Evet yük, şu an evdeyim ve ben ilçeden kalkıp gidicem nasıl habersiz olabilir ki bilemiyorum gerçektenAma bu sizin için bir yük. Bende doktora gidiyorum. Evdekilerin haberi bile yok. İlerliyen yıllarda ağır bir depresyon olarak patlak verebilir. Çünkü bu adam belli ki gizli pedofil.
Evet ben kanıtlarım istesem şu an bile kanıtlarım gerçekten yaparım onun cezasını çekmesi için ama cesarete ihtiyacım var, görmek istemiyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum zaten o pisliğin midemi bulandırıyorbence ne olıursa olsun söylemelisin.. o muhtemelen inkar decek ve kanıtlayamama durumu olabilir. ancak en kötü ihtimalle sonucunda haklılığını kanıtlayamasan bile en azında başkasına zarar verme olasılığını ortadan kaldırrısın . o şüphe yeter çünkü. ayrıca onu da bir daha görmek zorunda kalmazsın en azından
Tm ama hadi inkar ederse böyle pat diye ortaya çıkıp söylemektense elime bi delil falan mı geçirsem önce, erkek arkadaşımla konuşup bi plan yapsam o da yanımda bana destek olursa cesaret ederim, sizce nasıl?Bırakın kötü şeyler olsun.
Olması gereken bu!
Size kötü şeyler olmuş zaten bu yeterince kötü değil mi?
Yapmayın bunu ne olur anlatın!
Evet ben kanıtlarım istesem şu an bile kanıtlarım gerçekten yaparım onun cezasını çekmesi için ama cesarete ihtiyacım var, görmek istemiyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum zaten o pisliğin midemi bulandırıyor
Galiba küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Umarım bir fırsatını bulursunuz.Evet yük, şu an evdeyim ve ben ilçeden kalkıp gidicem nasıl habersiz olabilir ki bilemiyorum gerçekten
Hm anladım ama keşke önce bi delil elde etseymiş, ben şikayete ve söylemeye karar verdiğimde böyle bir şekilde yapıcam öncelikle çünkü inkar eder kesin..Bizim de böyle bir konumuz vardı kız eşine anlattı eşide bir sinirle yapan adamın eşine anlattı sonuç koca bir hiç kızı yalancı durumuna düşürdüler
Evet küçükcük bir yer ve herkes birbirini tanır. Söylediğimde herkes ayaklanır diye düşünüyorum en çokta babamı düşünüyorum işte kötü bir olmasından...Galiba küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Umarım bir fırsatını bulursunuz.
Hm anladım ama keşke önce bi delil elde etseymiş, ben şikayete ve söylemeye karar verdiğimde böyle bir şekilde yapıcam öncelikle çünkü inkar eder kesin..
Lanet olsun bunu yapan pislikler korkacakları yere kurbanlar korkuyor.Evet küçükcük bir yer ve herkes birbirini tanır. Söylediğimde herkes ayaklanır diye düşünüyorum en çokta babamı düşünüyorum işte kötü bir olmasından...
Şöyle söyliyim pencereden bakmamla bile onun davranışlarının değişmesine yeter görüntü alabilirim istesem telendan da konuşma falan yaparım ama iğrençlik işte cesarett lazım biraz daha katlanabilmek....Nasıl bir kanıtın var canım
Şöyle
Şöyle söyliyim pencereden bakmamla bile onun davranışlarının değişmesine yeter görüntü alabilirim istesem telendan da konuşma falan yaparım ama iğrençlik işte cesarett lazım biraz daha katlanabilmek....
Evet inanın hiç kimseye ama kimseye güven yok baba yarısı bunu yapıyor düşünün yani.Allah cezasını versin öyle adamın insanlara güvenemiyoruz artık. destek alıp ailene söylemelisin belki başka kuzenlerine de yapıyordur aynısını. çocuğu varsa kimbilir...
Aynen öyle her türlüsü zor gerçektenYa bunu yaptığında bilmiyorum o kız eşine söylediği için çok pişman oldu keşke söylemeseydim millet bana yalancı gözüyle bakıyor dedi çok ağladı yanımda tabiki teyzesiyle şunları görüşmüyor.
Bana biri böyle birşey söylese eşimle ilgili ben çıldırırdım
Evet ama o cesareti gücü kendimde bulamıyorum, neden nasıl farklı yerlere gider?Çok üzücü bir durum ailene bunu anlatmalısın kesinlikle sadece tek tavsiyem erkek arkadaşını bulaştırma konu farklı yerlere gider.
Herşey olabiliyor malesef, insanoğlu bu...Benim dediğim kişi de o kız yalan söylüyor onun söyledikleri yalan yuvamız bozamm eşime güveniyorum demiş düşünün artık siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?