- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Gecmis olsun.çok fena gerçekten. Bende de başladı bu sabah ama çocukların haline üzülmekten kendimi unuttum.benim kızımda yemiyor bir haftadir ((oyy sen bizi görsen
kızım bir haftadır yemeden kesildi öylece yatıyor
ben desen halim yok burnum salya sümük
yatıyozz
Kizim 16 oglum 12.Kaç yasindalar
Yok hissettirmiyorum onlara ama içim içimi yiyor..teşekkür ederim güzel dileğimiz için.Tedirginliğinizi onlara da hissettirmeyin. Salgın var normal bu kadar telaşlanmayın. Yatıp dinlensinler bikaç güne geçer inşallah.
Aman allah korusun hamile iken iki misli dikkat gerektiriyor tabiki.Olmayın hasta filan sakın. .Ben kendimi koruyunca cocugumu da direk korumus oluyorum simdilikNeyse ki yaza dogru dogacak benimki, o yuzden bu dertlerim onumuzdeki kisa kaldi
Gecmis olsun sizede..soğanı kaynatmakmi lazım önce yoksa çiğ soğan suyumu?bir deneyeyim bende bari..Bende geçen haftalarda sinuzittim çok kötüydü antibiyotik kullandim oyle geçti.bebegimede gecmesin diye dikkat ettim.ben karabas cayinin oksuruge iyi geldigini biliyorum balgamda sokturuyor.birde bebeğime hastalanacagini hissettiğimde bi çay kaşığı soğan suyu icirtiyorum hem antibiyotik hemde hasta ikende balgam sokturuyor.ama hasta olduğunda sogan suyunu zeytinyagiyla karıştırıp içir gogsude yumuşatıyor ben faydasini gordum tabi herkese iyi gelirmi bilemem.
Bildigin cig kuru sogan rendeleyip suyunu cikar bikac damla zeytinyagi damlat seninkiler büyük olduğu için bi tatlı kasigida olabilir sizede geçmiş olsun sağolun.Gecmis olsun sizede..soğanı kaynatmakmi lazım önce yoksa çiğ soğan suyumu?bir deneyeyim bende bari..
Bir tatlı kaşığı bala bir tatlı kaşığı toz zencefil bi miktar da karabiberi karıştır ve yuttur öksürüğü keserKizim 16 oglum 12.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim. )Bildigin cig kuru sogan rendeleyip suyunu cikar bikac damla zeytinyagi damlat seninkiler büyük olduğu için bi tatlı kasigida olabilir sizede geçmiş olsun sağolun.
Şimdi tansiyonu iyi ama yinede dikkat etmek lazım haklısınız. Tavsiye için teşekkürler.limonun tansiyon düşürücü etkisi varmış. tansiyonu düşmüşse limonu çok vermeyin.
Ohh keşke.teşekkür ederimBir tatlı kaşığı bala bir tatlı kaşığı toz zencefil bi miktar da karabiberi karıştır ve yuttur öksürüğü keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?