Çocukken tacize uğramak...

Tm ama hadi inkar ederse böyle pat diye ortaya çıkıp söylemektense elime bi delil falan mı geçirsem önce, erkek arkadaşımla konuşup bi plan yapsam o da yanımda bana destek olursa cesaret ederim, sizce nasıl?

Ne kanıtı hanımefendi?
Kadının beyanı esastır. Dava bile etseniz bu adamı hakim, savcı, psikolog şak diye anlar iftira mı gerçek mi diye?
Böyle bir şeyi durduk yere insan ortaya çıkartmaz.
Sakın böyle çocukluklara girmeyin.
Geç babanın karşısına 'Bana amcam bana küçükken cinsel istismarda bulundu, 15 yaşıma kadar sürdü. Korktum, anlatamadım. Ne olur bana yardım et. Taşıyamıyorum bu yükü. İftira diyecek ama benim ondan istediğim bişey yok. Sadece başkasının canını yakmasın istiyorum. Bu sırla yaşayamıyorum. Ben çocukluğunu yaşayamadım' de.
Evet kızacak, küplere binecek, amcan da iftira diyecek.
Ama babana güveniyorsan hep senin yanında olacak.
Bir babanın yapması gerektiği gibi hesabını soracak.
Eminim ailende bir çok çocuğa aynısını yapmış olacak.
Onlar da ortaya çıkacak!
Bu adamın rahatca yaşayıp gitmesine nasıl izin verebilirsin?
Emdiği sütü burnundan getirmeniz lazım!

Seni bilmem. Ben dayaktan öleceğimi de bilsem, tüm ailemi karşıma alacağımı da bilsem yine de doğru bildiğimden bir adım geri atmam.

Akrabamın tacizine uğramadım ama sokakta çok tacize uğradım.
Çok kavga ettim, çok ayağa kaldırdım ortalığı!!!
Susmaya devam et sen.
Kork!
Başka çocukların canını acıtmasını izle!
Anne-babanın yapması gerekeni yapmasına izin verme!
Ne diyim ben sana!
Zor ama ömrünce bunu neden söylemedim diyip yiyeceksin kendini.
O da suçuyla bu dünyadan göçecek.
Yanına kalacak.
Dini duyguların nasıl bilmem. Ben cehenneme de cennete de inanmam!
Çünkü hepsi burada, bu dünyada!
Sustuğun her an başka çocukları da zan altında bırakıyorsun.
Emin ol sülalenizde bir çok çocuğa yapmıştır!
Kendine gel!
Yalnızım deme.
Annene, ablana, kuzenine anlat!
Mutlaka yap bişeyler.
Ya vakit harcayıp yazıyorum ama nafile değil mi?
Sen bu hayata devam edeceksin.
Daha fazla vakit ayırmak istemiyorum.
Herkes aynı şeyi yazmış.
Susmaya devam. Devam.

Evet ama o cesareti gücü kendimde bulamıyorum, neden nasıl farklı yerlere gider?
her türlü yöne gidebilir. 1. si erkek arkadaşın aileden değil. yrn öbür gün eşin olacağının garantiside yok. 2. si erkek arkadaşının varlığı yüzünden böyle bir iftira attığını söyleyebilir veya düşünebilinilir. vs vs başka şeylerde . Oyüzden karıştırma. Senin durumundan daha kötü durumda olan bi kız vardı öz babasından daha beterlerini yaşadı. Ortaya çıkınca iş herkes bir birini suçladı ailesi dağıldı kızda vefat etti.

Lütfen bunu ailenizle paylaşın başka ćocuklara yapmasın. Böyle hasta ruhlu bir mutlaka birilerine yapıyordur buna belki siz engel olacaksınız.
Babanız duysa ona belki birşey olmaz ama en azında çevrede adı duyulur insanlar çocuklarını ondan korurlar

Aynen öyle her türlüsü zor gerçekten

Herşey olabiliyor malesef, insanoğlu bu...

Biraz temkinli ol canım arkadaş haklı

İğrenç bir şey ki yazmaya utanıyorum her fırsatta cinsel organını gösteriyordu 15 yaşıma kadar devam etti bu ve onun haricinde bakışları lafları hareketleri...

Ruh hastasi manyak..
Cok uzucu gercekten.
Bunu ailenize soylemelisiniz, cidden cok ahir bi yuk.

olan sana olmuş zaten
babana bişey olmaz merak etme
taşınırsınız oradan o adamın pis suratını görmek zorunda kalmazsın

sen bi söylesen eminim ailede daha kaç çocuk çıkar bana da yaptı diye.
çünkü bu sapıklar böyledir

Yawrucum buraya insanlardan akil almak icim yazmissin ama toplumca psikolojimiz bozuk. Biri seni doverdim demis (baske niyetle de soylenmis olsa off oyle sey denir mi ya) biri baak bir unlu intihar etti bu yuzden demis.

