cocuklarima karsi bencillik mi?

Canım sıkıntılarını çok iyi anlıyorum basından beri böyle sorunlar yaşayan ve 19 sene sonra artık dayanamayıp boşanan biri olarak söylüyorum evlilik oyun değil hele çocuk varsa ayrılınca 2 kat büyük sorunlarla yuzlesiyorsun yağmur dan kaçarken doluya tutulmak daha zor inan olan çocuklara oluyor ama tükenmiş olduğun için dayanamıyorsun diyorsunki niye katlanıyorum ama o öyle değil bu sefer farkli bi hayat seni sıkıntı ile sınıyor Rabbim evinde yüzünü güldürsün eşine akıl fikir versin emin ol etraftan etkileniyo aldatan eşleri duyması onu etkiliyordur hakkında hayırlısı ne ise o olsun

dedigini gore duygusal cokuntude imiş.

Söylediklerinden belli zaten. Evliliğinizi sizi hiç tanımıyorum, sadece bu konunuzdan yola çıkarak yazıyorum, eğer çok yorulduysanız bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleseniz, şu anki bıkkınlık yorgunlukla sağlıklı karar alabilir misiniz bilmiyorum. Sonra aile danışmanından yardım alıp net kararınızı verseniz.

Canım çok üzüldüm yazdıklarını görünce genel olarak çocuk olunca ilgi alaka tabi ki çocukta olacak ki sende 2 tane var Allah yardımcın olsun en doğru kararı verirsin inşallah arkadaşım rabbim eşine akıl fikir vicdan merhamet versin.. umarım herşey sen ve evlatların için en hayırlısı olur..

onlarin duyacagi gorecegi hicbirsey yapmadik ama atmosferi hissediyorlardir elbette..
bitirme karari aldim ben, o daha kabul edememe asamasinda..enine boyuna konusacagiz.
Allah kurtarsın.
Asıl boşanma aşamasında size hayatı zindan edecek gibi.
Nice normal koca, karısını boşarken eşiniz gibi çirkinleşirken, sizin kocanız neler yapar düşünemiyorum bile.

O yüzden şimdiden kararlı ve güçlü durun. Çünkü zor bir süreç sizi bekliyor.

evet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..

sadece kayinpederim cok rahatsiz beklemem gerek gibi.
Bence beklemeyin.
Kocanızda merhamet göremedim çünkü.
Babası iyi olsa da boşanırken sizi çok üzecek gibi geliyor.
Çocuklara ve size zerre saygı ve merhameti yok.

Merhaba herkese..

7 yil once cok severek evlendik.. 3 yil sonra kizimiz oldu suan buyuk kizim 4 yasinda kucuk kizim 2 yasinda...

cocuklardan once mutlu giden bir evliligimiz vardi.. buyuk kizim hiperaktif, hala yemek sorunu olan bir cocuk pedagog yardimi aliyoruz disari cikmak, bir yerlere gitmek iskenceye donusuyor.

kucuk kizimda ablasini ornek alip onu taklit ediyor, o koltuktan atliyorsa oda atliyor.

esim evine isine bagli bir insan, cocuklarina duskundur esirgemez hicbirseyi..

lakin ben artik tukendim. bencilce mi bilmiyorum ama cocuklarim icin bile devam etmek istemiyorum. kavga aninda icinden canavar cikiyor. kufurler hakaretler. o...pu demisligi bile var.

surekli birilerinden kiskaniyor su magazaya gittik adamla cok konustun, suraya gittik adama baktin gibi...

kavgadan sonra psikolojik baski basliyor, sen sunu yaptin o yuzden kavga ettim, sen sebep oldun sen oyle demedin boyle demek istedin diyor. ya oyle demedim diyorum ben senin icini biliyorum, bunu demek istedin falan diye baski yapiyor kendimden suphe eder oldum artik..

annemlerdeyim suan bana gecen gece whatsapp da cevrimicisin diyip haber linki atmis. linkte "aldatan kadinlari anlamak icin 8 ipucu" diye birsey.

okuduklarimda seni gordum yazmis. bir insan anikahli karisina 7 yildir yanlisini gormemis insana, 2 cocugunun anasina nasil boyle bisi atabilir bu iftira itham degilde nedir?

aylardir surukluyoruz zaten, surekli b.ktan konulardan kavga halindeyiz. ben artik tukendim ben artik sevdigim adamdan o kadar sogudum ki yuzunu bile gormek istemiyorum ozlemedim sesini duyma gereksinimi bile hissetmedim.. buz gibiyim artik doldum doldum taştım..

gelse tedavi olucam yada degisicem dese, eskisi gibi davranmicam dese gene istemiyorum..

bir yanim bencil diyor sonra kendime. yapma denas, evine cocuklarina bagli, iyi bir insan cocuklarin icin sans ver cocuklarin kucuk daha, babasiz buyumesinler diyor...

bir yanim yeter artik adam gelmis kac yasina degismez gozlerinin isigi gitti, eridin bittin, bunaldin dayanamiyorsun sevgi ve saygi kalmadi diyor..

bencil miyim?

