cocuklarima karsi bencillik mi?

Bu kadar buz kesip soğuman gerçekten şaşırtıcı. Senin evliliğin gerçekten bitmiş :KK43:
Gerçekten cevap vermek zorunda değilsin seni inciltirsem affet ama sormak istiyorum.
Başka birine ilgi duymuş olma durumun var mı ?
Olabilir yani insanlık hali,evlilik namına birşey kalmayınca insan boşluk yaşıyor.
iyi niyetle sordugunuzu bildigim icin cevapliyorum.
Asla, oyle birsey mumkun dahi olamaz.

benim bu hale gelmemin sebebi esimdir.

gunden gune eritti tuketti. sevgimi tuzla buz etti..

evet ne yazikki.
son yere kadar tukettim icimde. sustum yeri geldi kavga ettim ama bittim artik.
3 haftadir ayriyim insan kocasini ozlemez mi ozlemedim gormek istemiyorum..
Ah be Denasım nasıl üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Burdan teşhis tabi ki koyamam ama bi yakınımız da tıpkı senin eşin gibiydi. Paranoya yüzünden eşine hayatı zindan ediyordu. Bir ara tedavi olmaya kalktı eşiyle arayı düzeltince tekrar bırakıp eski haline döndü. Yazdıklarına bakılınca da bu adam düzelmez. Hala alttan alta seni suçluyor kendi hatalarına seni sebep gösteriyor.
Diyeceğim o ki kendine yazık etme. Evet çocuklarımız her şeyden önce gelir ama senin bu halde onlara nasıl bi faydan olur ki?

iyi niyetle sordugunuzu bildigim icin cevapliyorum.
Asla, oyle birsey mumkun dahi olamaz.

benim bu hale gelmemin sebebi esimdir.

gunden gune eritti tuketti. sevgimi tuzla buz etti..

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Gerçekten seven bir kadının bu kadar kararlı olarak sevgim bitti buz kestim demesi ,eşi seni seviyorum demesine rağmen ayrılmakta ısrar etmesi beni hem üzdü hem şaşırttı.
Neler neler yaşattı ki 2 evladının babası bu kadar yıllık eşine böylesi buz kestin :(
Eşin aslında seni tamamen kaybettikten sonra inanılmaz pişman olacak,asıl zor olan sürecin o zaman başlayacak
Çünkü vicdanınla kalbin arasında hep mücadele edeceksin.
Kararlıysan,karşına al güzelce konuş bence.Küçük kızın ona düşkünmüş madem bakabiliyorsa ver ona yoldaş olsunlar.
Yani sürecin senin adına zor görülebilir ama ,neticesi seni yeniden doğmuş yapacak .
Kendini geçindirecek maddi gücün kazancın var mı ?

aılen arkanda ıse ,tutanacak birşeylerın varsa ılkonce sen ıyı ve mutlu olki bunu çocuklarına yansıtasın.çocuklarda huzursuzluktan etkılenır ve hırçınlaşır..mutluluğunla buyuyup beslemek ıstıyorsan kararın belli zaten.çok mutlu olmıcaksın şartlar ve baskılardan dolayı belkı ama en azından hırdan gurden uzak olacaksın.

Ah be Denasım nasıl üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Burdan teşhis tabi ki koyamam ama bi yakınımız da tıpkı senin eşin gibiydi. Paranoya yüzünden eşine hayatı zindan ediyordu. Bir ara tedavi olmaya kalktı eşiyle arayı düzeltince tekrar bırakıp eski haline döndü. Yazdıklarına bakılınca da bu adam düzelmez. Hala alttan alta seni suçluyor kendi hatalarına seni sebep gösteriyor.
Diyeceğim o ki kendine yazık etme. Evet çocuklarımız her şeyden önce gelir ama senin bu halde onlara nasıl bi faydan olur ki?
karanfilim hos geldin ..

