• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar için bir kuruş vermemesi...

Yok yanlış anlamam kardeşim.Gecenin şu vaktinde benimle konuşuyorsun Allahım da senin yardımcın olsun en dar zamanlarında.konuştukça yüküm hafifliyor.
Amin cümlemizin de yani bu soruları biz aslında yargılamak gömmek eleştirmek için değil sinirden soruyoruz yani bi çocuk bi yerde bu kaderi yaşıyor bi kadın bi yerde bu hayata mahkum ben cidden sinirleniyorum

yani şimdi daha mı iyi oldu ? Kardeş olup düşman olan da var yalnız olmayacağının garantisi neydi ki
İnşallah düşman olmazlar.benim de sorguladığım zamanlar oluyor yek şocukla kalsaydım hayatım çok kolay olacaktı diyorum ama şu an yapacak bir şey yok Allah hayırlı uzun ömürler yaşatsın

İnşallah düşman olmazlar.benim de sorguladığım zamanlar oluyor yek şocukla kalsaydım hayatım çok kolay olacaktı diyorum ama şu an yapacak bir şey yok Allah hayırlı uzun ömürler yaşatsın
Amin amin de mutlu da yaşatsın keşke boşanmadan bi konu bi şey açsaydın belki o sözleşmeleri imzalamana mani olurduk da iş işten geçmiş kandırıp tekrar nikaha oturt yeniden boşa desem çok mu dizi senaryosu olur

Amin amin de mutlu da yaşatsın keşke boşanmadan bi konu bi şey açsaydın belki o sözleşmeleri imzalamana mani olurduk da iş işten geçmiş kandırıp tekrar nikaha oturt yeniden boşa desem çok mu dizi senaryosu olur
Yok o adamda saniyelik de olsa yan yana gelmek istemem artık.İlahi adalete bıraktım

Yok o adamda saniyelik de olsa yan yana gelmek istemem artık.İlahi adalete bıraktım
Benim ilahi adalete de çok inancım yok böyleleri daha mutlu olur öyle ki senden mutlu olur şok olursun artık hatayı kendinde aramaya başlarsın

İlahi adalet vs iyi tamam da Allah akıl vermiş kullanalım diye. Adamın önünüze koyduğu her kağıdı imzalamışsınız. Hastanelik olan çocuğu için ölsün bana ne, uzakta yaşasın beni özlemesin cümlelerini kuran bir adama 2 çocuk yapana da işler ilahi adalet. Çocuklarınızın baba kaynaklı yaşayacağı maddi manevi tüm sorunlarda sizin de suçunuz olmayacak mı? Kaç kişi yazdık niye avukata danışmıyorsunuz, belki o imzaladıklarınız iptal olabilir. Çocuklarımı alır diye korktum tehdit altında imzaladım diyebilirsiniz. Kardeşine aldığı evi sizinle evliyken ödemiş. Çocukları olan kadının pısmaya ne dense yapmaya hakkı yok. Kalkın bir silkelenin kendinize gelin. Ya evi satmaya karar verirse ve üç kuruş nafaka ödemek isterse ne yapacaksınız? Adam bütün çirkin yüzünü göstermiş, hatta babalığını bile görmüşsünüz. Aynılarını kendi çocuklarınıza yaşatıyorsunuz.

Böyle belirsiz garantisiz yaşanır mı? Ev şu an daldaki kuş. Verin danışma ücretini sorun avukata.

İlahi adalet vs iyi tamam da Allah akıl vermiş kullanalım diye. Adamın önünüze koyduğu her kağıdı imzalamışsınız. Hastanelik olan çocuğu için ölsün bana ne, uzakta yaşasın beni özlemesin cümlelerini kuran bir adama 2 çocuk yapana da işler ilahi adalet. Çocuklarınızın baba kaynaklı yaşayacağı maddi manevi tüm sorunlarda sizin de suçunuz olmayacak mı? Kaç kişi yazdık niye avukata danışmıyorsunuz, belki o imzaladıklarınız iptal olabilir. Çocuklarımı alır diye korktum tehdit altında imzaladım diyebilirsiniz. Kardeşine aldığı evi sizinle evliyken ödemiş. Çocukları olan kadının pısmaya ne dense yapmaya hakkı yok. Kalkın bir silkelenin kendinize gelin. Ya evi satmaya karar verirse ve üç kuruş nafaka ödemek isterse ne yapacaksınız? Adam bütün çirkin yüzünü göstermiş, hatta babalığını bile görmüşsünüz. Aynılarını kendi çocuklarınıza yaşatıyorsunuz.

