Çocukken Tecavüz!

çocuklarımıza vücutlarının onlara ait olduğunu ve kimsenin o istemediği sürece dokunamıcağnı öğretmelyz
böyle bi durumla karşı karşıya kaldığında çocuğumuz çekinmeden bize diyebilmeli
çocuklarımız belirli bi yere mekana tanıdığa gitmek istemiyosa bunu ona onu ürkütmeden sormalıyız
onları periyodik olarak muayene etmeliyiz giydirirken banyoda vb

cinsel istismara maruz kalıp söleyemeyen bi çok insan var

aileler lütfen biraz daha dikkatli olun

11-12 yaşlarındaki bi çocuğun bunu yapacağını hiç sanmıyorum.helede 5-6 yaşlarındaki bir çocuğa....mantığa aykırı bikere.sanırım tacize uğramışsın.tabi bu durumunu değiştirmez.çok iğrenç bişey.ama merak ettiğin olmuşmu olmamışmıysa eğer olmamıştır bence yaaa.kanama falan hatırlıyormusun.olsa da zaten annen iç çamaşırında farkederdi doğru ya.bence git bi doktora için rahat etsin

Yok hayır 11-12 yaşındaki çocuk da tecavüz edebilir ne yazıkki. Gazetelerde okuyoruz 13 yaşındaki çocuk 75 yanında nineye tecavüz ediyor 2-3 yaşındaki çocuğa tecavüz ediyor.. Ne kadar iğrenc bir durum olsa da böyle.

11-12 yaşındaki çocuğun tabii ki cinselliği vardır. ancak birine tecavüzü gerçekleştirebilmesi için cinsel anlamda kendini az çok tanıması lazım.

o yüzden pek ihtimal vermiyorum. ha belki denemeye çalışmıştır,onu bilemem.

konu sahibi arkadaşım,sen de bi jinekologa görün,çok da zor bir şey değil,gerçeği bil.

burdan kimse tam olarak tecavüz olup olmadığını bilemez değil mi?

Foruma üye olduğun gün ilgi çekeceğine emin olduğumuz bu başlığı ünlemle süsleyerek açman,
akrabanın çok yakın olması ama görüşmeyişiniz,
akrabanın yaşına da bahsettiğin olayın zaman dilimine de karar verememen,
hatta bahsettiğin kişiyle aranda kaç yaş olduğunu bile bilmiyor olman, (hiçbirimiz akrabalarımızla yaş farkımızı tam söyleyemesek de ya 1-2 ya 5 demeyiz.)
5-6 yaşında bile olsan olayı hatırlamaman(geriye ket vurma bu değil arkadaşlar.)

neyse bir şey demiyorum.

Bu konu yalan olabilir, buradaki onlarca konu gibi..Ama başlık ve yaşanılanlar malesef ki ülkemizde defalarca yaşanmış..

11-12 yaşındaki çocuklara bu ihtimal yakıştırılmıyor ama oluyor işte..

Üstelikte 5-6-7-20-30 farketmez, hatırlanmayan anlar oluyor.Psikolojide bu durum var..Hafızandan bazı kareler siliniyor, bazıları hayal mayal kalıyor.

Yaş ilerledikçe-zaman geçtikçe acabalarla birlikte kareler birleşiyor.

Hatırlayamayacağın Bir Yaşta Başına Böyle Bir Şey Geldiyse..
Yapan da Senden 1-2 Yaş Büyükse..
Bu İş Nasıl Yapılır Düşündürdü Beni..

Sevgili arkadaşlar yorum yapan arkadaşlardan bazıları benim saçmaladığımı , mantıksız bulduklarını ima etmiş fakat benim burdaki tek amacım bunca yıldır kafamı karıştıran ve kimsenin bilmediği bi olayı sizin tarafınızdan yorumlanmasıdır ve kesinlikle uydurmaca değildir ki bu olayları hergün birçok çocuk yaşıyodur eminim bundan. Çoğu suçlular geçmişlerinde yani çocukkende kendilerini belli ederler aslında . bu bi psikolojik sorundur normal bi insan hele ki akrabasına böyle bişey yapmaz. Yaşım 5-6 idi. Karşımdaki kişi de sanırım 11- 12. Unutma olayına gelince sanırım birazda ben hatırlamak istemedim böyle bi olayı zamanlada kesik kesik hatırlamaya başladım. Durum budur. Yorumlarınız için teşekkürler..

konu sahibi 9 değil 5-6 yaşındaydım diyor. yani bence bu tecavüz değil,taciz veya tecavüze yeltenme gibi geldi bana.konu sahibi hatılamıyor olabilirsin tam olarak.acı olmuştur mutlaka. ufacık çocuk 5 yaşında çocuk dedğin.zorlamadan kanama olur vs. aile illaki farkeder.

konu gerçek yada yalan beni bağlamaz sadece yorumumu yapacağım.( ama içten gelmedi)
12 yaşındaki bir çocuk öyle birşey yapamaz sanırım. Ki sen de 6 yaşındaydım diyorsun ilginç bir durum. çünkü 6 yaşındaki bir kız çocuğuna böyle birşey yapıldıysa kesinlikle anlaşılırdı.
Evli değilim ama birçok bayan ilk ilişkinin zorluklarından bahsediyorlar.
Küçük bir çocuktan bu anlaşılırdı bence. Tabi anneniz bunu farkettiyse.
Bilemiyorum kadın doğuma gidin.

Birde şu erkek çocuklarına neyin ne olduğunu anlatamayan ailelere deli oluyorum. Kız çocukları ne kadar korunmaya ihtiyacı varsa erkeler içinde durum budur.
Ama nedense erkektir ne olacak diyip salıyorlar sokağa.
Sinirlenmemek içten değil vallahi..

konu sahibi eğer bi tecavüz varsa da bunu '' yolda yürüyodum düştüm dizim kanadı sizce naapmalıyım?'' tarzında anlatıyor.. Allah Kimseye yaşatmasın. demekki çok çabuk atlatılmış.cesaret ister bunu yazmak.. ne kadar hatırlarsan okdr acı çekersin..tekrar tekrar yaşarsın..

konunun ciddiyetine inanmıyorum..

Son düzenleme:

Evet bi acı oldu ama kan olsa hatırlardım hafızamı o kadr zorluyorum ki ama yok ..

"Çok çabuk atlatılmış .." size öyle geliyor sanırım neler yaşadığımı bilemezsiniz ama güçlü olmaya çalışıyorum yoksa inanın ki bu yükü taşıyamazdım.

Bakın benim burda kimliğim belli değil ve o yüzden anlatıyorum içten gelmediyse o sizin insancıl duygularınız hayata bakış açınızla alakalı.

Minnacık erkek bebekler bile ereksiyon haline geliyorlar..Bilinçsizce tabi..Fizyolojik bir durum bu..

11-12 yaşında baba olanlar bile var...

Konunun doğruluğunu bilemem... Vaginal bölgene pipisi ile zorlama yaptı mı,canın acıdı mı,kanama oldu mu ? Bunları hatırlıyormusun ?? Eğer cevabın evetse tecavüz olabilir...Değilse tacizdir...

Normal regl olmanın tecavüzle alakası yok ayrıca..

Son düzenleme:
Ya anlattıkları geçrek ya da değil ama burası sorun köşesi olduğuna göre ciddi gibi ele alınması gerekir. Tecavüz/taciz kurbanlarının verecekleri tepkiler farklıdır kimi hayata küsüp insanlarla iletişimini keserken kimisi normal hayatına devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…