Kızlar Allah nasip ederse yazın bir tura katılıp Karadeniz'i gezmek istiyoruz. Şu an 37 aylık olan bir kızım var ellerinizden öpertur tarihinde 44 aylık olacak. Tek tereddütüm yolculukta rahat edebilir mi? Zorlanır mıyız?
Daha önce böyle bir deneyim yaşayan varsa zevkle tavsiyelerini dinlerim.
Aylik olarak ifade edilmesini bende cok merak ediyorum. Cok guzel bi soru sordunuz vallahi.Ya alakasız olacak ama nasıl sayıyorsunuz böyle 37 aylık, 44 aylık. İlk 2 yıl neyse de sonra zor olmuyor mu? Ben böyle okudukça anlamak için hep 12'ye bölüp hesaplıyorum, 3 yaşındaymış, gezi zamanı neredeyse 4 olacakmış falan diyorum.
Sorunuzla ilgili olarak, benim gördüğüm kadarıyla çocuktan çocuğa çok değişiyor. Bir arkadaşım çocukla markete bile gidemiyor, başka bir arkadaşım ondan biraz daha büyük çocuğuyla haftalar süren Uzak Doğu turuna gitti. Bence alıştırmakla da ilgili. Bırakın o sizin yaşam tarzınıza alışsın. Hem değişik yerler görmek gelişimi için de iyi olabilir. Yine de çocuğunuzu en iyi tanıyan sizsiniz, siz bilirsiniz.
Aylik olarak ifade edilmesini bende cok merak ediyorum. Cok guzel bi soru sordunuz vallahi.
Ben utaniyor soramiyordum.
Ben 22 yasindayim.Ben de sizin gibi ne zamandır merak ediyordum da soramıyordum. 2 yaşına kadar neyse de 44'ü görünce dayanamadım
Teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için ben de çok hevesliyim ve katılmak istiyorum.Çok turlar kaldırdım..
Ne bebekli aileler gelirdi , sadece mevsim değişikliği sebebi ile giydirecekleriniz her mevsime uygun olsun çantanızda bulundurun.
Ne kadar süre 1 hafta mı ? Turlara grup ile katılacaksanız zaten sık sık otellerde gecelettirecekleri için dinlenme imkanız da olur...
Ya cok seviyorum ben bu kadini. Bebegiyle dünya turu yapiyor, harika bir sey..
Kızlar Allah nasip ederse yazın bir tura katılıp Karadeniz'i gezmek istiyoruz. Şu an 37 aylık olan bir kızım var ellerinizden öpertur tarihinde 44 aylık olacak. Tek tereddütüm yolculukta rahat edebilir mi? Zorlanır mıyız?
Daha önce böyle bir deneyim yaşayan varsa zevkle tavsiyelerini dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?