Kızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
Eğer otogarı taşımadılarsa, hemen otogarın yanında Iyaş denilen büyük alış-veriş merkezi var Isparta'nın.
İçinde bebek odasından mescidine kadar her şeyi mevcut.
Hangi şehirden çıkacaksınız yola?
Isparta'nın soğuğunu kıyaslamak gerekirse, Antalya arası açılan tünellerden sonra o eski meşhur havası kırıldı.
Yani bir Eskişehir, Ankara, Afyon ile kıyaslanınca, soğuk sayılmaz. Kış şartları için normal denebilir. Tabi Antalya ile kıyaslayınca soğuk kalır, nitekim yanlış anımsamıyorsam 1043 rakımda bir yerleşim yeri.
Ana iki caddesi var; o caddelerden ayrılmazsanız kaybolma riskiniz sıfır.
İki hat üzerinden (Gidiş-geliş) tüm otobüsler geçer.
Isparta uçak servisleri ne alemdedir bilmiyorum ancak uçak ile gitseniz muhtemelen merkeze gelene kadar hırpalanırsınız, otobüs yolculuğu Isparta için en akıllı tercih olur, nitekim direkt merkeze inersiniz.
Hangi şehirden gideceksiniz söylerseniz, güzergahı yorumlayayım sizin için.