Kimse kıyaslanmaktan hoşlanmaz. Siz böyle dedikçe kardeşine bile kinlenebilir. Bence öncelikle bu söylemleri bırakın.
Anne değilim sizi anlayamam; ancak anne olursam 2.çocukta korkuya düşerim sanırım haksızlık yaparım korkusuyla. Annem iyidir ama sabit fikirli olduğu için de sürekli ben haksızlık yapmadım yapmam diyor. Ama cümleleri beni üzüyor. Ornegin yolda giderken bir şey görse önce ablama gösterir. Bak çok güzel vs. bu bile benim ikinci planda oldugumu çok güzel anlatıyor bana. Evin problem çocuğu ablamdi bizde. Ama ben asabi olduğum için sanırım benden kaçmaya başladı annem.. bilemiyorumAnlıyorum şayet bende oğluma aynı duyguyu hissettirdiysem çok üzülürüm onun hiç kırılmasını istemem kardeşi doğduğunda bile onunla ilgileniyordum çok yaramaz bir çocuktu kreşte okulda hep sorun yaşıyordu yine de hep sabırlı oldum
Kardeşide sizinle aynı fikirde geçen abimin yanında lütfen beni övmeyin üzülür dedi o günden sonra farklı bir yol denemeyi düşündüm
İşte olay burda biriyle daha yakın olmaz hepsiyle yakın olur. Küçük oğlunuzla daha yakınsınız demekki büyük agresif olmuş. Neyse ki artık yaşı ilerlemiş evlendikten sonra evler ayrılacağı için küçük oğlunuzla sizi görmediğinden evlat ayırıyosun demezKaçmak değilde onunla daha çok paylaşım yapabiliyordur..Kızım yok bende annenizi anlayamam ama ablanızla daha yakın olması bundandır anne yüreği evlat ayırmaz ama birine daha yakın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?