valla bence bu yeni çouklar duymasındaki en güzel şey denizlili aile,:roflol: bi de küçümsenmeseler meltem tarafından süper olcaka.s
Ayy çok güldüm bu bölümde yaa :roflol: :roflol:
Can sıkıntısından izlemiştim iyi ki de izlemişim.
Meltem küçümsüyo tamam ama bi yandan da doğru söylüyor. Herkes dengi dengine. Biriyle evliliği düşünürken kendimiz kadar ailelerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Ki bunu anneme de söyledim annem de katıldı bana. Denklik olayını çevremde de gördüm. Olmuyor gerçekten. Bir yerden patlak veriyor.
Meltem sonuna kadar haklı ailelerinde denk olması çok önemli evlilik hayatında uçurumlar var iki aile arasında...
Belkide dizide duygu ile sözlüsü ayrılır bilinmez meltem daha ne kadar dayanır bu duruma
vereliniortakvereliniortak
denizlilileri çok görgüsüz göstermişler dizide..oturmasını kalkmasını , nerde ne konuşacağını bilmeyen cahil insanlar gibi göstermişler...kültürsüz,düşük seviyeli olarak lanse etmişler...hiçbir denizlili kız istemeye gittiğinde kuş kafesine denizli horozonu koyarak hediye olarak götürmez...senaristlerin gerçek kültürde...n ne kadar da kopuk oklduğu burdan belli oluyor...yazarların daha dikkatli ve derin olmalarını bekliyorum...meltem karakterinin dizide geçen "ARAMIZDA KÜLTÜR FARKI VAR..." repliği hiç hoş değil...kınıyorum...
haklısınız fakat en azından denizlili yada egeli diye sınıflandırılmasın o zaman. şahıs olarak dile getirsinler genelleme yapmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?