Hanımlar merhaba,
Sizlerden tavsiye almak için bu konuyu açtım.
Denizli’de o minnacık bebeğe yaşatılan şey beni çok çok derinden etkiledi. 3 gündür çocuğumun yüzüne bakamıyorum. Yüzü gözümün önünden gitmiyor. O yavrum kurtuldu ancak bilmediğimiz diğer çocukların ihtimali beni kahrediyor. O yavruma bir yardımım olamadı ancak en azından o travmatik aile ortamından kurtulup, koruma altına alınmış çocuklara bir faydam olsun istiyorum.
Ben ailesi olan-olmayan çocuklara yardım etmek istiyorum. Çevremizde desteğe ihtiyaç duyanlara zaten yardımcı oluyoruz (çevrenize bakın diyecekler için yazdım bunu) ancak genel çapta, çocuklara nasıl yardım ve desteklerde bulunabilirim? Bu konuda bir şeyler yapmış olanlarınızdan yönlendirme rica etmek istedim aslında.
Hangi derneklere yardım edebilirim?
Bazı şeyler araştırdım mesela kurumdan çocukları alıp, hsonu sizle vakit geçirmesini sağlıyormuşsunuz(belirli prosedürler sonrası) ancak geri bırakmak nasıl hissettirir bilemedim. Bunu deneyimlemişler varsa aranızda yazın lütfen, belki iyi bir seçenektir.
Konuyu doğru ifade etmişimdir umarım çocuklara bir şekilde faydanız dokunduysa lütfen yol gösterin bir şeyler yapmak istiyorum.
Herkese iyi akşamlar diliyorum