- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Tm ama hadi inkar ederse böyle pat diye ortaya çıkıp söylemektense elime bi delil falan mı geçirsem önce, erkek arkadaşımla konuşup bi plan yapsam o da yanımda bana destek olursa cesaret ederim, sizce nasıl?
her türlü yöne gidebilir. 1. si erkek arkadaşın aileden değil. yrn öbür gün eşin olacağının garantiside yok. 2. si erkek arkadaşının varlığı yüzünden böyle bir iftira attığını söyleyebilir veya düşünebilinilir. vs vs başka şeylerde . Oyüzden karıştırma. Senin durumundan daha kötü durumda olan bi kız vardı öz babasından daha beterlerini yaşadı. Ortaya çıkınca iş herkes bir birini suçladı ailesi dağıldı kızda vefat etti.Evet ama o cesareti gücü kendimde bulamıyorum, neden nasıl farklı yerlere gider?
Aynen öyle her türlüsü zor gerçekten
Herşey olabiliyor malesef, insanoğlu bu...
her türlü yöne gidebilir. 1. si erkek arkadaşın aileden değil. yrn öbür gün eşin olacağının garantiside yok. 2. si erkek arkadaşının varlığı yüzünden böyle bir iftira attığını söyleyebilir veya düşünebilinilir. vs vs başka şeylerde . Oyüzden karıştırma. Senin durumundan daha kötü durumda olan bi kız vardı öz babasından daha beterlerini yaşadı. Ortaya çıkınca iş herkes bir birini suçladı ailesi dağıldı kızda vefat etti.
İğrenç bir şey ki yazmaya utanıyorumher fırsatta cinsel organını gösteriyordu 15 yaşıma kadar devam etti bu ve onun haricinde bakışları lafları hareketleri...
Elbette benim suçum değil bunu biliyorum erkek arkadaşım benimle çok güzel konuştu anlattı ağladığım için dayanamıyor konuyuda açmıyor,
Ailem yobaz değil ama sadece kötü bir şey olur diye babama bir şey olur diye
Evet inanın hiç kimseye ama kimseye güven yok baba yarısı bunu yapıyor düşünün yani.
Diğer kuzenlerime yapsa duyulurdu diye düşünüyorum bide evli değil o hastalıklı ruh ama olursa çocuklarına da yapabilir
Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten tavsiyelerinize kesinlikle uyucamYawrucum buraya insanlardan akil almak icim yazmissin ama toplumca psikolojimiz bozuk. Biri seni doverdim demis (baske niyetle de soylenmis olsa off oyle sey denir mi ya) biri baak bir unlu intihar etti bu yuzden demis.
Tatlimmm aramizda psikolog olan vardir belki ama yorum yazanlarin yuzde 99unun uzmanlik alani bu degil. Senin uzman birinden psikolojik destek alman lazim. O seni belki neler yapman konusunda yonlendirir.
Mutlaka buma benzer seyleri yasayan insanlarla konusmustur bircok psikolog. Bunun altindan nasil kalkacagini, ailene nasil soylemen konusinda seni yonlendirecegini dusunuyorum bir uzmanin. Sen birak burayi ve buradakii kimi akilalmaz yorumlari. okuyorum demissin ama biraz para biriktir oldigun yere gore uygun bir psikolog bul en kotu bir seans git konus danis. Ailene soylememekte kararliysan bari destek al. Tek basina bunun yuku agir canim benim. Allah yardimcin olsun.
Evli değil o hastalıklı bi ruha sahip çünkü..Wcy peki bu adam ewlimi? Neden nasıl birakdi bu pis işi peki? Senmi tedbir alıyorsun yoksa yine yaparmı? Pismanmidir bu konularda neler düşünüyorsun..Bana kalırsa eğer şuan tekrarlamıyorsa şikayet etme.Mahkemelerle gecicek yillarin.Onun yapmış olduğu cirkinlikle yüzleşmeye kalbin elveriyormu.Çok zor süreçler.Ama annenle kesinlikle paylaşmalisin
Yapmayın lütfen ya zaten bu düşünceler yüzünden tepki görürüm diye anlatamıyor cocuklar böyle olayları.Kızınız zordayken ona yardım edemediniz diye dövmek iyi annelik mi normal gibi yazmışsınız bi de biraz sağduyulu yaklaşın rica ederimBenim kızım olsan seni döverdim. Bana anlatmadığın için!! Annelik yapamamışım, kızım zordayken bana koşmamış diye kahrolurdum. Seni dövdükten sonra da gidip kayınbiraderimi bilmem naapardım.
