Çocuklarımdan uzak dur grip!!

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Selam arkadaşlar. .başlıktan anlayacağınız üzere bir haftadır evde griple savaşıyoruz. Oğlumda vardı atlattı gibi.ama şimdide kızım çok berbat durumda.o kadar çok öksürüyor ki içim gidiyor.doktora gittik.500 mglik antibiyotik verdi günde iki kere içiyor. Göğsünde enfeksiyon varmış. Çok korkuyorum ya bronşite dönerse yada başka tehlikeli bir duruma gelirse diye..Dün gece öksürmekten bayılıyodu az daha..kan şekeri ve tansiyonu düşmüş. Soluğu acilde aldik((
Bol limonlu ve zencefilli ıhlamur iciriyorum ona ama faydası yok..bir önerisi olan varmı?Başka ne yapabilirim.?Anne yüreği dayanmıyor işte. .

oyy sen bizi görsen
kızım bir haftadır yemeden kesildi öylece yatıyor
ben desen halim yok burnum salya sümük
yatıyozz

oyy sen bizi görsen
kızım bir haftadır yemeden kesildi öylece yatıyor
ben desen halim yok burnum salya sümük
yatıyozz
Gecmis olsun.çok fena gerçekten. Bende de başladı bu sabah ama çocukların haline üzülmekten kendimi unuttum.benim kızımda yemiyor bir haftadir ((

Ben kendimi koruyunca cocugumu da direk korumus oluyorum simdilik Neyse ki yaza dogru dogacak benimki, o yuzden bu dertlerim onumuzdeki kisa kaldi

Bende geçen haftalarda sinuzittim çok kötüydü antibiyotik kullandim oyle geçti.bebegimede gecmesin diye dikkat ettim.ben karabas cayinin oksuruge iyi geldigini biliyorum balgamda sokturuyor.birde bebeğime hastalanacagini hissettiğimde bi çay kaşığı soğan suyu icirtiyorum hem antibiyotik hemde hasta ikende balgam sokturuyor.ama hasta olduğunda sogan suyunu zeytinyagiyla karıştırıp içir gogsude yumuşatıyor ben faydasini gordum tabi herkese iyi gelirmi bilemem.

Gecmis olsun sizede..soğanı kaynatmakmi lazım önce yoksa çiğ soğan suyumu?bir deneyeyim bende bari..

Çok geçmiş olsun. Ben oğluma papatya çayı yapıp içine bal katıyorum. Faydasını görüyoruz. Tadı da güzel. Bu arada fazla limon çocuklara yaramayabilir. Kan şekerlerini düşürür.

Ben de küçük sandım

O yaşta her şey yer canı istemiyorsa ne severse onu yedirin

Bol sıvı alsın

Toz zencefil bal tarçın tarifleri var

Ama ben sizin artık hastalıkları metanetler karşılayacak kadar deneyimli olduğunuzu düşünüyorum. Bronşite çevirirse ne yaparım vs bana abartılı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…