bisey olmadi demissiniz, sozle mi taciz ediyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…