2 cocuk annesi bir kadin kendinden once cocuklarini,onlarin gelecegini dusunmeli amenna ama onlara da bakan benim ben mutsuzum ben bittim ben yoruldum dayanamiyorum artik. saglikli anne olmadan nasil bakarim.

en kotusu; yeniden baslayalim duzeltelim dese bile - ki dedigi yok- gram istek yok icimde.. buzdan oteyim..

cikmazdayim.. ailem her konuda destek ama bu durumlari bilmiyorlar, ogrenseler kizim 2 cocuk var yapma derler..

yoruldum.. bunaldim.. gunlerdir uyumuyorum lokmalar agzimda buyuyor yutamiyorum. 2 cocukla yanliz hayat cok korkutuyor beni..ama esimi de istemiyorum sevgi biter mi derdim ama bitebiliyormus...

not: boyle ise neden 2. cocugu yaptiniz diyeceklere soyliyim, evet buyuk kizimdan sonra olaylar patlak verdi ama cinsel birlikteligimiz aylarca olmamasina ragmen, tek bir gece de oldu.. buyuk kizim 15 aylikken daha meme emiyorken supriz bir sekilde yogun kanama ile ogrendim .. dusecek dedi doktor.. kiyamadim sans verdim Allah can verdiyse tutunsun dedim tutundu...

okuyanlara tesekkurler.
bence eşinizle konuşun eminim ki sizinde sinir anında aşırı tepkileriniz oluyordur, tabi eşinizin payı büyük ama iyi tarafllarını da görmezden gelmemek gerek..

çocuksuz olsanız anında boşanın hayatınıza devam edin derdim ama 2 küçük çocuk var düşünmeniz gereken..

anne kadar babanında sevgisine ihtiyaçları var, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama öncelikle boşanma karraı alırsanız ailenizle yaşamayı düşünmeyin ne kadar destekte olsalar sizde yeri gelecek köstek olacaklar..

ayrı eve çıkacak maddi imkanlarınızı sağlayın, çocukların haklarını almadan ayrılmayın, eşinizden soğusanız bile çocuklarla arasına set örmeyin, herşeyi garantiye almadan ayrılmayın ve çocuk olduğu için eşinizden de destek gelirse çift taraflı terapiye gidin herşeyi deneyin son karar olarak olmuyorsa ayrılın derim.

Kıskançlığı hep mi vardı çocuklardan sonra mı başladı

Ben evlendigim ilk günden beri çok kiskancti perdeleri acmadigim günü bilirim tamamen açmaktan değil kalın perdeden bahsediyorum oyle böyle bı kıskançlık

Çok ağladım çok yalnız kaldım hep sabrettim benimki bunun yanında beni gece yarılarına kadar bile yalnız bırakmışligi olurdu

Çocuk olduktan sonra daha da koptuk hatta
Cinselliği bırak o kadar özlediğim halde sarılmak bile istemiyordum

Çok uc sorunlar yaşadık boşanma nin eşiğinden döndük

Bizim sorunlarımız sadece bunlar değildi ..kaynana lafları ile bazen bana bağırıyordu hep ailesini haklı görüyordu falan ...

Şu 3-5 senedir çok mutluyuz o da bende çok fedakarlık yaptık herşeyden belki de öyle hakettik bu mutluluğu

Bana bağırıp çağıran kiskanan markete bile müsaade etmeyen adam

Artık kendi başına pazara git demeye başladı

Hani kıskançlığın boyutunu anla diye söylüyorum

Balkondan patates aldığımda onları içeri koy diyen adam şuan altıma araba verdi istediğin zaman çik dolaş diyor

Bazı şeyler zaman istiyor sanırım değişebiliyor yani isteyen erkek

Belki de ailesinden yediği kazıklar bana bağladı onu tam sebebini bilmiyorum ama

Suan çok mutluyuz şükür ...

Bence bı şans ver bı arkadaş da demiş sen boşasan da çocukların babası olmaya devam edecek diye

Sen ona kendini anlat nasıl kırıldığını anlat içini dök eşine

Ne kadar çaresiz kaldığını anlat... Empati yaptır ona

Eğer o seni aldatmiyorsa ki bence onu da bı bak belki de kendi o yaptı yediği için senin bu kadar üzerine geliyor olabilir ...

