Cocuklari istemiyor bu sefer de.

küçükken dediği anlamadığı zamanlar.
inan bana o yaş kesinlikle istemez.
o yaşın olaya bakışı çok farklı.
10 yaşlarında arkadaşımın oğlu
hiç sorun etmedi.Bunlar niye sorun etti acaba.Ama burda biz tanışmadık.Tanistirabilirdi is arkadasi gibi.

Tanışmadığınız için ÇocuklaRın tepkisi size değil, herhangi biriyle evlenmesini istemiyorlar. Bu tulipa değil de başkası. Adamın can sıkıntısı bu gibi...

Bu eski eşinden degil de iki kez cocuklari yuzunden terkedilmis cok severken.Simdi de kabul eden buldu çocuklar ikna olmuyor kesinlikle evde durumlar kotu diyor.Oglu habersiz baska ildeki annesine gitmis gecen hafta helak olmus.Bu durumda çekimser kalması şimdilik normal aslinda.Beni huzursuzlandiran once de ilgisinin biraz az oluşu.Ama evlenemeyecegine harab oldu adam arada kaldi resmen.Beklemiyordu.Adam evlenmeyi cok istiyor anladım sözlerinden. Illa benle degil belki de ama.

Buraya o konu açsa ona ne dersiniz peki.Ben tulipayla evlenmek istiyorum.Cocuklar boyle boyle diye?

Tanışmadığınız için ÇocuklaRın tepkisi size değil, herhangi biriyle evlenmesini istemiyorlar. Bu tulipa değil de başkası. Adamın can sıkıntısı bu gibi...
Aynen..Kimseyle evlenmesini istemiyorlar .Onun da can sıkıntısı bu aslinda.Yuzune tokat gibi çarptı.Onceden umudu vardi ne de olsa.

Benle de evlenecek.Ama işte.. Bunu o sorsa ne derdin koalina.

Amaaaan tulipacigim
Dertsiz basina dert mi alacaksin? O kadar zor ki. Keske sana annemi yollasam da sana anlatsa elalemin cocuguna annelik yapmak nasil zor. Ustelik uvey ablalarim annemi cok da severlerdi. Sen dusun gerisini.

Amaaaan tulipacigim
Dertsiz basina dert mi alacaksin? O kadar zor ki. Keske sana annemi yollasam da sana anlatsa elalemin cocuguna annelik yapmak nasil zor. Ustelik uvey ablalarim annemi cok da severlerdi. Sen dusun gerisini.
Vay canina.Cocuklar sevdikleri halde annen ne yaşamış ki.Cocuklar kac yasindayken evlenmiş annen?Sen baba ayri misin bir mi?

Vay canina.Cocuklar sevdikleri halde annen ne yaşamış ki.Cocuklar kac yasindayken evlenmiş annen?Sen baba ayri misin bir mi?
Babamin ilk esinden iki kizi var. Annem bosanma gerceklestikten 3 yil sonra evleniyor babamla. Annemin ilk evliligi. Kizlar 10 ve 12 yaslarindaymis. Annemi de cok severlermis. 20 yil kendi cocuklari gibi bakti annem ikisine de. Kendi elleriyle ceyizlerine kadar yapti. Dugunlerinde takilarina kadar yapti. Babam eski esiyle hic gorusmedi cocuklar icin bile ama annem gorustu. Dugunde yan yana durdu kadinla dusun babam somurtup otururken bir kosede. Bana yaptigi anneligi onlara da yapti kisaca. Babam vefat ettiginde annemin karsisina gecip miras hesabi yaptilar, annemle babami sen ayirdin dediler. Ikisi de rezil ve nankorler yani. Oz analari elalemin kocasini ayartip gezerken benim annem bu ithamlarla karsilasti.

Gerek var mi sence butun bunlara? Naparsan yap gunun birinde affedersin agzina micarlar insanin. Hic gerek yok.

Simdi sor anneme o hala onlar benjm cocuklarimdi. Ne yaptiysam sevdigim adam icin yaptim helal hos olsun diyor boyle davranabilecek misin? Yapabilirim diyorsan eyvallah da. Bu psikolojiyle omur gecmez bana sorarsan.

