Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

Çok iyi anlıyorum sizi ben 3 yaşımdayken dayım olacak pislik de beni taciz etmeye kalkmış ben hatırlamıyorum ama annem ben ona dayımın bizi taciz ettiğini söylediğim zaman anlattı gel seninle bir oyun oynayalım demiş nasıl diyince ben buranı aç ellicem demiş annem gelmiş döve döve morartmış heryerini o olmuş sonra ben 6 yaslarimdayken hatırlıyorum bunları ev müstakildi dama çıkalım derdi sarilirdi bana ben de 3 dayım 3 amcam daha var onlarla da çok iyiyiz çok severler bizi onlar gibi seviyor sanırdım ama içten içe de tiksinirdim annem onunla yan yana bırakmazdı çünkü bizi onu hep asagilar kızardı ailede de sevilmeyen bi adamdı sonra sonra kucağına almaya başladı kendine sürmeye çalışırdı bizi kaç defa cinsel organını açtı elle dedi zorla elletirdi anneannene söylerim seni döver dediğimi yapmazsan derdi (ki anneannem de çok zalim bir kadin) sonra bir gün bizde oturuyorduk yemek yapacaktik soğan yoktu anneannem gidip bizden alsın dedi ağlaya ağlaya gitmem dedim annem yok gitmesin ben giderim dedi annemle kavga etti bağırdı beni de dövüp gönderdi tabi ki o salak evdeydi üstüme çullandı kandırdım soğanı verip gelcem diye anneme anlatmaya bile utandım kendimi berbat hissettim

Sonra kız kardeşim vardı o da büyüdü ortaokul falan çağlarında korktum ona da yapacak diye hiç yalnız birakmadim annemin bizi koruduğunu hissederdim ama açık açık konusmamistik hiç sonra annem dayimla kavga etti herkes baristirmaya çalıştı ben de daha fazla onu görmeye tahammül edemediğim için anneme anlattım tabi yaşım 21 di o zaman. ...

Onu hayatimizdan çıkardık çok şükür ama kimseye de anlatamadik biliyorum anneanne olacak o kadın inanmayacakti bize

Dayi olacak adamın tacizleri bitmedi facebook üzerinden sürekli mesajlar geldi bir gün dayanamayıp söyledim sapiksin sen arama beni falan saydirdim anneanneme söylemiş tabi ki bize inanmadilar korudular onu en büyük dayım da kustu annemle

Şimdi evliyim ama ilk evlendiğim sıralar çok zorlandım eşim her yaklastiginda o anlar geldi aklıma biraz aştım eşim çok anlayışlı (ama haberi de yok zaten benim canımin istemediğini düşündü hep) nefret ediyorum ondan!!!! kız kardeşimin de benim de çocukluğumuzu masumluğumuzu mahvettiler anneanne ve dayı olacak kişiler!!! Allahtan bulsunlar

O o...çocuğuna bildiğim bütün beddualari ediyorum inşallah kıvrana kıvrana gebermistir pislik

Ohh iyi olmus Allah daha da beter etsin insallah
ALLAH yavrularimizi korusun onlar cünkü cok savunmasiz

Çok üzüzücü olaylar tüm hayatını etkiliyor

Çocuklara küçük yaşta uygun bir dille pedegog yardımıyla ögretilmeli
Sessiz kalmamalılar

Sizi cok iyi anliyorum ayni seyi bende yasadim hala aklima gelir insan omru boyunca unutamaz annemden baska kimse bilmedi onu da olaydan 10 sene sonra falan anlatmistim o an anlatsam sanki beni suclayacaklarmis gibi hissettim nedir bu kadinlarin cektigi ysadigmiz cinsel tacize karsi eziklik toplum baskisi nedir kani bozuk insanlar ne diyebilirim ki allah buyuk artik gorevimiz yavrularimizi gozumuz gibi korumak..

benim kuzenim (erkek ) şuan 30 yasında , diğer kuzenim o da erkek ikisi kardeş değiller amca çocukları diğeri de suan 37 yasında . kucuk kuzen hala atlatamamiş, evli ve cocugu var o anlar aklına gelince cok kotu oluyor suan ilac tedavisi görüyor altında hep simdi anlatacağım olay var.
anneler misafirliğe gitmiş kucuk kuzen 7 yasında , buyuk olan 14 yaşlarındaymis . cok afedersiniz küçüğünün pijamasını indirip poposuna cinsel organını sürüp uzerine boşalmış hayvan oglu hayvan sapik sonra da git yıka kendini demis .
cocugu da tehdit etmis sakin kimseye söyleme bi daha yaparım diye .. tabi kucuk olan yıllarca saklamış en sonunda annesine söylemiş lisedeyken falan ..
ama yapacak bisey yok yıllar gecmis ve iki kuzen kardeşler güya ,
annesi de cok üzülmüş hatta kadının psikolojisi bozulmuş ... o yüzden yengem çocukları olan ailelere oğullarınıza da kızlarınıza da sahip çıkın diye tembihler , kimseye komşuya çocuğunuzu emanet etmeyin der her gördüğüne , akrabada bi kac kisi dışında kimse bilmez bu olayı