Tatlimmm aramizda psikolog olan vardir belki ama yorum yazanlarin yuzde 99unun uzmanlik alani bu degil. Senin uzman birinden psikolojik destek alman lazim. O seni belki neler yapman konusunda yonlendirir.

Mutlaka buma benzer seyleri yasayan insanlarla konusmustur bircok psikolog. Bunun altindan nasil kalkacagini, ailene nasil soylemen konusinda seni yonlendirecegini dusunuyorum bir uzmanin. Sen birak burayi ve buradakii kimi akilalmaz yorumlari. okuyorum demissin ama biraz para biriktir oldigun yere gore uygun bir psikolog bul en kotu bir seans git konus danis. Ailene soylememekte kararliysan bari destek al. Tek basina bunun yuku agir canim benim. Allah yardimcin olsun.

Wcy peki bu adam ewlimi? Neden nasıl birakdi bu pis işi peki? Senmi tedbir alıyorsun yoksa yine yaparmı? Pismanmidir bu konularda neler düşünüyorsun..Bana kalırsa eğer şuan tekrarlamıyorsa şikayet etme.Mahkemelerle gecicek yillarin.Onun yapmış olduğu cirkinlikle yüzleşmeye kalbin elveriyormu.Çok zor süreçler.Ama annenle kesinlikle paylaşmalisin

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten tavsiyelerinize kesinlikle uyucam
Amin sizden de Allah razı olsun.

Evli değil o hastalıklı bi ruha sahip çünkü..
Bıraktı mı bilmiyorum bi başka çocuğa da yapıyor mu gerçekten bilmiyorum ama bana bakışları hala pislik.
Pişman olup olmadığını bilmiyorum Ama fazla ileri gitmekten korkuyo bence o yüzden bir şey yapmıyor, evet farkındayım ve kendimde o gücü bulamıyorum işte

Benim kızım olsan seni döverdim. Bana anlatmadığın için!! Annelik yapamamışım, kızım zordayken bana koşmamış diye kahrolurdum. Seni dövdükten sonra da gidip kayınbiraderimi bilmem naapardım.

Yapmayın lütfen ya zaten bu düşünceler yüzünden tepki görürüm diye anlatamıyor cocuklar böyle olayları.Kızınız zordayken ona yardım edemediniz diye dövmek iyi annelik mi normal gibi yazmışsınız bi de biraz sağduyulu yaklaşın rica ederim

Ailenizin sizi nasıl yetiştirdiğini bilmiyorum ama benim çocuğum olsanız sizden utanırdım. Başınıza gelen yüzünden değil, ben nasıl kendini koruyamayan bir çocuk yetiştirdim diye...
Kesinlikle anlatın ve destek alın, o pisliği şikayet edin. Rezil edin. Elinizden gelen ne varsa yapın.
Onun sizde yarattığı travmayı düşünün. Sonra da onun rahat ve mutlu mesut yaşadığını hayal edin.
SİZ UTANACAK BİR ŞEY YAPMADINIZ. ÇEKİNMESİ GEREKEN O. SİZ DEĞİLSİNİZ.

Siz buna bile isteye susuyorsanız da, başka çocuklara yaptıklarının da sorumluluğu sizindir.
Vicdanınızla baş başa bırakıyorum.

O zaman deşifre edin o adamın başka çocuklara aynı şeyi yapacağını biliyorsunuz deşifre olsun ki kimse ona güvenip evine almasın...

Sana bakışları hala pislikse bence annenle veya aileden güvendiğin teyzen olur,ablan olur biriyle paylaş.hala utanmadan pis pis bakamaz oyle.sen artık büyüdün gerekiyorsa şikayet et çeksin cezasını.

Ben de tacize uğradım, yine bir aile yakını tarafından. Tüm ailem de biliyordu ancak hiç kimse bişey yapmadı. Eğer konuşacaksınız bu ihtimali de düşünün. Benim yaşadıklarım bana kaldı, o adam torun sahibi oldu ve hala aynı sofraya oturuyorlar o adamla. Eğer kanıtınız varsa şikayetçi olun direkt polise. Ya da tanıdığınız polis varsa bir güzel korkutsun bu pislik adamı.

O da buna güveniyor.Korkacağını susacağını biliyor.Keşke yıllar önce ilk başladığında hemen anlatsaydın ailene.Seni de anlıyorum.Kimbilir çocuk aklınla neler düşündün.Çok üzüldüm inan.

Ben bu aralar biraz şuursuz yorum yapıyorum galiba. Niyetim incitmek değildi.

Teşhircilik bu. Ciddi bir hastalık. Emin olun birilerine yapmaya devam ediyor. Lutfen yaşadıklarinizin başka yavrularin yaşamasına izin vermeyin! Heleki savunmasız bebekler... Sessiz kalmayın lütfen!
İğrenç bir şey ki yazmaya utanıyorum her fırsatta cinsel organını gösteriyordu 15 yaşıma kadar devam etti bu ve onun haricinde bakışları lafları hareketleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…