Kızlar Allah nasip ederse yazın bir tura katılıp Karadeniz'i gezmek istiyoruz. Şu an 37 aylık olan bir kızım var ellerinizden öper tur tarihinde 44 aylık olacak. Tek tereddütüm yolculukta rahat edebilir mi? Zorlanır mıyız?
Daha önce böyle bir deneyim yaşayan varsa zevkle tavsiyelerini dinlerim.
Ben geçen yaz annemle çıktım karadeniz turuna
Kelimenin tam anlamıyla mahvolduk
Evet her yer güzel manzara harika vs
Ama o kadar yorucuydu ki tövbe ettik
Bir de doğu tarafına gittikçe oteller kötüleşiyor, o yüzden tur şirketi seçerken ucuza kaçmayın. Çok ciddi söylüyorum bu konuda kızınız mikrop bile kapabilir o derece
Karadeniz turları Batum a da götürebiliyor ama bana sorarsanız görecek hiç bir şey yok batumda. Saatlerce gümrük kuyruğunda ayakta yağmurda beklemiştik. Kavga bile çıkmıştı. Kızınızla eziyet olur.
Kapadokya turuna da gitmiştim ve bayılmıştım. Çünkü küçük bir alanı güzel hüzel sindire sindire geziyorsun. Onu tavsiye ederim size.
Karadeniz diyince aklınıza batummu geldi yani bizim yaylalara çıkarmıyorlarmı ne anlamı var ozaman gitmenin ben rizeliyim bu arada şaşırdım benim bildiğim yaylalar falan geziliyor dere tepe dağ ne varsa
Karadeniz diyince aklınıza batummu geldi yani bizim yaylalara çıkarmıyorlarmı ne anlamı var ozaman gitmenin ben rizeliyim bu arada şaşırdım benim bildiğim yaylalar falan geziliyor dere tepe dağ ne varsa
Yanlış anlaşıldım sanırım :)
Biz istanbuldan başladık dere tepe müze anıt yayla ne varsa en doğuya kadar gittik, oradan batumu gördük ve yine dolana dolana geri döndük. Ayder yaylası ve sisin altındaki uzun göl favorimdi bu arada :)
Yanlış anlaşıldım sanırım :)
Biz istanbuldan başladık dere tepe müze anıt yayla ne varsa en doğuya kadar gittik, oradan batumu gördük ve yine dolana dolana geri döndük. Ayder yaylası ve sisin altındaki uzun göl favorimdi bu arada :)