Ben de iki kez yaşadım bu durumu. Bir keresinde hademenin tuvalete girdiğimde yukarı tırmanıp izlediğini görmüştüm ve kaçarak uzaklaşmıştı, ne kadar korktuğumu tarif bile edemem. Ne yazıkki cinsel açlığın Afrikası durumundaki ülkemizde kızlarımız hep taciz tecavüz gibi sorunları yaşıyor ve bunun önüne bir türlü geçilemiyor.
Yaşadığınız olay gerçekten çok travmatik kesinlikle çocuklarımızı sürekli takip etmek korumak zorundayız bu iğrenç mahluklar yüzünden. Sıkmayın bu kadar canınızı umarım o pislik belasını bulmuştur.

Yazılanları ağlayarak okudum..
Babamın kuzeninin oğlu beni 7-8 yaşındayken taciz etmişti o zamnlar 15 yaşlarındaydı.. elini p.p.ma sokmuştu.. hiç kimselere anlatamadım.
Yaşım 24 hiç kimseye anlatamıyorum hala bana inanırlar ama ailede büyük kıyamet kopar. Bizim eve giren biri bana kuzen kuzen diyor.. midem bulanıyor o benim hatırlamadığımı sanıyor ama ben tüm iğrençliği ile dünmüş gibi en net haliyle hatırlıyorum..
Öyle bir Allaha beddua ettim ki kücüklugumden beri.. durduk yere babası yatağa düştü şimdide ara ara acaba benim yüzümden mi babası yatalak oldu diyorum..
Hayatları alt üst oldu.
Bazen taciz tecavüz haberleri görünce bilerek facete paylaşıp ağzıma geleni yazıyorum ki o görsün! Vicdanen gebersin diye!!
Bize geldiğinde veya karşılaştığında ise rol yapmaktan nefret ediyorum ki anlamasın hatırladığımı.. utanacak olan o olması gerekirken ben yerin dibine giriyorum!
Üniversite mezunu kendi işimi eline alan iyi kazanan ve ayakları üstunde durabilen biri olduğum halde sesimi çıkaramıyorum!!
Şu an ağlayarak yalvarıyorum size çocuğunuz yiğeniniz kim varsa bırakmayın hiç bir erkekle aynı evde tek başına.. ne kardeşinize ne en yakınınıza güvenin bu konuda!!
Bu yobazlık değildir!! Dokunmasınlar o masum tenlerine.. koruyun onları masumca bile öpmesinler.. ve açık açık sürekli anlatın kızlarınıza! Hiç utanmadan sıkılmadan tepkilerini koyabilsinler!

Malesef ki hepimiz böyle şeylere maruz kalıyoruz çocuk olduğumuz için bazılarımız farkına varamıyor ama kim bilir kaç çocuk daha böyle tacize uğruyor daha tacizin ne olduğunu bilmiyor hoş şimdiki çocuklar zehir ama benim de başıma böyle birşey gelmişti ama ben bunun taciz olduğunu büyüdüğümde anladım ne yazık ki tek suçumuz çocuk olmaktı kadın olarak doğmaktı.. O zavallılara da acıyorum bir çocuktan medet ummak nedir ya!!

Size sonuna kadar katiliyorum o kadar cok insan var ki bunu yasayan bende bunlardan biriyim tabi. Tacize ugrayan biziz eziklik yasayan biziz sanki suclu duruma dusecek olan biziz kimse buna dur diyemiyor cogu erkegin kani bozuk rabbim ne kadar sabirli boylelerini seyini kokunden kesip salladirmak lazim seriat lazim..
Orta 1.siniftaydim pek kucuk sayilmam 11 12 yaslarinda beden egitimi dersi vardi hic unutmam acik mavi esofman takimimi giymistim kantinde sirada bekliyodum arkamda ise benden 1 kac yas kucuk bi erkek bekliyodu birden ne hissedeyim popomu biri deli gibi oksuyor eliyle ben sokk dondum bi sinirle arkama baktim kizgin bi sekilde cocukta siritarak bana bakiyor bisey diyemedim kimselere seslenemedim kantinde dolu insan var sonra onume tekrar dondum tekrar yapmaya devam etti resmen deli gibi oksadi ben hemem siradan ayrildim bahceye ciktim ellerim titriyor basim donuyordu hemen yere oturdum o duyguyu tarif etmem imkansiz sanki iki adim atsam yere kapaklancaktim.
Simdiki aklim olsa varya onun agzini yuzunu kirar dislerini onune dokup eline verirdim bahceye cikartip ibreti alem icin evire cevire doverdim yaptigi terbiyesizligi bagira bagira hincimi alir sonrada ailemi arardim okula gelmeleri icin kimseden de cekinmezdim ama o zman hicbisey yapamadim sessiz kaldim sanki soylersem bana kotu gozle bakarlar diye dusundum ne kadar kotu bi durum iste simdi bunu yasayanlar kucuk kizlar da hickimselere bisey diyemiyolar cok ama cok uzucu...