Aynen..Kimseyle evlenmesini istemiyorlar .Onun da can sıkıntısı bu aslinda.Yuzune tokat gibi çarptı.Onceden umudu vardi ne de olsa.

Benle de evlenecek.Ama işte.. Bunu o sorsa ne derdin koalina.
Aşık değilsem hayır derdim.
O da konu açsa bırak kızı yoluna bak, daha dengin birini bul derdim.
Evliliğe adım atması bile dertken ilerisi problemli olabilir.

Sizin evde var mi boyle bir durum milena.
Evet ve size abla tavsiyesi olarak bu adamdan uzak durmanizi soyleyebilirim
Cocuklarla evlilik zordur , herseye deger demek icin cok buyuk ask lazim , olgunluk lazim , anlayis lazim
Sizin karsinizdaki adamda bunlarin hicbiri yok
Hic aramayin bile kesin gorusmeyi

Agrimaz başına dert mi arıyorsun. Evlensen hayatın toz pembe mi olacak saniyorsun?

sadece başına dert olur bu adam
bir de evde kendisiyle yaşıyormuş çocuklar
çok zor
biri ergenlik döneminde
biri ergenliğe girecek

hiç gerek yok kendini bu kadar yıpratmana sinir harbi yaşayıp başına dert almana
sen çocuksuz adamla evlen
o ise çocukları büyütene kadar otursun oturduğu yerde
bir de triplere girmiş haspam

çok haklısın
bir tanıdığımız
kızının düğününe 40 gün kala durmadı kadın oradan bastırıyor diye evlendi
kızın en güzel günleri üvey annenin çeyizini kıskanmasıyla babasıyla tartışmalarla geçti
neymiş kadın kız evlendikten sonrayı beklemek istemiyormuş oymuş buymuş
yani gerçekten istesinler gözleri ne ana baba görür ne evlat

insanoğlunun hamurunda nankörlük var
bebeklikten itibaren yada küçük çocukluktan beri üvey anne yada babayla yaşamadılarsa asla aradaki sorunlar bitmiyor

U
insanoğlunun hamurunda nankörlük var
bebeklikten itibaren yada küçük çocukluktan beri üvey anne yada babayla yaşamadılarsa asla aradaki sorunlar bitmiyor
Bir de kendi anneleri hayattaysa asla olmuyor. Gunun birinde sorun yasaniyor mutlaka. Cunku kadinlar eski kocalarinin kendilerinden sonra mutlu olmasini istemiyor ve fisteklemek icin de cocuklari kullaniyor ben buna defalarca sahit oldum hem annemde hem de baska arkadaslarimin evliliklerinde. Erkekleri kimse rahat birakmaz ya eski karisi musallat olur ya da anasi bacisi.

Adam ev temizletmek ve çocuk baktırmak için bakıcı arıyormuş ilgi azlıüı bundan. Kimse hizmetçi ve yatak partnerine ilgi göstermez bu biiiiir. İkinci iki çocuklu adamlane işin var canım senin. Dengini buş çocuksuz bul. Elalemin bebesine analık edecem diyosan zor . Anaları bi fişekler hayat zindan olur sana.

o yaşlar tam da deli çağlar
dar ederler dünyayı maalesef olur dese de güvenme çok üzülürsünüz

adam aradığı bahaneyi çocukları üzerinden bulmuş gibi geldi bana

bence siz vazgeçin çok yıpranırsınız

10 yaşlarında arkadaşımın oğlu
hiç sorun etmedi.Bunlar niye sorun etti acaba.Ama burda biz tanışmadık.Tanistirabilirdi is arkadasi gibi.

her çocuk bir olmaz elbet ama kimse de bilemez çocuk içinde ne yaşıyor.
ufak desen değil büyük desen değil.
birde arkadaşım dediğin kadın muhtemelen. çocuk anasıyla sonuçta.

adam zaten ilgisizmış. bunla alakalı iki konu var. yani ne diye üzerine düşüyosunuz ki? üstelik iki çocuk var ortada. hadi küçük olsaalar anlarım da yaşları da büyük. olmaz yani boşa uğraşmayın bence.

eh bu da çok yanlış bir genelleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…