Çocukla Temizlik

Ruveyda Rasim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
1
0
1
28
Merhaba kizlar bir yere yazip içimi rahatlatmak istedim dün esimle kavga ettik ev islerini yapmadigimi soyledi benim 1 yasinda oglum var ve 5 aylik hamileyim elimden geldigince ev islerini yapmmaya calisiyorum ama bu aralar uzerimde bir agirlik var yinede ev islerini aksatmamaya calisiyorum sen cocugu birakamiyomusjn oyun ognasin sen temizlik yap diyor tabi onjn icin soylemesi kolay bana yardim eden kimse yok almanyada yasiyorum sadece kayinvalidem var o da calisiyor dün den beri evde agliyorum içimi dokmek istedim.

K.v le konus ogluna biraz nasihat etsin
Kendide anne oldu anlayisli biriyse destek olur
Degilse esinle konusmaktan baska caren yok
Madem sikayet ediyor yapmasaydi 2.yi hemen

Hem çocuğunuz küçük hem hamılesınız.. Eşiniz sızı sakınacağı, yardım edeceğine bır de sıze laf söylüyor.. Hiç kendinizi yargılamayın.. Size en çok destek olması gereken zamanlar, hatalı olan o.

Yok artik daha neler. Bir erkek evin temizligine ne laf eder anlayamiyorum. Sadece cocugunuz olsa, birde ustune hamilesiniz. Cok cani sikiliyorsa alsin eline bezi temiz gormedigi yerleri temizlesin.

Az yesin de uşak tutsun .. daha diğeri bebekken 2. Bebeği yapmayı biliyor, bide temizlikten yakınıyor ..durumunuz uygun değilse yardımcı tutmaya ,gelecek paşa paşa yardım edecek .. yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun ..çıkarmayın şu kocaları tepenize yaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…