Çocukla 7saat yolculuk

Uyumaz mi yolda?
Biz 16 saat uctuk gecen hafta tatil icin. Oglum 15 aylik.
Cogunda uyudu. Tabi beslenme ve alt acma ucakta rahat oluyor.
Gece yolculuğu olduğu için uyur normalde düzenli uykusu ama işte ıspartaya indikten sonrası sıkıntı erken bi saatte ineceğim için saat 9 civarı alışveriş merkezleri de kapalı olur yani vazgeçtim sayılır gitmekten

Kızlar cumartesi geceden binicem sabah orada olabilmek için. Yani emiyor hala bebeğim uyur yol boyunca ama. İndikten sonra ıspartayı bilmemem daha büyük sıkıntı askeriyeyi herkes bilir taksiyle giderim de çocuğun bakımı var işte bez kahvaltı Vs orada yer var mı bilmiyorum ki
Çok uzun yıllardır gitmedim ama tabi ki vardır. Çok güzeldir Isparta ama soğuk tahmininizden çok daha soğuk olacaktır emin olun. Ben Ağustos ayında üşüdüğümü bilirim.

Otobüsle çok. Zorlanırsınız 2 yaşında Çocukla o kadar saat. Yapabileceğiniz en güzel şey, 1 gün önceden gidip otelde kalmak. Şimdiden ısparta otellerine bakıp, merkezde olan bir tanesine yer ayırtabilirsiniz. 1 gece dinlenir, oğlunuzla lobide keyif yapar, babayı görür gelirsiniz. 1 küçük çekçekli valiz işinizi görür. Ben olsam giderdim, hoşluk olurdu eşime. ama sonrasında eşinizi görebilecek misiniz, günü beraber geçirebilecek misiniz?

Cocuga gore degisir benim oglumda gecen sene 2 yasindaydi ilk yolculuguydu ve 12 saat yol gittik masallah otobustekiler bile sasirdi sans biraz bilemiyosun

ben olsam giderdim , gece yolculugunda iki kisilik koltuk alin uyur zaten yolda , otogardan da bi taksiye atlayip gidersiniz esinizin yanina

Otobüsle çok. Zorlanırsınız 2 yaşında Çocukla o kadar saat. Yapabileceğiniz en güzel şey, 1 gün önceden gidip otelde kalmak. Şimdiden ısparta otellerine bakıp, merkezde olan bir tanesine yer ayırtabilirsiniz. 1 gece dinlenir, oğlunuzla lobide keyif yapar, babayı görür gelirsiniz. 1 küçük çekçekli valiz işinizi görür. Ben olsam giderdim, hoşluk olurdu eşime. ama sonrasında eşinizi görebilecek misiniz, günü beraber geçirebilecek misiniz?
Oğlum yok kızım var :) otelde mantıklı bi bakıcam

ben olsam giderdim , gece yolculugunda iki kisilik koltuk alin uyur zaten yolda , otogardan da bi taksiye atlayip gidersiniz esinizin yanina
Aynen böyle düşündüm işte otobüsten inince bi yer ayarlasam bez ve kahvaltı için süper olucak araştırıyorum

Kızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
İndiğiniz yer sabah akşam açık cafe dolu otogardan çıktıktan 2 3 dk sonra da avm var

Cocugu sefil etmektense gitmezdim eger bir gun once gidip otelde kalmayacaksam.
7 saat cocukla cekilmez. Bunun sıkılması var emmesi var altini degistirmesi var.

Otobüsle neden gidilmesin. Herkesin uçakla gidecek durumu olmayabilir eee onlar hiç mi yolculuk yapmayacak.
Ben 6 aylık bebegimle yolda kaldım 36 saat. Hiç kimse rahatsız olmadı. Altını da değiştirdim emzirdim de. Otobüsün maskotu oldu elden ele gezdi.
Konu sahibi bebeğini en iyi sen bilirsin. Sıkıntı olmayacaksa git.

Beyin göçü mü yapacakmış ?

Back
X