cok uzucu bir durum gercekten.. ama ben duzeldi mi duzelmedi mi diye kafa yormak istemiyorum. duzelmeyecegini biliyorum. yasini basini almis bir insan.. karaktere yer etmis.. sadece ofke kontrol problemi olsa amenna kendim yaninda gider destek olurdum..
lakin artik iyice ucu kacti b.kunu cikardi iftiralar hakaretler ithamlar.. sinirle bi kere soylese gene sans verecegim..ama adam beyninde surekli benim onu aldatabilecegimi dusunuyor. ali mehmet ahmet farketmez. potansiyel hepsiyle olabilecegimi dusunuyor.

ben kendi halinde insanim.. 2 cocuga bakiyorum gunler zor geciyor. kendime dermanim yok. gidip magazada elalemin adamlariyla flortlesebilecegimi tasarliyor kafasinda.

bunu hissettirecek hicbirsey yapmadim.. aksine mizacim serttir. disardan bakan gudubet bile der. nasil yakistiriyor nasil ici aliyor anlamiyorum.. beynimi yiyecegim.

Gerçekten seven bir kadının bu kadar kararlı olarak sevgim bitti buz kestim demesi ,eşi seni seviyorum demesine rağmen ayrılmakta ısrar etmesi beni hem üzdü hem şaşırttı.
Neler neler yaşattı ki 2 evladının babası bu kadar yıllık eşine böylesi buz kestin :KK43:
Eşin aslında seni tamamen kaybettikten sonra inanılmaz pişman olacak,asıl zor olan sürecin o zaman başlayacak
Kararlıysan,karşına al güzelce konuş bence.Küçük kızın ona düşkünmüş madem bakabiliyorsa ver ona yoldaş olsunlar.
Yani sürecin senin adına zor görülebilir ama ,neticesi seni yeniden doğmuş yapacak .
aslinda pek sasirilcak birsey degil.. insaniz etten kemikten kalpten.. salt sevgi bir yere kadar goturuyor insani.

saygi olmadan sevgi olmuyor, sevgiyi yok ediyor..

gunden gune eritti beni.. bu noktaya bir anda gelmedim. yuttuklarimi kusuyorum artik... yiktim gectim bende cunku tüm hislerimi kaybettim..

ben onun suanki samimiyetine inanmiyorum, degisebilecegine de.. tekrar tekrar yikilmak istemiyorum, bunu kendime yasatmak istemiyorum..ha beni utandirir duzelirse kendi icin duzelmis olur, saglikli bir sekilde babalik yapar. benim icin bitti.

karanfilim hos geldin ..

cok uzucu bir durum gercekten.. ama ben duzeldi mi duzelmedi mi diye kafa yormak istemiyorum. duzelmeyecegini biliyorum. yasini basini almis bir insan.. karaktere yer etmis.. sadece ofke kontrol problemi olsa amenna kendim yaninda gider destek olurdum..
lakin artik iyice ucu kacti b.kunu cikardi iftiralar hakaretler ithamlar.. sinirle bi kere soylese gene sans verecegim..ama adam beyninde surekli benim onu aldatabilecegimi dusunuyor. ali mehmet ahmet farketmez. potansiyel hepsiyle olabilecegimi dusunuyor.

ben kendi halinde insanim.. 2 cocuga bakiyorum gunler zor geciyor. kendime dermanim yok. gidip magazada elalemin adamlariyla flortlesebilecegimi tasarliyor kafasinda.

bunu hissettirecek hicbirsey yapmadim.. aksine mizacim serttir. disardan bakan gudubet bile der. nasil yakistiriyor nasil ici aliyor anlamiyorum.. beynimi yiyecegim.
Sen elbette bunları düşünmesine sebep olacak bir şey yapmadın adam hasta yaptıkları da kıskançlık değil zaten. Kafasında kurup buna inanması inanılmaz ürkütücü. Sen buz gibi soğumuşken tekrar barışsan aynı şeylerin kat ve kat fazlasını göreceksin eminim. Şu durumda bile başka biriyle görüştün mü diye soran adam soğuksun şöylesin böylesin başka biri var diye tüketecek seni.
En doğru kararı vermişsin belki boşanınca hayatın gül bahçesi olmayacak ama üzerindeki yükü atmış olacaksın.
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmaz gibi görünüyor ama dilerim anlaşmayı kabul eder.

