Yani artık diyor ki saklamama da gerek kalmadı ben aldatmaya devam edeceğim sen de buna göz yumacaksın böyle çoluk çocuk beraber yaşayıp gideceğiz.
Evet canim hep ayni pislikle oldu olaylar...İlk seferle aynı kişi sanırım sizi aldattığı.
Karaktersiz !
Boşan , boşan , boşan .
Kendine yeni bir hayat kur.
Sen mutlu olmazsan çocukların da olamaz
Arkana bakma , o uçkur delisi sadakatsiz kocan da anca öylesi kadınlara layık !
Onlarla yaşasın !
Aile onun neyineee ?
Yani artık diyor ki saklamama da gerek kalmadı ben aldatmaya devam edeceğim sen de buna göz yumacaksın böyle çoluk çocuk beraber yaşayıp gideceğiz.
Suan kesinlikle bitirdiklerinden eminim fiziksel olarak tabii. Ama akli sevgisi yureginin onda oldugunu da cok iyi biliyorum... Buda bi nevi aldatma
Ekonomik özgürlüğünüz ve size destek çıkacak yakınlarınız var mı peki
Suan kesinlikle bitirdiklerinden eminim fiziksel olarak tabii. Ama akli sevgisi yureginin onda oldugunu da cok iyi biliyorum... Buda bi nevi aldatma
Bir bucuk yildir calismiyorum ama meslegim var ve cok sukur bana destek olacak ailem de... Benim tek derdim cocuklarim icin elimden gelen sabri gosterebilmek daha sonrasinda beni suclamasinlar diye ( neden savasmadin gibi)
Bir bucuk yildir calismiyorum ama meslegim var ve cok sukur bana destek olacak ailem de... Benim tek derdim cocuklarim icin elimden gelen sabri gosterebilmek daha sonrasinda beni suclamasinlar diye ( neden savasmadin gibi)
Adamın aldatma , öyle bi aldatma ki yani.Bak canım aldatmaya göz yumulmaz. Çoğu şeye katlanılır belki ama buna olmaz. Bide senin eşin belli ki aldatmaya devam edicek. Mesleğin varsa ailen de arkandaysa hiç durma. Kanıtlarınla doğru avukata git ve bitir bu işi.
Ben de aldatırsam kabul de. Bakalım ne dicek erkekcik
Evet canim cok zor bisey... Hamileyken 10 kilo verdirio okadar zor ama artik can bile yakmiyorAdamın aldatma , öyle bi aldatma ki yani.
Direk öbür kadına aşık bide adam .
Konu sahibesi de biliyor .
Ne kadar zor yaaaa
Bunu dile getirmeden bile kiskanclik krizlerine giriyo... Bu nasil bir psikolojidir bi turlu anlayamiyorum. Acikcasi cok sacma sapan bir konu haline geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?