çocuklarda kasık fıtığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi gampo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gampo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
130
2
68
40
hanımlar bir konu hakkında sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim
3 yaşındaki oğlumun kasığında şişlik vardı doktora gittiğimizde kasık fıtığı teşisi konuldu yarın ameliyat olucak ancak ben çok endişeliyim. Ameliyat kelimesi beni korkuttu. Böyle bir tecrübe yaşayanlar varsa bana bilgi verirmisiniz neler yaşadığınıza dair. şimdiden teşekkürler

öncelikle allah yardımcınız olsun geçmiş olsun,
çok detaylı bilmiyorum ama arkadaşımın kızı vardı o zamanlarçok küçüktü fıtıktan ameliyat olmuştu basit bi ameliyatmış galiba ama aynısımıdır bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun minikkuşa da geçmiş olsun inşaallah

çok teşekkür ederim çevremdekilerde basit bir operasyon rahat ol diyorlar ama ana yüreği işte yaşı çok küçük allah yardımcımız olsun

seni çok iyi anlıyorum en ufak birşeylerinde bile acaib evhamlanıyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz rabbime emanet olun:71::71:

tek tavsiyem ameliyathaneye beraber girmekte ısrarcı olun. çocuğunuz narkoz alıncaya kadar yanında olun. çıkınca hiç ağrısı olmuyor merak etmeyin.

tek tavsiyem ameliyathaneye beraber girmekte ısrarcı olun. çocuğunuz narkoz alıncaya kadar yanında olun. çıkınca hiç ağrısı olmuyor merak etmeyin.

teşekkürler.. acaba hastene yatışı veriyorlarmı bilginiz varmı

seni çok iyi anlıyorum en ufak birşeylerinde bile acaib evhamlanıyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz rabbime emanet olun:71::71:

iyi dilekleriniz için teşekkürler allah herkesin evladını bağışlasın
:nazar:

benim yeğenim 40ı çıkmadan kasık fıtığından ameliyat oldu hemde 2 side alındı 2 hafta arayla.Allahın izniyle iyileşecektir canınızı sıkmayın Allah şifasını versin ...Yeğenim sürekli ağlardı elimizi kasığına koyardık susardı yavrum anne için çok zorr ...Ama metin olun ve doktorunuza güvenin...:70::70:

Back
X