Sen elbette bunları düşünmesine sebep olacak bir şey yapmadın adam hasta yaptıkları da kıskançlık değil zaten. Kafasında kurup buna inanması inanılmaz ürkütücü. Sen buz gibi soğumuşken tekrar barışsan aynı şeylerin kat ve kat fazlasını göreceksin eminim. Şu durumda bile başka biriyle görüştün mü diye soran adam soğuksun şöylesin böylesin başka biri var diye tüketecek seni.
En doğru kararı vermişsin belki boşanınca hayatın gül bahçesi olmayacak ama üzerindeki yükü atmış olacaksın.
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmaz gibi görünüyor ama dilerim anlaşmayı kabul eder.
evet artik benim icin bir yuk ve atmak istiyorum.. kendime olan saygimi kaybettim.. hayat gorusume aykiri bir cok hakareti,iftirayi yuttum.. insallah insallah. mahkemeye gitmem etmem diyor umarim sorun cikarmaz...

kurtarilmaz. seviyodum onu ama buz gibiyim.. yika yika gecti yollari . donmek istemiyorum . cok canim aciyor aglamaktan sistim...

anlasmali olmasi icin dua ettim hep . daha fazla saygisizlik olmasin dedim zora sokacak gibi. Eki Görüntüle 2205825

kabullenmesi icin daha ne demeliyim bilmiyorum. gidip yuz yuze bitirmek mi gerekir. dusunemiyorum...
Maalesef umduğunuz kadar medeni davranmayacak gibi.

insallah ofisim. hala beni tuketmeye suclamaya calisiyor. sut de leke var onda yok. icsel dunyasinda herseyi ben yaptim diye dusunuyor biliyorum.

insallah sancisiz bir surec olur. onunla cirkinlesmek istemiyorum. cunku omur boyu bagimiz olan 2 kizimiz var. muhatap olamayacagim sekilde ipleri koparmaz umarim.

inşallah en kolay ve sıkıntısız şekilde atlatırsın denasım.. yazılanları okudukça insanın içi çekiliyor, bu basit alınmış bir boşanma kararı değil.. hala seni suçlu çıkartıp bastırmaya çalışıyor inanılır gibi değil.. ne zaman tam olarak konuşup söyleyeceksin kararını?

inşallah en kolay ve sıkıntısız şekilde atlatırsın denasım.. yazılanları okudukça insanın içi çekiliyor, bu basit alınmış bir boşanma kararı değil.. hala seni suçlu çıkartıp bastırmaya çalışıyor inanılır gibi değil.. ne zaman tam olarak konuşup söyleyeceksin kararını?
soyledim aslinda. bosanacak misin dedi evet dedi. ben mahkemeye gitmem seni seviyorum dedi. zamanla icinde oturtacak sanirim. oyle umuyorum oyle inanmak istiyorum.

Neler neler yaşattı ki 2 evladının babası bu kadar yıllık eşine böylesi buz kestin :KK43:
Iki kardesin birbirinden ayrilmadi yanlis dusunce. Ona yoldas olsun diye cocugun velayetini babaya birakmak dogru degil. Kardesler ayrilmamali.

Konu sahibi sanirim uc haftadir bir ayrisiniz esinizden. Aslinda coktan bitmis bir evliligi bir suredir kagit uzerinde yurutuyormussunuz. Bosanmak en dogrusu. Cunku esiniz artik sizin kisiligini rencide edecek, onuruzu kiracak seyler soylemeye baslamis.
Bosanmis ve bir oglu olan anneyim. Bosanmak bencillik degil. Zaten en zoru o karsri vermek. Ve eminim ki bu karari vermek de bir gunde olmadi. O karari verdikten sonra gerisi corap sokugu gibi geliyor. Sanslisiniz ki kalbiniz ve mantiginiz arasinda kalmamissiniz. Ben bosanirken mantigim ve kalbim arasinda cok gidip geldim.
Cocuklar bosanma sonrasi duzenleri degistigi icin ilk etapta yeni duzenlerine adaptasyon sıkıntisi cekseler de daha kolay adapte oluyorlar duruma. Cunku anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor. Bu yuzden sirf cocuk icin evliligin uzatmalarini oynamak dogru degil. Bossnmak da bencillik degil. Surekli hir gur mutsuz bir evde o ortamda cocuklarin buyumesi de dogru degil. Esim iyi baba demissiniz ama iyi baba cocuklarinin annesine iyi davranan, cocuklarinin annesini seven babadir. Sizin evliliginizde sevgi bitmis, esinizin size olan saygisi da bitmis.
Genelde aldatan erkekler eslerine baski yaparlar ya da ora niye baktin, niye kisa giyindin gibi aşıri kiskanclik yaparlar. Ilk cocuktan sonra esinizin birden paranoya seklinde kiskancliga burunmesi de tuhaf geldi bana. Daha oncesinde boyle huyu yoksa sonradan edinmesi ilginc.
Cok mutlu olmanizi dilerim.

