- Konu Sahibi pinkyellow
Arkadaşlar yeni üye oldum ama o kadar doluyom o kadar mutsuzum ki sizinle paylaşmak istedim.Sorun kayınvaldemin çocukları dolayısıylada gelinleri arasında yaptıgı büyük haksızlıklar.Eşim büyük çocuk küçüklüğünden beri nerdeyse üvey evlat muamelesi görmüş kaynımın çocukken geçirdiği hastalıktan dolayı daha düşkünmüş annesi neyse bu anlaşılabilir birşeydir belki ama çok bariz örneklerle bunu ortaya koymuşlar mesela kendilerine ait apartmanın ismi kaynımın ismini taşıyor desem biraz fikir verir sanırım.Bunun gibi birçok örnekten dolayo eşim ailesine karşı hep soguktur.Hatta ben il zamanlar bunu aşmak için hep eşimi yönlendirmege çalışmışımdır.Neyse kaynım 1,5 yıl önce evlendi bütün herşeyini dörtdörtlük yaptılar daha iyisi onların olsun ama biz evlenirken o kadar az yardımda bulundularki.Neyse bunları fazla takmamaga çalıştım ama hep yüreğim buruldu.Fakat biz 10 yıldır kirada oturuyoruz maddi durumları çok iyi olmasına ragmen bize ev almadılar,eltim çalışmadıgı için kiranın yarısınıda ödemekte zorlanınca kayınvaldemlere ait merkezi olmayan bir semtteki apartmanın bir dairesine taşınmaga karar verdiler bizde hayırlı olsun dedik sonra bir ögrendikki o apartmanın teras katına yeni bir ev yaptırmaga karar verilmiş ve uygulanmaga geçilmiş bizim o zaman haberimiz oldu ve sonuçta saray yavrusu gayet lüks bir ev yapıldı kaynımlara tamam eşimin fikrini felan almak yok olsun hayırlısı olsun.Ama bizde isteriz aynısından dedik kayınpeder tamam dedi üstünden 6 ay geçti hala tadilata başlanacak ve şimdi tamam yapacagız fakat para yok diyorlar.Eşimde kafasına çok takıyor gidip konuşmaga çalışıyor yapılan haksızlıkları dile getirmege çalışıyor ama yok hiç konuşamadan olay kavgaya dönüşüyor.Bizim çocugumuz olmuyor zaten yıllardır bu sorunla mücadele ediyoruz maddi manevi bu insanlardan hiç hir destek görmedik ama artık kaldıramıyorum eşimi çok seviyorum ama artık kaldıramıyorum her gün huzursuzluk