Evet haklısınızKesinlikle söyleyin. Suan sizden küçük herhangi bir kuzeninize aynı şeyi yapmadığını nereden biliyorsunuz. Bu tür insanları şikayet etmemek demek kendinizi ailenizi korumak değildir. Çevresindeki savunmasız çocukları tehlikeye atmaktır.
Evet destek almalıyım ama kimse bilmediği için alamıyorum, şu an okuyorum okulum bitince yapabilirim diye düşünüyorum.Destek almalısın ve ailene söylemelisin ki başkası da yaşamasın.
Tarihi ileri almak sana eziyetten başka bişey değil.Evet destek almalıyım ama kimse bilmediği için alamıyorum, şu an okuyorum okulum bitince yapabilirim diye düşünüyorum.
Evet bunu düşünmek bile delirtiyor beni, öyle rahatki o hastalıklı.Susma.Sen sustukça devam edecek çünkü.Başkalarının da canını yakacak senin gibi.İzin verme hiçbir şey yok gibi yaşamasına.Şikayet et.Hala korkuyorsun ve çok haklısın.Ama bunlara bir son vermek senin elinde.
Ama kötü bi şey olursa da ömür boyu suçlanıcam bundan korkuyorum...Tabi ki ailenize anlatin.evladisiniz siz onlarin yaninizda olup korkularinizi gidermenizde en buyuk destek aileniz olacaktir
Aileme söylediğimde zaten ilk iş onun cezasını çektirmek ama nasıl söyleyimAilene soylemekle kalma git bunu mutlaka bildir
Yarin bir gun baska cocuklara kim bilir neler yapacak. Allah kahretsin boyle pislikleri
Babaniz sizin su yasadiklarinizi bilse gozu kardes falan gormez emin olunAileme söylediğimde zaten ilk iş onun cezasını çektirmek ama nasıl söyleyim
ya babam kaldıramazsa sonuçta onun kardeşi kötü şeyler olmasından korkuyorum..
Aileme söylediğimde zaten ilk iş onun cezasını çektirmek ama nasıl söyleyim
ya babam kaldıramazsa sonuçta onun kardeşi kötü şeyler olmasından korkuyorum..
Dövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadımBenim kızım olsan seni döverdim. Bana anlatmadığın için!! Annelik yapamamışım, kızım zordayken bana koşmamış diye kahrolurdum. Seni dövdükten sonra da gidip kayınbiraderimi bilmem naapardım.
Evet gidip kötü bir şey yaparsa ona bir şey olursaBabaniz sizin su yasadiklarinizi bilse gozu kardes falan gormez emin olun
Her ne olursa olsun lütfen terapi alın. Bu ağır bir yük çünkü. Ünlü bir grubun 42 yaşındaki erkek solisti çocukken yaşlı bir adam tarafından uğradığı taciz olayını o yaşına kadar unutamadığı için intihar etti. Arkadaşı intihar gerekçesinin bu taciz olayı olduğunu söyledi. Amca müsvettesi zaten hasta bu insanlar iflah olmuyorlar. Siz kendinizi iyileştirmeye bakın.Öncelikle biliyorum yalnız değilim benim gibi hatta daha beterine maruz kalanlarda var ben artık anlatmak biriyle paylaşmak istiyorum, sizlerde anlatırsanız dinlemek isterim. Çocuktum daha 10 yaşımdaydım öz amcam tarafından böyle bir iğrençliğe maruz kaldım.15 yaşıma kadar da devam etti. Bir çok şey yaşadım evet bana fiziksel bir şey yapmadı yapsa kaldırabilir miydim onuda bilmiyorumhep saklamak zorunda kaldım çünkü aileme babama bir şey olmasından korktum hala da korkuyorum bilmiyorum ne kadar doğru. Belki beni suçlarlar diye de korkmuş olabilirim. Çocuk aklımla ailemi düşünüyordum halada fikrim değişmiyor. Beni anlayacak tek insana sadece sevdiğime anlatabildim bu iğrençliği o da aileme söylememi istiyor ama şuan böyle bir şeyi yapamam O pislik evimizin arka tarafında oturuyo, onu görmek zorunda olmak onun o iğrenç sesini duymak bile beni hayattan soğutmaya yetiyor bazen düşünüyorum annem evden gidince eve gelip bana saldırır mı diye, ilerde düğünüm olduğunda acaba bir pislik yapar mı diye. Şu an o pis davranışına devam etmiyor ama bakışlarını görünce veya üzerimde hissedince öyle tiksiniyorum ki anlatamam midemi bulandırıyo...
kimse anlamasın diye ona bi insan gibi davranmakta en zor olanıo hasta ruhluyla kan bağım olduğu için bazen kendimden bile iğreniyorum.o tam bi hasta ve çocuklarla da çok haşır neşir başka bi çocuğa da bana yaptığını yapar diye korkmuyor değilim İnşallah benden başkasına yaşatmaz başka bir çocuğun psikolojisinide bozmaz. Buralardan gitmek istiyorum onu görmek istemiyorum hatırlamak istemiyorum.
okuyorum şuan ama gitmek istiyorumKeşke böyle şeyler yaşanmasa, en azından çocuklara dokunulmasa
Dövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadımevet babamın elimden bir kaza çıkar kötü şeyler olur diye anlıyor musunuz?
Size bir şey anlatayım.. Biz küçüktük o zamanlar arkadaşımla oyun oynardık bu yine o pis davranışını yapmaya başladı ve arkadaşımda gördü sonra annesine söylediği için benim annemin de kulağına çalınmıştı
Sonra annem beni sıkıştırdı cimcirdi böyle bir şey doğru mu var mı diye bak baban duyarsa ben karışmam tarzı bir şey dedi tam hatırlamıyorum korkuyordum ve sıkıştırarak anlattırmaya çalıştı daha çok korktum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?