Tek taraflı şans olmasın yalnız bu bittigini hissetsin bu adam

Allah yardımcın olsun rabbim güzel kapılar açsın ins hakkında hayırlısını diliyorum ...
sevindim iyi olmaniza.. sizde zorlu sureclerden gecmissiniz..

lakin onun duzeldigini sizde gormek istediniz degil mi? bu yuzden caba gosterdiniz . benim icimde istek yok sogudum ondan ve degisse bile gormek istemiyorum..

bir anda gayet saglikyken felc gecirdi. tansiyonu yukselmis beyine pihti atmis.. suan icin ici ama hasta psikolojisi var. yuruyemiyor, destek olunca azar azar.. geceleri yaninda kaliyor vs.

yok uykucu, hastalikla gelen birsey olmadi. hersey daha onceden yasandi.
Allah şifa versin

Babasına da eşinede ne diyelim

Kıskançlığı hep mi vardı çocuklardan sonra mı başladı

Ben evlendigim ilk günden beri çok kiskancti perdeleri acmadigim günü bilirim tamamen açmaktan değil kalın perdeden bahsediyorum oyle böyle bı kıskançlık

Çok ağladım çok yalnız kaldım hep sabrettim benimki bunun yanında beni gece yarılarına kadar bile yalnız bırakmışligi olurdu

Çocuk olduktan sonra daha da koptuk hatta
Cinselliği bırak o kadar özlediğim halde sarılmak bile istemiyordum

Çok uc sorunlar yaşadık boşanma nin eşiğinden döndük

Bizim sorunlarımız sadece bunlar değildi ..kaynana lafları ile bazen bana bağırıyordu hep ailesini haklı görüyordu falan ...

Şu 3-5 senedir çok mutluyuz o da bende çok fedakarlık yaptık herşeyden belki de öyle hakettik bu mutluluğu

Bana bağırıp çağıran kiskanan markete bile müsaade etmeyen adam

Artık kendi başına pazara git demeye başladı

Hani kıskançlığın boyutunu anla diye söylüyorum

Balkondan patates aldığımda onları içeri koy diyen adam şuan altıma araba verdi istediğin zaman çik dolaş diyor

Bazı şeyler zaman istiyor sanırım değişebiliyor yani isteyen erkek

Belki de ailesinden yediği kazıklar bana bağladı onu tam sebebini bilmiyorum ama

Suan çok mutluyuz şükür ...

Bence bı şans ver bı arkadaş da demiş sen boşasan da çocukların babası olmaya devam edecek diye

Sen ona kendini anlat nasıl kırıldığını anlat içini dök eşine

Ne kadar çaresiz kaldığını anlat... Empati yaptır ona

Eğer o seni aldatmiyorsa ki bence onu da bı bak belki de kendi o yaptı yediği için senin bu kadar üzerine geliyor olabilir ...

Tek taraflı şans olmasın yalnız bu bittigini hissetsin bu adam

Allah yardımcın olsun rabbim güzel kapılar açsın ins hakkında hayırlısını diliyorum ...
kiskancligi hep vardi.. bastan beri tolere edebiliyordum.. lakin artik kaldiramiyorum .sizde cok zorlu sureclerden gecmissiniz suan mutlu olmaniza sevindim. ama bunu sizde istediniz di mi degistigini gormek istediniz? ben istemiyorum, ben cok sogudum ..degissem bile isinamam diyorum..

Canım sıkıntılarını çok iyi anlıyorum basından beri böyle sorunlar yaşayan ve 19 sene sonra artık dayanamayıp boşanan biri olarak söylüyorum evlilik oyun değil hele çocuk varsa ayrılınca 2 kat büyük sorunlarla yuzlesiyorsun yağmur dan kaçarken doluya tutulmak daha zor inan olan çocuklara oluyor ama tükenmiş olduğun için dayanamıyorsun diyorsunki niye katlanıyorum ama o öyle değil bu sefer farkli bi hayat seni sıkıntı ile sınıyor Rabbim evinde yüzünü güldürsün eşine akıl fikir versin emin ol etraftan etkileniyo aldatan eşleri duyması onu etkiliyordur hakkında hayırlısı ne ise o olsun
evet dusununce bende cekinmiyor degilim. maddi anlamda sikintim olmaz ama, manevi anlamda ikisine yetebilir miyim tam kestiremiyorum. elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagim. tesekkur ederim cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Söylediklerinden belli zaten. Evliliğinizi sizi hiç tanımıyorum, sadece bu konunuzdan yola çıkarak yazıyorum, eğer çok yorulduysanız bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleseniz, şu anki bıkkınlık yorgunlukla sağlıklı karar alabilir misiniz bilmiyorum. Sonra aile danışmanından yardım alıp net kararınızı verseniz.
suan ayriyim zaten annemlerin yanina geldim 3 haftadir cocuklarla burdayiz. 1 aralik a bilet almis . simdi yalvariyor beraber cozelim vs diye. lakin icim buzdan ote. istemiyorum duzelmesini. kendi icin duzelirse duzelsin ama ben yasamak istemiyorum birdaha.