Tabi çocuklara yapmak daha akıllıca neden çünkü çocuk aklı ya sesi çıkmıyor ya ve şimdiki akıllarımız olsa kaç yazar hergün kaç kadın daha tacize tecavüze uğruyor ne yapabiliyor veya ne yapabiliyoruz? Sadece kınamakla kalıyoruz malesef.. Böyle mahluklara işkence edeceksin ki akılları başlarına gelecek bidaha böyle birşeye cesaret edemeyecek.

Bende yaşadım malesef. Sözlü taciz edip dururdu pislik. Orta okuldayim o zamanlar. Ayni servisteyiz ayni siniftayiz. Bir gün tak etti servisten indik arkami döndüm baldirina tekme attim sirt üstü düştü bir daha bana bulasma dedim birakti pesimi. Daha öncesinde de servisin merdiven ile kapisi arasina sıkıştırıp dövmüştüm ama insan icinde rezil etmem daha cok ise yaradi sanirim. Hos ne bicim kiz demislerdir kesin. Patronumuzun amca oglu sarmisti bana. Altgecitte yapistim yakasina saldirdim sonunda olmadi isten cikarildim onun yüzünden. Neden mi bu kadar saldirganim ortaokulda bende taciz edildim hademe tarafindan. Tanidikti pislik yanlislikla olmustur dedim ama sonra dank etti tabi. Geberemesin insallah.

Ben daha ilkokula yeni baslamisken komsu cocugu beni masanın altına cekip orada oc camasirimi acip yalamaya kalkmisti. Ne olduğunu bile anlayamadim tek bildigim anne diye bagirdigim ve hemen camasirimi kapatip yanimdan kactigi. Sonra tabi anneme bisi diyemedim ne olduğunu bilmiyorum ki, neden bagirmisim onu da bilmiyorum. Taciz tecavüzle ilgili ne zaman bi haber, yazi okusam kan beynime sicriyor. Senin yazdiklarini da aglayarak okudum.
Bu komsumuzun oglu da ilkokul arkadasimla evlendi. Ne diyebilirim ki benim olmadigi halde bu ayiptan utaniyorum. Bugune kadar kimseyle paylasmadim paylasmazdim da ama yazini okurken cok kotu oldum, dayanamadım.

Neden ya neden erkekler neden yapiyorsunuz bunu? Anneniz, kardeşiniz yok mu? Yarin sevgiliniz ve eşiniz olmayacak mi? Utanmiyor musunuz onlara bakinca? Hic endiselenmiyor musunuz kendi kızınızin da basina gelir diye. Sizin yanlisinizim acisini neden benim ruhum cekiyor!

Ben de daha 9 yaşında felanım. Annemle o sıra kavga ettik mızmızlandım sanırım merdivenlere oturmuş ağlıyorum.Sonra ordan geçen bir adam beni gördü neden ağlıyorsun dedi bende korktum kaçtım bu arada evimiz ikinci kattaydı teras katımız vardı oraya kaçtım.Böyle birşey yapacağı aklıma da gelmiyor çocukluk bizim dönemimizde fazla bilgimiz de yok tabi taciz nedir onu bilmiyoruz. Adamda ki yüzsüzlüge bakınki peşimden geldi ve eliyle popomu elleri terbiyesiz. Ya düşünün evimdeyim evimde teras katında.Daha sonra kimseye birşey diyemedim. Ama o içimde hala bir ukte kaldı.

Benim yasadigima benzer bi olayi annem bile yasamis o da bana anlatmisti ben ona anlatinca kizlarimiza bol bol ogut vriyoruz benim annemde hep bize verirdi ablamla birlikte kendinize ellermeyin biri bisey yaparsa hemen bagirin kcin bize soyleyin diye ama buna ragmen soyleyememistim. Birisi daha yazmis hep anneler kizlarina ogut veriyor neden anneler ogullarina ogut vermiyor diye o kadar hakli ki kendi oglu oldugunu ve ogut veridigini yazmis gercekten kimse boyle dusunmuyor oysa her anne de ogluna ogut verse belki birazda olsa azalir bu tacizler bilmiyorum cok uzgunum bu erkekleri doguran da kadinlar nedir bizim bu cektigimiz lanet olsun boylelerine..

Allah böylelerini kahretsin bende yasadım çocukken hemde yaslı baslı adam taciz etti bir de komşumuzun oğlu. Bende sok halinde eve koşmuştum annem be oldu dedi söyleyemedim. Çocuklarımızın dokunulmaz oldugunu onların hayır demesi gerektiğini öğretmemiz gerekli. Yanı gelen giden öper buna engel olunmalı. Akraba da olsa aslında. Of milletimizden bu konuda nefret ediyorum utanmadan çocukların ağzından opmeye kalkan kadınlar var midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…