- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
Foruma üye olduğun gün ilgi çekeceğine emin olduğumuz bu başlığı ünlemle süsleyerek açman,
akrabanın çok yakın olması ama görüşmeyişiniz,
akrabanın yaşına da bahsettiğin olayın zaman dilimine de karar verememen,
hatta bahsettiğin kişiyle aranda kaç yaş olduğunu bile bilmiyor olman, (hiçbirimiz akrabalarımızla yaş farkımızı tam söyleyemesek de ya 1-2 ya 5 demeyiz.)
5-6 yaşında bile olsan olayı hatırlamaman(geriye ket vurma bu değil arkadaşlar.)
neyse bir şey demiyorum.
Merhaba arkadaşlar.. Buraya yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettm fakat artık dayanamayıp sizinde görüşlerinizi merak edip yazıyorum.
Ben çok küçük yaşlarda benden bikaç yaş büyük biri tarafından tecavüze uğradım daha doğrusu ne olduğunu tam hatırlayamıyorum.Aileme söyleyemedim. Sizce ne yapmalıyım. Doktora gitmeyi düşündüm fakat tek başıma korkuyorum eğer annemle gidersem bu durum anlaşılırmı çok korkuyorum bilinmesini istemiyorum. Sizce napmalıyım :2:
Neden hiç gerekçi gelmedi bana???
konu sahibi 9 değil 5-6 yaşındaydım diyor. yani bence bu tecavüz değil,taciz veya tecavüze yeltenme gibi geldi bana.konu sahibi hatılamıyor olabilirsin tam olarak.acı olmuştur mutlaka. ufacık çocuk 5 yaşında çocuk dedğin.zorlamadan kanama olur vs. aile illaki farkeder.
konu sahibi eğer bi tecavüz varsa da bunu '' yolda yürüyodum düştüm dizim kanadı sizce naapmalıyım?'' tarzında anlatıyor.. Allah Kimseye yaşatmasın. demekki çok çabuk atlatılmış.cesaret ister bunu yazmak.. ne kadar hatırlarsan okdr acı çekersin..tekrar tekrar yaşarsın..
konunun ciddiyetine inanmıyorum..
konu gerçek yada yalan beni bağlamaz sadece yorumumu yapacağım.( ama içten gelmedi)
12 yaşındaki bir çocuk öyle birşey yapamaz sanırım. Ki sen de 6 yaşındaydım diyorsun ilginç bir durum. çünkü 6 yaşındaki bir kız çocuğuna böyle birşey yapıldıysa kesinlikle anlaşılırdı.
Evli değilim ama birçok bayan ilk ilişkinin zorluklarından bahsediyorlar.
Küçük bir çocuktan bu anlaşılırdı bence. Tabi anneniz bunu farkettiyse.
Bilemiyorum kadın doğuma gidin.
Birde şu erkek çocuklarına neyin ne olduğunu anlatamayan ailelere deli oluyorum. Kız çocukları ne kadar korunmaya ihtiyacı varsa erkeler içinde durum budur.
Ama nedense erkektir ne olacak diyip salıyorlar sokağa.
Sinirlenmemek içten değil vallahi..
BEKARET giderken acı olur 9 yaşında bi çocuk buna dayanamayabilir. acı hissettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?