Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

ben eskisi gibi tutacağını hiç sanmıyorum hepside yaşlandı ama konuları bence yine bir zaman sonra sıkıcı olmaya başlar bakacağız artık bu akşam :dilcikar:

bu fotoda çok belli değil ama
gerçekten pınar altuğ yüzüne birşey yaptrmış ve çok çirkin gözüküyor gözüme

sanki botoks yapmış yüzünü doldurmuş gibi eski duygu amerikada okuyomuş diye duydum zaten o kızın şimdi ki halini görseniz nerdeyse hiç alakası yok gibi baya değişmiş

bu muhabbete koptum ya ahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
şükrü: alo sizden aldığım ütü bozuk çıktı
hüseyin: sen bizim ütülerimize ne diyorsun, bozuk mu diyorsun
şükrü: ulan sen adam olsan karı gibi sekreterlik yapmazsın :roflol::roflol::roflol::roflol:
hüseyin: ulan sen de adam olsan karı gibi ütü kullanmazsın :roflol::roflol::roflol::roflol:

bence iyi olmuş kız tam yaşında gösterio meltemde çirkinleştikçe çirkinleşmiş daha yaşlı göstermiş
ayrıca yine aşırı modern hallerine devam edio beni sinir etti valla izlerken mıy mıy konuşması çocukların aşırılıklarına mızmız tepkiler göstermesiklava:
beton orçuna bayıldım ama bi o güldürdü beniopuyorumnanaktan

zaten bu kız o kız aynı değil ki biri yeni biri eskisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Duygu rolündeki oyuncu değişti. Ayşecan Tatari yeni bölümlerde oynamıyor.
göya Ayşecana benzeyen birini bulmuşlar ama hiç alakasız
bari kendisini oynatamamışlar pınar altuğun kızı gibi duracak, ayşecanı daha çok anımsatan birini ayarlasalardı

yorumlarım şunlar
aşırı derecede efekt kullanmışlar özellikle gülme efekti çok kullanılmış hiç hoş değildi
allahım hüseynnn sakalları ne öle felaket
müzeyyen hanıma üzüldüm tekrardan allah rahmet eylesin pisipisine gitmişti o kadıncağız genç yaşında
haluk ise kabalaşmış daha felaket olmuş ama rolün hakkını veriyor
allahım o pınara ne olmuş ölee sorun nerde buldum kaşlarında belli botoks yaptrmış kedi gibi kalmış
mimik sıfır bi oyuncuda olması gerekn birşey bnce hata yapmış,
çoccuklara dicek lafım yok yeni duygu isabet olmuş havuç da ne bilim sıktı yaa tlf dedi şimdi de araba
ama betona bayıldım çook sevdm
nese aklıma geldikçe yazarım

yorumlarım şunlar
aşırı derecede efekt kullanmışlar özellikle gülme efekti çok kullanılmış hiç hoş değildi

ay evet ya, en basit, sıradan espirilere bile gülme efeti koymuşlar, ne kadar zorlama olmuşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar bu gülme efeti olayı psikolojik taktiktir, çocuklar duymasında hiç gülme efekti olmadığını düşünüp izleyin, hiç gülmediğinizi göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…