bombos hissediyorum ona karsi. duzelecegim dese bile duzelmis halini bile gormek istemiyorum. asla ona kotu birsey olsun istemem asla zarar gorsun istemem ama surundurmenin de alemi yok.

maddi manevi karsilar..zorda birakmaz. kucuk kizim babasina cok duskun, buyuk kizim pek aramiyor eglence nerdeyse orda kalmak istiyor.

kucuk kizimi istiyor ondan ayri koyma diyor. bi evladin yeri annesinin yanidir. velayet almaya falan calismaz umarim. cirkinlesecek gibi bir hal var.
cektigim acinin haddi hesabi yok.. usandim..
Kardesleri ayirma. Psikolojileri bozulur. Merak etme o yastaki cocuklarin velayetini mahkeme anneye verir, siz babaya velayeti vermediginiz surece.

dun yazdiklari.. benim duzelmem icin cabalicakmis oda bi ayri trajikomik:/
Eki Görüntüle 2205754
Eki gorunce simdi anladim. Sanirim esiniz sizin ondan sogumanizi onu baskasiyla aldatiyorsunuz da o yuzden ondan sogudunuz olarak anlamis. Sizin iletisiminiz kopmus. Hic sizin iki cocugun yukunden bunaldiginiz aklina gelmemis sanirim. Bir kadinin sogumasi icin ille aldatmasi mi gerekir? Esiniz bu kafada.
Bir sure ayri kalip oyle karar verin. Bu arada bir psikologa gidin. Eger hala sizin icin hicbir sey degismez ise o zaman karar verin.

Eşinizin söyledikleri çok ağır şeyler, soğumakta haklısınız. Bir şans vermek isterseniz de mutlaka aile terapisine gidin. Bu arada sizi korkutmak istemem ama sanki eşiniz ayrılsanız bile size rahat vermeyecek bir tip gibi duruyor. Aldattığınıza da kendini inandırmış. Allah kolaylık versin size. Evlatlarınız için de sizin için de hayırlısı neyse o olsun. Naçizane fikrim eğer boşanma konusunda kesin kararlıysanız kardeşleri birbirinden ayırmayın. Velayetlerini siz alın.

Yaptıklarının farkında bile değil.Yaptıysa da buna sebep sensin onun gözünde.

Hatasının farkında olmayan nasıl düzeltecek?Dedim ama niye dedim? Yaptım ama niye

yaptım diye saracak duracak.

Bu durumda bile araya başkası var mı yokmu diye sıkıştıran biri boşanma sürecinde

kendini buna iyice ikna eder ve çirkefleşir diye düşünüyorum.

2 yaşında çocuğu annesinden ayırıp ne yapacak?Bence çirkefleşmeye başladı bile.

Sakın yapmaz etmez deme.Sen her adımını yapar diyerek , tedbirini alarak at.

