Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

eskisi gibi değil kesinlikle çok sıkıcı, al türk malını vur çocuklar duymasınasempatiksalakcinni

konu çeşitliliği var ama akıcı deil sanki..
ben seviyorum gene de yaaa.s

yaprak dökümü bitse de rahatça izleyebilsem..
iki kanal arasında mekik dokuyorum çarşamba geceleri hee-tatlicadiarzu-

valla bence bu yeni çouklar duymasındaki en güzel şey denizlili aile,:roflol: bi de küçümsenmeseler meltem tarafından süper olcaka.s

Haluk'un sürekli bağıra çağıra konuşması sinirlerimi bozuyo..ohaoldumsmile

valla bence bu yeni çouklar duymasındaki en güzel şey denizlili aile,:roflol: bi de küçümsenmeseler meltem tarafından süper olcaka.s

ay evet onlar çok tatlı yaaakaydirigubbakcemile3
belki akıcı değil dizi ama yinede keyifli geliyor banabayanssulusmile
fırsat buldukça izlemeye çalışıyoruma.s

Bu bölümde Meltem'in giydiği o kırmızı pantolonumsu, taytımsı şey neydi çözebilen var mı??
Eşofman desen eşofman diil, pantolon desen pantolon diil...
Bi de evin içinde nie ayakkabıyla geziyo bunlar...

Ayy çok güldüm bu bölümde yaa :roflol: :roflol:

Can sıkıntısından izlemiştim iyi ki de izlemişim.

Meltem küçümsüyo tamam ama bi yandan da doğru söylüyor. Herkes dengi dengine. Biriyle evliliği düşünürken kendimiz kadar ailelerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Ki bunu anneme de söyledim annem de katıldı bana. Denklik olayını çevremde de gördüm. Olmuyor gerçekten. Bir yerden patlak veriyor.

Meltemin yerinde kim olsa kafayi yerdi.
Sonuna kadar hakli kadin.
Sen en güzel sekilde egitimini almasini sagla, elin kadini gelinim olcak diye "senin bu saatlerde disarida ne isin var" gibi aptal saptal cahilce konussun.
Hangi anne olsa kafayi yer, SANANE....

söz akşamı kadının bohçaları açışıında filan çok komikti diyaloglarkaydirigubbakcemile3

Meltem sonuna kadar haklı ailelerinde denk olması çok önemli evlilik hayatında uçurumlar var iki aile arasında...
Belkide dizide duygu ile sözlüsü ayrılır bilinmez meltem daha ne kadar dayanır bu duruma

Meltem sonuna kadar haklı ailelerinde denk olması çok önemli evlilik hayatında uçurumlar var iki aile arasında...
Belkide dizide duygu ile sözlüsü ayrılır bilinmez meltem daha ne kadar dayanır bu duruma

vereliniortakvereliniortak

Akşam ne güldük ya :roflol:
Gerçekten çok komikti isteme sahnesindeki diyaloglar...
Hele görümcenin Nurten'e kadın kıtlığında seni gelin aldık derken ki hali kaydirigubbakcemile3

denizlilileri çok görgüsüz göstermişler dizide..oturmasını kalkmasını , nerde ne konuşacağını bilmeyen cahil insanlar gibi göstermişler...kültürsüz,düşük seviyeli olarak lanse etmişler...hiçbir denizlili kız istemeye gittiğinde kuş kafesine denizli horozonu koyarak hediye olarak götürmez...senaristlerin gerçek kültürde...n ne kadar da kopuk oklduğu burdan belli oluyor...yazarların daha dikkatli ve derin olmalarını bekliyorum...meltem karakterinin dizide geçen "ARAMIZDA KÜLTÜR FARKI VAR..." repliği hiç hoş değil...kınıyorum...

canim onu kötü algilama bence.
arada kültür farki var demek bi hakeret degil bi gercek sonucta.
iki ailenin yasam tarzina bakarsan aradaki ucurumu sende fark edersin.

bende o ailenin gönüle bakip bakip DUL KARI BU MU demesine sinir oldum.

sonucta bu bir sitcom, komedi dizisi. bu kadar derinlik aramamak lazim aslinda.
insanlari güldürmek adina yapilmis seyler, horozda isin espirisi.

haklısınız fakat en azından denizlili yada egeli diye sınıflandırılmasın o zaman. şahıs olarak dile getirsinler genelleme yapmasınlar...

haklısınız fakat en azından denizlili yada egeli diye sınıflandırılmasın o zaman. şahıs olarak dile getirsinler genelleme yapmasınlar...

$ive acisindan mecburen bi sehre yönelmek zorundaydilar.
demek ki denizlinin sivesi sempatik gelmis....
ama senin acindan baktigimda,sende haklisin.
bende istemezdim hemsehirlilerimin böyle yansitilmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…