Çocuklarım babalarını çok özledi.

Mahkeme görüş günlerini düzenlemedi mi?
O günlerde verin, ama teslim saatinde getirmediği taktirde hemen bildirin.

İleride yapacağı kötü niyetli bir davranışta aleyhine kullanabilirsiniz.

ya güvendiğiniz birinin nezaretinde görüştürün çocukları ya da siz çocuklarınız hatrına bir iki saat sabredin. Ama yalnız görüştürmeyin bence.

ben olsam güvenmem.... çağar babalarını birlikte gezin tozun bitti gitti.... evde ağarla sende yanlarında ol...

Ayy Allah korusun. Korkularim en çok çocuklar için.
Kiyamiyirum zaten. Bu yüzden dertliyim. Onunla iletişim kurmak istemiyorum. O kadar kırgın ve ofkeliyim ki yüzünü bile görmek istemiyorum. Hatalarını telafi edeceğine SÖZ verip daha beterlerini yaptı bi de beni suçluyor.
Yok canım. O evi terk etmiş durumda. Uzaklaştırma kararı sonrası eşyalarını toplayıp gitti bir daha da gelmedi. Açılmış bir dava mız yok henüz.
Sanmıyorum ozledigini. Karabatak gibi mübarek. Bir bakarsın iki hafta arayıp sormaz sonra gelir ben cocuklarimi özledim alayım bende kalsınlar der. Ama aylardır ne yiyoruz ne iciyoruz sormaz etmez. Ben de calismiyorum üstelik.
Yine de verirdim guvenebilseydim.
Yaa daha o kadar taze ki yaralarim. Psikolojik tedavi görüyorum bana yasattiklari yüzünden. Onu görmek herseyi hatırlamak demek.
Doldurma ile ilgili soylediklerinize candan katılıyorum. Çok teşekkür ederim.

kimseye güvenme bence..sende git parka çocuklarınla birlikte...
Iste gidebilsem. .. biliyorum yine tartışıp duracagiz. Daha bir orselenecek kalbim. Dayanamıyorum artık.
Ben de verdim. Evi terketmesine ihtiyaclarimizi karsilamamasina ve hakaretlerine devam etmesine ve babasının benim hakkımda ileri geri konuşup oğlumun aklını celmeye çalışmasına rağmen; sırf çocuklarım babaya hasret kalmasınlar diye verdim ama olay Aliye vakasina dönmek üzereydi.
Yurtdışına sürekli çıkıyor. Hatta oğluma da işlemiş. Oğlum döndüğünde eve girmek istemedi. Artık ne dedilerse. Bu yüzden çok endiseliyim. Eşimin psikopat ve narsist tavırları var. Ne yapar belli değil.
Büyükken de gitsinler. Inanin buna sevinirim. En çok üzüldugum şey onların babasız buyumeleri zaten. Yeter ki psikolojileri daha fazla bozulmasın. Annelerinden ayrı kalmasinlar. Adam olsa da biraz o da düşünse keşke ama nerdeee.
Gelip sizin evinizde görsün, olmaz mı?
O da mümkün. Ben de başka bir odaya kapanirim ama eminim ki bütün apartman ayağa kalkacak. Çünkü alıp götürmek isteyecek çocuklar gitmek isteyecek ben gondermek istemeyecegim. Falan filan.
Ama görüşmeleri de lazım. Orjinal bir fikri olan yok mu? :)

Hatalarını telafi edeceğine SÖZ verip daha beterlerini yaptı

Uzaklaştırma kararı sonrası eşyalarını toplayıp gitti

Yine de verirdim guvenebilseydim.

Yurtdışına sürekli çıkıyor. Hatta oğluma da işlemiş

Eşimin psikopat ve narsist tavırları var. Ne yapar belli değil.

Şu yukarıda yazdıklarınız nedeniyle bence çocuğunuzun babasını görmemesi, görmesinden çok daha iyi. Babasının anlattıkları ile daha çok psikolojisi bozulacak. Yani bu adam normal değil belli. Uzaklaştırma kararı çıkmış biri. Siz ona güvenmiyorsunuz. Yurtdışına çıkıyor. Psikopat diyorsunuz.

Buna benzer bir tane de bende var. Ciddi ciddi psikopat yani. Ayrılalı 3, boşanalı 1 seneyi geçmsine rağmen bazen aylarca çocukları görmediği (ve aramadığı) oluyor, bazen de whatsapp resmini bizim eski resmimiz yapıp bana yeniden evlenme teklifi ediyor. Saplantılı bir kişilik bozukluğu var. En son başkasının imzası ile arabamın sileceğine tehdit mektupları bırakmaya başladı, şu anda savcılığa şikayet ettim.

Güvenmiyorum diyorsun, içinden gelen sesi dinle.
Çocuğunu çok görmek istiyorsa mahkemeye başvursun, görüş günü istesin.

Ama görüşmeleri de lazım.
Böyle düşünme. Bazen görüşmemeleri daha iyidir. Benim kızlarım ne zaman babalarına gitse babaları tarafından işlenmiş olarak geri geldiler. Büyük kızımda tikler çıktı, psikolog takibinde.

Kesinlikle görüşmeleri şart değil anlattıklarına bakarak görmesinler daha iyi.
Masum masum özlesinler yani :S

Ama ille de görsünler dersen yalnız gönderme ya sen de yanlarında dur ya da biri olsun başlarında güvendiğin.

Genel konuşacağım zira sizin özel gerekçeleriniz varsa alınmayın lütfen.
O çocuklar ne sizin ne de Babalarının tapusu altında.
Onlar ayrı birer birey .. Çocuk da olsalar özerklikleri kendi tercihleri var. Babalarını iki aydır göstermemek nedir? Baba ve evlat Arasında durmayın lütfen. Babalarının 10 gün götürme olayını HAKLI bulmuyorum ancak şuan sizin davranışınızda onunkinden daha masum değil .
Anneler genelde sebebi ne olursa olsun boşanınca çocukları intikam aracı olarak kullanabiliyorlar. lütfen meselelerinizi onlardan uzak tutun. Dost olun, mesafeli olun ama medeniyet seviyenizi koruyun . O adamdan zamanında iki çocuk yaptıysanız bu Şartları zaten kabul ettiniz . Boşanıp başkası ile evlenseniz dahi değişmeyecek Şeyler bunlar.
Lütfen cocuklarınıza eziyet etmeyin güzellikle elalemle değil eşinizle koşullarınızı konuşarak görüştürün onları

istediğinde alıp 10 gün götürecek,istemediğinde 2 ay arayıp sormayacak...
çocukların düzenini bozmasına izin vermezdim..ya düzenli olarak her cts gelip evde görsün çocukları,ya da görmesin daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…