- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Spotlıght diye bir film var..oscarlı..onu izleyince gene aklıma geldi..
Ve burasının paylaşmak için en uygun yer olduğunu düşündüm..bunu hayatımdaki iki üç kişiden başkası bilmez..ve ne yazık ki bana bu da yetmiyor..içim bulanıyor midem bulanıyor..34 yaşıma geldim o adamın acı çektiğini de görmeden soğumayacak kalbim ve bu imkansız..o yüzden yazıyorum..
Biz karadenizliyiz ve çocukken her yaz memlekete giderdik..dedemin annemin köyüne..orda işçiler büyükler işçi derdi diye diyorum çalışanlar olurdu..onların evi dedemlerin evinin hemen arkasında başka daha küçük bir evdi..orda yatar kalkarlardı yemek yerlerdi..
O yaz yani ben 9 yaşındayken oraya giresundan bir aile gelmişti ve bunların arasında ellili yaşlarda beyaz saçlı mavi gözlü bir amca da vardı..bizimkilerin o adam için yaaa hiç evlenmemiş yazık dedikleri biriydi..
Ve bu adam bana ve ablama çok ilgi gösterirdi..bizimkiler bu defa şöyle yorumlardı..adam hiç evlenmemiş çocuğu olmamış çocuğa hasret ondan diye yorumlarlardı..
Ve bu iğrenç adam bir gün hastalandı ve işe gidemedi..ben de o gün çok iyi hatırlıyorum..o günün bütün ayrıntılarını hatırladığım gibi..evin etrafında dönerek kendi kendime oyun oynuyordum..yazdı sıcaktı..
Adam iğrenç pislik geberisiyece..benim evin etrafından döndüğümü görmüş kendi evinden bana seslendi..ronyaa ronyaa gel diye..
Ben ilk başta onların evine girmeye çekindiğimi de biliyorum fakat o kadar ısrarla seslendi ki..eve girdim..ilk önce burnuma sidik kokusu geldi iğrendiğimi hatorlıyorum..adam beni ayakta karşılayıp beni lafa tuttu ne dediğini ne konuştuğunu hatırlamıyorum sadece beni bir şekilde odanın ortasındaki kocaman masaya oturttuğunu hatırlıyorum..aradaki konuşmaları gene hatırlamıyorım elini benim cinsel bölgeme götürüp sıktıktan sonra beni gene lafa tuttuğunu hatırlıyorum sonra..ben evli değilim deyişini benim de yok inanmıyorum gibi bir şeyler deyişimi sonra onun aynı hareketi ikinci defa yaptığını ve benim bir şekilde masadan fırlayıp ordan çıktığımı hatırlıyorum..
Evler çok yakın olduğu için soluk soluğa anneme koştum..ayaklarım tutmuyordu bayılacak gibiydim ve ben bana ne olduğunu anlamamama rağmen kaskatı kesilerek anneme gittim..fakat annem iş yapıyordu ve bendeki olağanüstü durumu farketmedi bile.
Ben de hiçbir şey demedim..diyemedim.
O günden sonra tam 13 yaşıma kadar altımı ıslattım..15 yaşıma kadar da uyurgezerdim..o gün bana olanları yıllar sonra anlamlandırabildim..
Lanet olsun..mavi gözlü erkeklerden nefret ettim..hala da mavi gözlü erkeklerin yüzüne bakamam..
Bunu anlattım çünkü..çocuklarınızı iyi takip edin ve kimseye güvenmeyin diye..
Keşke o zamanlar o adam cezalandırılsaydı..
Bakın yaş kaç olmuş hala taciz konulu filmlerde panik atağa benzer bir şey yaşıyorum..
