- 20 Ocak 2016
- 2.338
- 4.738
- 133
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bir tatlı kaşığı bala bir tatlı kaşığı toz zencefil bi miktar da karabiberi karıştır ve yuttur öksürüğü keser
Toz zencefil yoksa kök zencefili rendenin en ince yeriyle rendeleyin toz halini alıyor zaten çok geçmiş olsunOhh keşke.teşekkür ederim
Deneyim var da panik bir anne olmamayı yinede beceremiyorum. Karakter meselesi galiba..zencefilli ıhlamur verdim.toz olanı denemedim. Teşekkürler tavsiye için. .Ben de küçük sandım
O yaşta her şey yer canı istemiyorsa ne severse onu yedirin
Bol sıvı alsın
Toz zencefil bal tarçın tarifleri var
Ama ben sizin artık hastalıkları metanetler karşılayacak kadar deneyimli olduğunuzu düşünüyorum. Bronşite çevirirse ne yaparım vs bana abartılı geldi
Papatyali yeşil çay içiyor oda.biraz rahatlatıyor doğru. Sağol tavsiyen için arkadaşımÇok geçmiş olsun. Ben oğluma papatya çayı yapıp içine bal katıyorum. Faydasını görüyoruz. Tadı da güzel. Bu arada fazla limon çocuklara yaramayabilir. Kan şekerlerini düşürür.
Çok teşekkür ederim kök zencefil var evde.deneyeyim.Toz zencefil yoksa kök zencefili rendenin en ince yeriyle rendeleyin toz halini alıyor zaten çok geçmiş olsun
Ah bunu düşünmedim ben..o yüzden mi öksürük azalacağına çoğaldı acaba?Zencefilli acil kes. Balgam dökeceğim diye öksürüğü azdırıyor o... Zaten antibiyotik kullanıyormuş geçer.
Ah bunu düşünmedim ben..o yüzden mi öksürük azalacağına çoğaldı acaba?
Offff iyiki söylediniz. Mantıklı zaten antibiyotik alıyor çocuk..sağolun tavsiyeniz için. XEvet balgam dökeceğim diye öksürüyor. Bende denedim. Astım var bende. Zencefilli bal içtim. Öksürük art. Astım çevir o gün acillik oldum ben.
Alala ilk defa duyuyorum zencefilin öksürüğü artırdığını ben yıllardır bu karışımla öksürüğümü keserim zencefilden olduğuna emin misiniz?Zencefilli acil kes. Balgam dökeceğim diye öksürüğü azdırıyor o... Zaten antibiyotik kullanıyormuş geçer.
Çok teşekkür ederim canım. .viks babannemden beri hiç vazgeçemediğimdir zaten.bende kullanırım herbirseye..basım ağrıyinca bile sürerim başıma rahatlatır.Göğsünün arasına viks varya mentollü merhem onu sürüp ovalayabilirsin viksi ayağına masaj yaparak yayıp kalın çorap giydirmek felanda iyi gelir.. anlamadım bende su sıralar yine salgın basladı yaz gelsede artık insanlar kurtulsa gripten.. çok geçmiş olsun
Kizim 16 oglum 12.
Az önce bir arkadaşta tavsiye etmişti soğanı demekki baya faydalı bir yöntem. Çok teşekkür ederim canım. Ne de güzel tarifinı de vermişsin zahmet edip..deneyeceğim bunu)cok gecmis olsun.
benim oglumu sogan suyu kurtardi,bi deneyin isterseniz..
1-2 tane sogani ince ince dograyin,bi kavanoza koyun.
icine 4 kasik zeytinyagi,4 kasik seker koyun.(eger oglum cok hastaysa icine 1 dis sarimsakta atiyorum ben)
kavanozun agzini kapatin dinlenmeye birakin sogani.
3-4 saat sonra suyu cikmis oluyor soganin ve seker zeytinyagi karisimiyla ozlesiyor.
bunu gunde 4 kere birer kasik verin,kotu kokuyor ama tadi cok kotu degil,seker icilebilir kiliyor.
cok guzel balgam sokturup burun aciyor.
gecmis olsun.
Az önce bir arkadaşta tavsiye etmişti soğanı demekki baya faydalı bir yöntem. Çok teşekkür ederim canım. Ne de güzel tarifinı de vermişsin zahmet edip..deneyeceğim bunu)
Çok teşekkür ederim canım. Zencefilli anbiyotik bittiğinde eğer geçmezse vereyim diyorum. Ama soğanı deneyeceğim mutlaka.rica ederim insallah ise yarar.
dogal antibiyotik gercekten cok ise yariyor sogan.
artik oglumun burnu tikanmaya baslasa aninda dayiyorum sogani,cok sukur ilerlemeden atlatiyor.
az once bide zencefil bal yazmistim,onu da deneyin..
bogazlari cok guzel yumusatip oksurugu azaltiyor.
gece yatarkende yastiklarini yuksek tutun,Allah acil sifalar versin..ne pis sey o oksuruk.
Alala ilk defa duyuyorum zencefilin öksürüğü artırdığını ben yıllardır bu karışımla öksürüğümü keserim zencefilden olduğuna emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?