• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar için bir kuruş vermemesi...

Bu konu ince bir konu evde hak sahibi olmasi icin evin ne kadarini vermis. Adam kendi birikiminden mi pesinati vs karsiladi. Kredi cekildi mi ne kadar cekildi bunlar onemli konular. daha bilmedigimiz bir ton detay var. Bu konuyu iyi dusunup hesap etmek lazim
Adamın kardeşinin üzerineymiş zaten ev.
Geçmiş olsun yani konu sahibine.
Evde oturabildiği kadar otursun bu durumda.

Tam dediğiniz gibiydi kadın çocuk için para isteyince hep sorun çıkarırdı.kadın çocuğu servise vermem lazım derdi mesela eservis parasını neden benden istiyorsun o senin sorunun servise verme götür derdi mesela.birinde kadının mesajını okudum iyi bir baba olamadın iyi bir koca ol bari demişti mesajta.bir de birinde çocukları hasta olmuş hastanede serum takmışlar.babası keşke ölse demiş.kadın da mesajında şöyle diyordu "sen hastaneye gelip çocuğum için keşke ölse dedin." Nasıl böyle bir şey söylersin çocuğuna dediğimde çok acı çekiyordu serum takmışlardı iğne yarası vs vardı onun için dedim demişti.
Bu mesajları okudunuz ve bu adamla yaşamaya devam ettiniz öyle mi ?

Ben çok yalnız büyüdüm o yüzden tek kalsın istemedim çocuğum.2 tane çocuk büyütüyorum dediğimde adam bana çocuklar senin yarın sana faydaları olacak diyor.
Ya ne olur lütfen çocukları bahane etmeyin, açın en azından şu sitedeki konuları okuyun hadi çevrenizden hiç bilmiyorsanız. Kardeşi oldu yalnız kalmayacağının garantisi mi var kaç tane kardeş birbiriyle anlaşıyor da görüşüyor yetişkin olduğunda?
Adamın ne mal olduğu belliymis, zaten evlenmeden önce mal kaçırmasınndan da belliymis bir de üstüne eski karı ve eski çocuk çıktı bunları da biliyormuşsun. Gerçekten kusura bakma ama başına gelen her şeyi böyle kadınlar hak ediyor olan da çocuklara oluyor sadece.

Tam dediğiniz gibiydi kadın çocuk için para isteyince hep sorun çıkarırdı.kadın çocuğu servise vermem lazım derdi mesela eservis parasını neden benden istiyorsun o senin sorunun servise verme götür derdi mesela.birinde kadının mesajını okudum iyi bir baba olamadın iyi bir koca ol bari demişti mesajta.bir de birinde çocukları hasta olmuş hastanede serum takmışlar.babası keşke ölse demiş.kadın da mesajında şöyle diyordu "sen hastaneye gelip çocuğum için keşke ölse dedin." Nasıl böyle bir şey söylersin çocuğuna dediğimde çok acı çekiyordu serum takmışlardı iğne yarası vs vardı onun için dedim demişti.
"insanin kendine ettigini 7 koy bir araya gelse yapamazmiş" sözünü doğrular gibisiniz. hersey bu kadar netken, kendi cocugunu bile sallamayan- bosandi diye cocugundan da bosanan adami göre göre neden iki cocuk yaptiniz o zaman? bir de diyorsunuz ki "boşanma aşamasına gelmeden hiç bir erkeği tanıyamazsınız "
siz ta ennn basindan görmüşsünüz, tam olarak icinde yasamissiniz. Ama bile bile de evlenmis , göre göre de 2 cocuk yapmissiniz.
hayatinizin mahvolmasi malesef sizin suçunuz.
insallah bundan sonra daha akillica kararlar alirsiniz hayatinizda

"insanin kendine ettigini 7 koy bir araya gelse yapamazmiş" sözünü doğrular gibisiniz. hersey bu kadar netken, kendi cocugunu bile sallamayan- bosandi diye cocugundan da bosanan adami göre göre neden iki cocuk yaptiniz o zaman? bir de diyorsunuz ki "boşanma aşamasına gelmeden hiç bir erkeği tanıyamazsınız "
siz ta ennn basindan görmüşsünüz, tam olarak icinde yasamissiniz. Ama bile bile de evlenmis , göre göre de 2 cocuk yapmissiniz.
hayatinizin mahvolmasi malesef sizin suçunuz.
insallah bundan sonra daha akillica kararlar alirsiniz hayatinizda
Tamam ok benim suçum

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazmışsınız.hayır onun bir evi daha var annesi istediği için aldı.annesi ile birlikte yaşıyor orasa.benim maaşım düz memur maaşı.
Evet aynen o cümleyi kullandı.evde oturun bana bulaşmayın dedi.Uyuyamıyorum sinir stresten kardeşim.
İlk çocuğa verıyor mu nafaka?