Çok üzüldüm sizin için evet uzun süre belki ömür boyu unutulmayacak kendi dünyanda utançla karışık öfke ve çaresizlik değersizlik farklı olma hisleri ile dolduracak bir olay. Ben de 5 yaşındayken dayım olacak adam tarafından uzun süre taciz edildim ve bunun taciz olduğunu bile bilmediğim için ne kadar sürdü bilmyorum belki aylarca. Teyzem suç üstü yakaladı onu. Böyle bir konum var hatta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/page-59
Bu konuyu açtıktan sonra benimle aynı şeyleri aynı yaşlarda yaşayan insanlar gördüm hem de o kadar çok ki. Ve o insanlar normal normal geziniyor yaşıyor toplumda. Kız çocuklarını kucağına alıp seven erkek görmeye dayanamıyorum, çok rahatsız ediyor beni, kız çocuğu bir erkek sevmesi görüntüsü çok antipatik tedirgin edici gidip elinden alasım geliyor. Bazem korkuyorum acaba kızım olsa eşime karşı da mı böyle olacağım ki diye. Kimseye sevdirtmem kucağa vermem çocuğumu kimselere bırakamam gibi geliyor.
Ablam başıma gelen bu olayları biliyor ve o da oğluna karşı öyle amcasından kuzeninden vs sakınıyor.
Eşim de bu olayı biliyor anlatmıştım ve eşime göre dayım başka çocukları da mutlaka taciz etmiştir etmese aklından geçirmiştir düşünmüştür. Çünkü normal bir erkek kırk yıl kadın yüzü görmese çocuğa ve hayvana nefsi uyanmaz diyor. Öyle kişilerin kesinlikle tek olayla kalmayacağı bir kez yapmışsa yine yapacağını söylüyor. Şimdi o dayım evli ve kızı var acaba kızına ya da başka çocuğa yapmış mıdır diye düşünüyorum...
Çok iyi anlıyorum sizi ben 3 yaşımdayken dayım olacak pislik de beni taciz etmeye kalkmış ben hatırlamıyorum ama annem ben ona dayımın bizi taciz ettiğini söylediğim zaman anlattı gel seninle bir oyun oynayalım demiş nasıl diyince ben buranı aç ellicem demiş annem gelmiş döve döve morartmış heryerini o olmuş sonra ben 6 yaslarimdayken hatırlıyorum bunları ev müstakildi dama çıkalım derdi sarilirdi bana ben de 3 dayım 3 amcam daha var onlarla da çok iyiyiz çok severler bizi onlar gibi seviyor sanırdım ama içten içe de tiksinirdim annem onunla yan yana bırakmazdı çünkü bizi onu hep asagilar kızardı ailede de sevilmeyen bi adamdı sonra sonra kucağına almaya başladı kendine sürmeye çalışırdı bizi kaç defa cinsel organını açtı elle dedi zorla elletirdi anneannene söylerim seni döver dediğimi yapmazsan derdi (ki anneannem de çok zalim bir kadin) sonra bir gün bizde oturuyorduk yemek yapacaktik soğan yoktu anneannem gidip bizden alsın dedi ağlaya ağlaya gitmem dedim annem yok gitmesin ben giderim dedi annemle kavga etti bağırdı beni de dövüp gönderdi tabi ki o salak evdeydi üstüme çullandı kandırdım soğanı verip gelcem diye anneme anlatmaya bile utandım kendimi berbat hissettim
Sonra kız kardeşim vardı o da büyüdü ortaokul falan çağlarında korktum ona da yapacak diye hiç yalnız birakmadim annemin bizi koruduğunu hissederdim ama açık açık konusmamistik hiç sonra annem dayimla kavga etti herkes baristirmaya çalıştı ben de daha fazla onu görmeye tahammül edemediğim için anneme anlattım tabi yaşım 21 di o zaman. ...
Onu hayatimizdan çıkardık çok şükür ama kimseye de anlatamadik biliyorum anneanne olacak o kadın inanmayacakti bize
Dayi olacak adamın tacizleri bitmedi facebook üzerinden sürekli mesajlar geldi bir gün dayanamayıp söyledim sapiksin sen arama beni falan saydirdim anneanneme söylemiş tabi ki bize inanmadilar korudular onu en büyük dayım da kustu annemle
Şimdi evliyim ama ilk evlendiğim sıralar çok zorlandım eşim her yaklastiginda o anlar geldi aklıma biraz aştım eşim çok anlayışlı (ama haberi de yok zaten benim canımin istemediğini düşündü hep) nefret ediyorum ondan!!!! kız kardeşimin de benim de çocukluğumuzu masumluğumuzu mahvettiler anneanne ve dayı olacak kişiler!!! Allahtan bulsunlar