Canım çok üzüldüm yazdıklarını görünce genel olarak çocuk olunca ilgi alaka tabi ki çocukta olacak ki sende 2 tane var Allah yardımcın olsun en doğru kararı verirsin inşallah arkadaşım rabbim eşine akıl fikir vicdan merhamet versin.. umarım herşey sen ve evlatların için en hayırlısı olur..
sagol canim benim amin insallah..

Allah kurtarsın.
Asıl boşanma aşamasında size hayatı zindan edecek gibi.
Nice normal koca, karısını boşarken eşiniz gibi çirkinleşirken, sizin kocanız neler yapar düşünemiyorum bile.

O yüzden şimdiden kararlı ve güçlü durun. Çünkü zor bir süreç sizi bekliyor.
bosanirken cirkinlescegini sanmiyorum hatta eminim.. icine cekilir. oyle gercekten zor.. elalemi takan bir insan degilim ama onlarin soylicekleri bile beni dusunduruyor.
Bence beklemeyin.
Kocanızda merhamet göremedim çünkü.
Babası iyi olsa da boşanırken sizi çok üzecek gibi geliyor.
Çocuklara ve size zerre saygı ve merhameti yok.
kayinpederim cocuklara cok duskun.. bir yanim kiyamiyor gotur goster gorsun torunlarini diyor bir yanim bosver sende kotusun diyor arafta kaldim..

bence eşinizle konuşun eminim ki sizinde sinir anında aşırı tepkileriniz oluyordur, tabi eşinizin payı büyük ama iyi tarafllarını da görmezden gelmemek gerek..

çocuksuz olsanız anında boşanın hayatınıza devam edin derdim ama 2 küçük çocuk var düşünmeniz gereken..

anne kadar babanında sevgisine ihtiyaçları var, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama öncelikle boşanma karraı alırsanız ailenizle yaşamayı düşünmeyin ne kadar destekte olsalar sizde yeri gelecek köstek olacaklar..

ayrı eve çıkacak maddi imkanlarınızı sağlayın, çocukların haklarını almadan ayrılmayın, eşinizden soğusanız bile çocuklarla arasına set örmeyin, herşeyi garantiye almadan ayrılmayın ve çocuk olduğu için eşinizden de destek gelirse çift taraflı terapiye gidin herşeyi deneyin son karar olarak olmuyorsa ayrılın derim.
var ayri eve cikar maddi olarak sorun yasamam.
evet haklisiniz hicbir zaman koparmadim cocuklarindan her gun goruntulu ararim gorurler konusurlar. videolarini resimlerini atarim. bilirim cok sever cocuklarini esirgemem. derdi benim derdi benimle..

bunu kolay kolay kimseye demem yazmam
ama bir erkek namusum helalim dediği kadına ithamlarda bulunuyorsa o adam tırt olmuştur artık!!!
bide şunu hatırlatayım kişi kendinden bilir işi

annesine babasına kendi ailenize durumu bildirip
özellikle varsa kp inize eşinizin ne ithamlarda bulunduğunu anlatın
mutlu anne mutlu çocuklar

ama bir erkek namusum helalim dediği kadına ithamlarda bulunuyorsa o adam tırt olmuştur artık!!!

kp iniz rahatsızmış Allah şifa versin görmedim o yazınızı
ona söylemeyim madem ama bir abisi vs varsa olabilir

suan ayriyim zaten annemlerin yanina geldim 3 haftadir cocuklarla burdayiz. 1 aralik a bilet almis . simdi yalvariyor beraber cozelim vs diye. lakin icim buzdan ote. istemiyorum duzelmesini. kendi icin duzelirse duzelsin ama ben yasamak istemiyorum birdaha.

Anladığım kadarıyla buz gibi soğumuşsunuz. Ben mesela birinden tamamen soğuduysam asla tekrar ısınmam ama soğumam için bir çok şeyi tüketmem, verdiğim şansları kullanamaması ve kötü niyetli olması lazım.

Siz de sanırım böylesiniz ?

simdi yalvariyor ozur diliyor ben ondan ilgimi azalttigim icin onlari dusunmeye sevk etmisim dedigine gore..

Anladığım kadarıyla buz gibi soğumuşsunuz. Ben mesela birinden tamamen soğuduysam asla tekrar ısınmam ama soğumam için bir çok şeyi tüketmem, verdiğim şansları kullanamaması ve kötü niyetli olması lazım.

Siz de sanırım böylesiniz ?
evet ne yazikki.
son yere kadar tukettim icimde. sustum yeri geldi kavga ettim ama bittim artik.
3 haftadir ayriyim insan kocasini ozlemez mi ozlemedim gormek istemiyorum..

Back
X