Ne kadar verıyor?
Normal de sızle evlıyken çocukla ılgılenıyor muydu? Iyı bır baba mıydı?
O çocuğa En son 10 bin veriyordu ama mecburiyetten o da.benimle evliyken diğer ildeki kızını görmeye istemeye istemeye gidiyordu.benim çocuklarımı ilgilenip de akşamları oyun oynuyordu ama çocukların yemesi içmesi gezmesi okulu banyosu vs hepsi benim üzerimeydi.ev işleri de üzerimeydi market pazar da üzerimeydi.hepsine yetişemiyordum beni de beceriksizlikle suçluyordu

O çocuğa En son 10 bin veriyordu ama mecburiyetten o da.benimle evliyken diğer ildeki kızını görmeye istemeye istemeye gidiyordu.benim çocuklarımı ilgilenip de akşamları oyun oynuyordu ama çocukların yemesi içmesi gezmesi okulu banyosu vs hepsi benim üzerimeydi.ev işleri de üzerimeydi market pazar da üzerimeydi.hepsine yetişemiyordum beni de beceriksizlikle suçluyordu
Baba olmayacagı belliymiş.
Olan olmuş artık.
Barı evı uzerınıze ısteyın.
Başka türlü zor gibi.

Çocuklat içim 100 tl vermek istemeyen evi üzerime mi verecek
[/QUOTE
O zaman kalabıldıgınız sürece kalacaksınız.
Ayrılırken anlasmalı mı bosandınız?
Keşke o zaman evı üstüme yapın deseydınıZ ya da nafaka ısterım deseydınıZ.

O zaman kalabıldıgınız sürece kalacaksınız.
Ayrılırken anlasmalı mı bosandınız?
Keşke o zaman evı üstüme yapın deseydınıZ ya da nafaka ısterım deseydınıZ.
uyanik evi kardesinin uzerine yapmış
hicbir kaniti yok kocasinin olduguna, taksitleri ortak odediklerine dair. ustelik ayrilirken bir anlasma imzalamis

kendi düşen ağlamaz da olan çocuklara oluyor. neyse ki çalışıyorsun. bak bakalım tek başına. perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. ne bu inat ne bu ısrar anlamıyorum. vallahi bazı kadınları hiç anlamıyorum. olmayanı oldurmaya çalışmak... saçma sapan işler.

Arkadaşlar merhaba, ben boşandım. Benim iki tane çocuğum var. Biri iki yaşında, biri yedi yaşında. Şimdi şöyle, ben memurum. Boşandıktan sonra eşimin evinde kalmaya devam ettim. Ev onun evi. İki çocukla beraber bu evde yaşıyorum. Sonra memuriyetimi yapmak için daireme gidip geliyorum. Boşandığım adam da yaşadığım ilin farklı bir ilçesinde, yani bir saatlik uzaklıkta bir ilçede. Bir saat bile değil, kırk dakika uzaklıkta bir ilçede yaşıyor. Oradan gelip gidiyor bulunduğumuz ile. Çünkü onun da çalıştığı yer burada. Şimdi sorun şu, benim evim olmadığı için eşim burada otur istediğin kadar ama çocukların masraflarını karşılamam dedi. Ben de kabul etmek zorunda kaldım. Çünkü eğer bulunduğum yerde kiraya çıkarsam, zaten nafakadan fazla kira vermem lazım. 20-30 bin liradan aşağıya kira vermem. Ama işte evde otur diyor, onun karşılığında benden bir kuruş bile isteme diyor.Hatta şöyle bir cümle kullandı, evde oturun ama bana bulaşmayın. Aynen bu cümleyi kullandı. İki çocuğun masraflarının hepsi benim üzerimde. Şu an arabam da yok. Sizce bu durum adil mi? İki çocukla onun evinde oturuyorum, tamam. Ama karşılığında çocuklara hiçbir nafaka, bir kuruş bile almıyorum. O da şöyle söylüyor, ben de diyor ilçeden gidip geliyorum, bir sürü benzin parası harcıyorum diyor. Ne diyorsunuz siz buna? Sizce bu çocuklar için nafaka istemeli miyim? Ha onu da şöyle söyledi, eğer dedi nafaka vereceksen çocuklar için o zaman evden çıkın dedi. Ne diyorsunuz buna? Onun oturduğu ev de yani ilçedeki ev, evin yarısı, kendisinin yarısı, kardeşinin evi, orada annesiyle beraber yaşıyor.
Mantıken eşiniz haklı. Para yerine ev vermiş. Kira zaten en büyük gider .
Ama baba olarak insan çocuğuma kıyafet anlayıp vs der yahu ne biçim insanlar var şu dünyada

Ev onun üzerine değil ilk alırken kardeşinin üzerine yapmış erkek kardeşinin.
Tam ş....
En baştan bu hesaplara girmiş.
Keşke evde oturmayi kabul etmeyip nafaka isteseydiniz.
Yarın öbür gün erkek kardeş çıkın evimden evleniyorum derse yapacağıniz bir sey yok

Back
X