O zaman deşifre edin o adamın başka çocuklara aynı şeyi yapacağını biliyorsunuz deşifre olsun ki kimse ona güvenip evine almasın...Öncelikle biliyorum yalnız değilim benim gibi hatta daha beterine maruz kalanlarda var ben artık anlatmak biriyle paylaşmak istiyorum, sizlerde anlatırsanız dinlemek isterim. Çocuktum daha 10 yaşımdaydım öz amcam tarafından böyle bir iğrençliğe maruz kaldım.15 yaşıma kadar da devam etti. Bir çok şey yaşadım evet bana fiziksel bir şey yapmadı yapsa kaldırabilir miydim onuda bilmiyorumhep saklamak zorunda kaldım çünkü aileme babama bir şey olmasından korktum hala da korkuyorum bilmiyorum ne kadar doğru. Belki beni suçlarlar diye de korkmuş olabilirim. Çocuk aklımla ailemi düşünüyordum halada fikrim değişmiyor. Beni anlayacak tek insana sadece sevdiğime anlatabildim bu iğrençliği o da aileme söylememi istiyor ama şuan böyle bir şeyi yapamam O pislik evimizin arka tarafında oturuyo, onu görmek zorunda olmak onun o iğrenç sesini duymak bile beni hayattan soğutmaya yetiyor bazen düşünüyorum annem evden gidince eve gelip bana saldırır mı diye, ilerde düğünüm olduğunda acaba bir pislik yapar mı diye. Şu an o pis davranışına devam etmiyor ama bakışlarını görünce veya üzerimde hissedince öyle tiksiniyorum ki anlatamam midemi bulandırıyo...
kimse anlamasın diye ona bi insan gibi davranmakta en zor olanıo hasta ruhluyla kan bağım olduğu için bazen kendimden bile iğreniyorum.o tam bi hasta ve çocuklarla da çok haşır neşir başka bi çocuğa da bana yaptığını yapar diye korkmuyor değilim İnşallah benden başkasına yaşatmaz başka bir çocuğun psikolojisinide bozmaz. Buralardan gitmek istiyorum onu görmek istemiyorum hatırlamak istemiyorum.
okuyorum şuan ama gitmek istiyorumKeşke böyle şeyler yaşanmasa, en azından çocuklara dokunulmasa
Evli değil o hastalıklı bi ruha sahip çünkü..
Bıraktı mı bilmiyorum bi başka çocuğa da yapıyor mu gerçekten bilmiyorum ama bana bakışları hala pislik.
Pişman olup olmadığını bilmiyorum Ama fazla ileri gitmekten korkuyo bence o yüzden bir şey yapmıyor, evet farkındayım ve kendimde o gücü bulamıyorum işte
Sana bakışları hala pislikse bence annenle veya aileden güvendiğin teyzen olur,ablan olur biriyle paylaş.hala utanmadan pis pis bakamaz oyle.sen artık büyüdün gerekiyorsa şikayet et çeksin cezasını.Evli değil o hastalıklı bi ruha sahip çünkü..
Bıraktı mı bilmiyorum bi başka çocuğa da yapıyor mu gerçekten bilmiyorum ama bana bakışları hala pislik.
Pişman olup olmadığını bilmiyorum Ama fazla ileri gitmekten korkuyo bence o yüzden bir şey yapmıyor, evet farkındayım ve kendimde o gücü bulamıyorum işte
O da buna güveniyor.Korkacağını susacağını biliyor.Keşke yıllar önce ilk başladığında hemen anlatsaydın ailene.Seni de anlıyorum.Kimbilir çocuk aklınla neler düşündün.Çok üzüldüm inan.Evet bunu düşünmek bile delirtiyor beni, öyle rahatki o hastalıklı.
Tamam ama nasıl edeyim okuyorum şu an kime güveneyim sadece erkek arkadaşım biliyo o da burada değil zaten ailem onunla ilişkime de karşı çıkıyor, birtek ona güvenip şikeyete kalkışabilirimbenim yüzümden aileme bir şey olmasından korkuyorum...
Ben bu aralar biraz şuursuz yorum yapıyorum galiba. Niyetim incitmek değildi.Yapmayın lütfen ya zaten bu düşünceler yüzünden tepki görürüm diye anlatamıyor cocuklar böyle olayları.Kızınız zordayken ona yardım edemediniz diye dövmek iyi annelik mi normal gibi yazmışsınız bi de biraz sağduyulu yaklaşın rica ederim
İğrenç bir şey ki yazmaya utanıyorumher fırsatta cinsel organını gösteriyordu 15 yaşıma kadar devam etti bu ve onun haricinde bakışları lafları hareketleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?