Iki kardesin birbirinden ayrilmadi yanlis dusunce. Ona yoldas olsun diye cocugun velayetini babaya birakmak dogru degil. Kardesler ayrilmamali.
evet bende boyle dusunuyorum aksi mümkün degil. iki kiziminda velayetini ben alacagim..
Konu sahibi sanirim uc haftadir bir ayrisiniz esinizden. Aslinda coktan bitmis bir evliligi bir suredir kagit uzerinde yurutuyormussunuz. Bosanmak en dogrusu. Cunku esiniz artik sizin kisiligini rencide edecek, onuruzu kiracak seyler soylemeye baslamis.
Bosanmis ve bir oglu olan anneyim. Bosanmak bencillik degil. Zaten en zoru o karsri vermek. Ve eminim ki bu karari vermek de bir gunde olmadi. O karari verdikten sonra gerisi corap sokugu gibi geliyor. Sanslisiniz ki kalbiniz ve mantiginiz arasinda kalmamissiniz. Ben bosanirken mantigim ve kalbim arasinda cok gidip geldim.
Cocuklar bosanma sonrasi duzenleri degistigi icin ilk etapta yeni duzenlerine adaptasyon sıkıntisi cekseler de daha kolay adapte oluyorlar duruma. Cunku anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor. Bu yuzden sirf cocuk icin evliligin uzatmalarini oynamak dogru degil. Bossnmak da bencillik degil. Surekli hir gur mutsuz bir evde o ortamda cocuklarin buyumesi de dogru degil. Esim iyi baba demissiniz ama iyi baba cocuklarinin annesine iyi davranan, cocuklarinin annesini seven babadir. Sizin evliliginizde sevgi bitmis, esinizin size olan saygisi da bitmis.
Genelde aldatan erkekler eslerine baski yaparlar ya da ora niye baktin, niye kisa giyindin gibi aşıri kiskanclik yaparlar. Ilk cocuktan sonra esinizin birden paranoya seklinde kiskancliga burunmesi de tuhaf geldi bana. Daha oncesinde boyle huyu yoksa sonradan edinmesi ilginc.
Cok mutlu olmanizi dilerim.
cok tesekkur ederim iyi dileginiz icin.. umarim sizde her zaman cok mutlu olursunuz...

ben kalp mantik arasinda kalmadim, bu kadar sogudugum icin sanirim. nispeten daha kolay oldu sanirim karari vermek..
Kardesleri ayirma. Psikolojileri bozulur. Merak etme o yastaki cocuklarin velayetini mahkeme anneye verir, siz babaya velayeti vermediginiz surece.
yok vermem ben oda sacmalamaya kalkmaz umarim..
Eki gorunce simdi anladim. Sanirim esiniz sizin ondan sogumanizi onu baskasiyla aldatiyorsunuz da o yuzden ondan sogudunuz olarak anlamis. Sizin iletisiminiz kopmus. Hic sizin iki cocugun yukunden bunaldiginiz aklina gelmemis sanirim. Bir kadinin sogumasi icin ille aldatmasi mi gerekir? Esiniz bu kafada.
Bir sure ayri kalip oyle karar verin. Bu arada bir psikologa gidin. Eger hala sizin icin hicbir sey degismez ise o zaman karar verin.
evet.. ki ben daha once soguma sebeplerimi anlattim yuzune.. hala kendi kafasinda kurduklarinda..

Yaptıklarının farkında bile değil.Yaptıysa da buna sebep sensin onun gözünde.

Hatasının farkında olmayan nasıl düzeltecek?Dedim ama niye dedim? Yaptım ama niye

yaptım diye saracak duracak.

Bu durumda bile araya başkası var mı yokmu diye sıkıştıran biri boşanma sürecinde

kendini buna iyice ikna eder ve çirkefleşir diye düşünüyorum.

2 yaşında çocuğu annesinden ayırıp ne yapacak?Bence çirkefleşmeye başladı bile.

Sakın yapmaz etmez deme.Sen her adımını yapar diyerek , tedbirini alarak at.
cok haklisiniz.
hala kendini tamamen hakli goruyor ben yaptim ama bu bu bu sebeplerden dolayo yaptim... bunun neresini duzetebilir ki ona yaptiklari soyledikleri normal geliyor..

iki cocugumda bende.. babalarini ne zaman gormek isterlerse giderler..

lakin cirkinlesip mahmekemede psikolojisi bozuk iyi bakacagini dusunmuyorum falan derse benim icin cok agir olur.

Back
X