Çocukken tacize uğramak...

Malesef artik beterin beteri var diyorum cünkü gercekten var. Aklimiza bile gelmeyen, hayir olamaz dedigmiz seyler yasaniyor. Bence bu olay din, irk, renk, menk davasi degil, bence bu durum her yerde ayni ve hepte böyleydi. Allah bize özgür irade vermis ve bazilari iste seytani insanlar ne bilim.
Ayrica tip ve bilimde pek emin degil bu olayin bir piskolojik rahatsizlik olup olmadigindan cokca degisik teoriler var. Cogu bu "hastalarin" kendileride gecmiste benzer seyler yasamislar ama her ne olursa olsun bunun özürü yok ve ben bunun dogustan gelen bir rahatsizlik oldugna inanmak istemiyorum lakin o zaman yaradandan (hasa) süphe etmem lazim. Bence kisa ve net, iradesiz seytani kisilikler...

Allah; küçük, savunmasız olan her canlıyı korusun demekten başka birşey bulamadım. Cok üzüldüm sizin adınıza. Çok geçmiş olsun. Bazılarının yatacak yeri bile yok benim nazarımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…