Böyle belirsiz garantisiz yaşanır mı? Ev şu an daldaki kuş. Verin danışma ücretini sorun avukata.
Haklısınız ev daldaki kuş.soracağım.

Tamam da konu sahibi kendisi demiş evden çıksam nafakadan fazla kira ödemek zorunda kalırım diye
Bence burda eşinden ayrılınca çocuktanda ayrılan erkekden ziyade esinden ayrılınca sürüm sürüm sürünsün beter olsun varını yoğunu bana ve çocuklara versin diyen kadın var farkında mısınız
Taşınmak kolay mı konu sahibi
Ev bul boya badana ettir emlakciya komisyon ver depozito ver kira ver nakliye öde yeni eşyalar al ki taşınma esnasında hiç hesapta olmayan öyle çok masraf cikiyor ki anlatamam
Tamam o zaman öyle yapın adam geçsin evine otursun siz gidin kiralarda telef olun ev sahibi iyi mi çıkar kötü mü bina da psikopat mi var hırsız mı var bir dünya belirsizlik oturun işte verilen evde ve kira verir gibi kenara koyun birikim yapın
Adam size sizin deyiminizle aslında her ay görünmeyen 20 /30 bin veriyor farkında mısınız bu kadar mı kar zarar hesabı yapamiyorsunuz
Bazı sorunlu ev sahiplerinin derdi ile uğraşmak kira vermekten de bazen daha yıpratıcı oluyor.

Haklısınız ev daldaki kuş.soracağım.
İşsiz güçsüz okutulmamış cahil biri değilsiniz, memursunuz. Burada sizinle benzer sorun yaşayan bir çok kadından daha avantajlısınız. Sabit, garanti geliriniz var kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin. Avukat işini sakın dillendirmeyin, yapıcam edicem demeyin gizli yapın. İmzaladınız diye her şey bitmiş değil. Tehdit etti çocuklarım huzursuz olsun istemedim vs dersiniz.
Bu adam bana bir şey olursa malım mülküm çocuklara değil anneme kardeşime kalsın planları da yapar. Avukat işini ciddiye alın ve gidin.

İşsiz güçsüz okutulmamış cahil biri değilsiniz, memursunuz. Burada sizinle benzer sorun yaşayan bir çok kadından daha avantajlısınız. Sabit, garanti geliriniz var kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin. Avukat işini sakın dillendirmeyin, yapıcam edicem demeyin gizli yapın. İmzaladınız diye her şey bitmiş değil. Tehdit etti çocuklarım huzursuz olsun istemedim vs dersiniz.
Bu adam bana bir şey olursa malım mülküm çocuklara değil anneme kardeşime kalsın planları da yapar. Avukat işini ciddiye alın ve gidin.
Çocuklara kalacağına annesine kardeşlerine bırakacağına eminim

Çocuklara kalacağına annesine kardeşlerine bırakacağına eminim
Kansız oluyor bazı insanlar işte. Şu ana kadar size ödediği bir nafaka falan yok değil mi? Bir avukata danışın, mahkeme siz istemeseniz de bir nafaka bağlar çocuk varsa. eğer size baka üzerinden gelen ve giden bir para yoksa bunun geriye dönük yasal faizi ile alındığına şahidim ben. Bunu da sorun avukatınıza bence. Bunları hep gizli yapın çünkü bu tiplerden her şey beklenir

Arkadaşlar merhaba, ben boşandım. Benim iki tane çocuğum var. Biri iki yaşında, biri yedi yaşında. Şimdi şöyle, ben memurum. Boşandıktan sonra eşimin evinde kalmaya devam ettim. Ev onun evi. İki çocukla beraber bu evde yaşıyorum. Sonra memuriyetimi yapmak için daireme gidip geliyorum. Boşandığım adam da yaşadığım ilin farklı bir ilçesinde, yani bir saatlik uzaklıkta bir ilçede. Bir saat bile değil, kırk dakika uzaklıkta bir ilçede yaşıyor. Oradan gelip gidiyor bulunduğumuz ile. Çünkü onun da çalıştığı yer burada. Şimdi sorun şu, benim evim olmadığı için eşim burada otur istediğin kadar ama çocukların masraflarını karşılamam dedi. Ben de kabul etmek zorunda kaldım. Çünkü eğer bulunduğum yerde kiraya çıkarsam, zaten nafakadan fazla kira vermem lazım. 20-30 bin liradan aşağıya kira vermem. Ama işte evde otur diyor, onun karşılığında benden bir kuruş bile isteme diyor.Hatta şöyle bir cümle kullandı, evde oturun ama bana bulaşmayın. Aynen bu cümleyi kullandı. İki çocuğun masraflarının hepsi benim üzerimde. Şu an arabam da yok. Sizce bu durum adil mi? İki çocukla onun evinde oturuyorum, tamam. Ama karşılığında çocuklara hiçbir nafaka, bir kuruş bile almıyorum. O da şöyle söylüyor, ben de diyor ilçeden gidip geliyorum, bir sürü benzin parası harcıyorum diyor. Ne diyorsunuz siz buna? Sizce bu çocuklar için nafaka istemeli miyim? Ha onu da şöyle söyledi, eğer dedi nafaka vereceksen çocuklar için o zaman evden çıkın dedi. Ne diyorsunuz buna? Onun oturduğu ev de yani ilçedeki ev, evin yarısı, kendisinin yarısı, kardeşinin evi, orada annesiyle beraber yaşıyor.
Evde oturmanı iyilik gibi sunuyor ama aslında çocukların tüm yükünü senin üstüne bırakmış.Ev meselesi ayrı çocukların nafakası ayrı bir konu.sanki siz suçluymuşsunuz gibi davranmış.Çocuklar da kendi çocukları değil sanki masraflarına el atmıyor ne biçim insan bu.Nafaka çocukların hakkı.İlk çocuğuna ölsün falan dediğini öğrendikten sonra mı çocuklarınız oldu.Kendi çocuğunun servis parasını ödemek istemiyor yarın öbür gün benden doğacak çocuklarının da masrafını ödemez diye düşünmediniz mi adam pisliğin teki.Çocuklarda büyüdüklerinde o pislik adamın yüzüne bakmazlar umarım.Evde oturuyorsan nafaka yok diye bir şey yok.Hukuken de böyle değil.Çocuklar babanın da sorumluluğu.Benzin parasıyla iki çocuğun masrafı kıyaslanamaz bile.Ya siz memur olmasaydınız ne olacaktı yine şimdi bakabiliyorsunuz.Allah kolaylık versin.

Evde oturmanı iyilik gibi sunuyor ama aslında çocukların tüm yükünü senin üstüne bırakmış.Ev meselesi ayrı çocukların nafakası ayrı bir konu.sanki siz suçluymuşsunuz gibi davranmış.Çocuklar da kendi çocukları değil sanki masraflarına el atmıyor ne biçim insan bu.Nafaka çocukların hakkı.İlk çocuğuna ölsün falan dediğini öğrendikten sonra mı çocuklarınız oldu.Kendi çocuğunun servis parasını ödemek istemiyor yarın öbür gün benden doğacak çocuklarının da masrafını ödemez diye düşünmediniz mi adam pisliğin teki.Çocuklarda büyüdüklerinde o pislik adamın yüzüne bakmazlar umarım.Evde oturuyorsan nafaka yok diye bir şey yok.Hukuken de böyle değil.Çocuklar babanın da sorumluluğu.Benzin parasıyla iki çocuğun masrafı kıyaslanamaz bile.Ya siz memur olmasaydınız ne olacaktı yine şimdi bakabiliyorsunuz.Allah kolaylık versin.
Çocuklar için nafaka vereceksem evden çık diyor

Evde hakkınız var, bunları böyle düşünnmektense herkes yasal hakkını alsın.
Bu konu ince bir konu evde hak sahibi olmasi icin evin ne kadarini vermis. Adam kendi birikiminden mi pesinati vs karsiladi. Kredi cekildi mi ne kadar cekildi bunlar onemli konular. daha bilmedigimiz bir ton detay var. Bu konuyu iyi dusunup hesap etmek lazim

Bu konu ince bir konu evde hak sahibi olmasi icin evin ne kadarini vermis. Adam kendi birikiminden mi pesinati vs karsiladi. Kredi cekildi mi ne kadar cekildi bunlar onemli konular. daha bilmedigimiz bir ton detay var. Bu konuyu iyi dusunup hesap etmek lazim
Boşanırken nelere imza attığı da önemli. Boşanırken mal varlığı üzerine yapılan protokolün sonradan bozulması çok zor

Back
X